Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Нарешті я закінчила свої оливки (тут я захотіла завантажити фото, але його не видно, тому даю лінк на нього) фото
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Вишиваю другу частину, залишилось вже не дуже багато. Надіюсь скоро буде фініш )
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Хоч на вулиці ще "голо",але в мене вже літо в розпаліОтакі листочки з ягідками оселились на моїй літній торбі Буде продовження
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Вирішила підняти собі настрій і почала шпортати таку красу. Дуже незвично але настрій піднімається 100%
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Мій мегаприємний зимовий і таємний процес Фотографій не багато. Ніколи не маю на них часу
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Таки наважилась вишивати мою "Жінку з букетом" по підбору, ось що з цього наразі виходить. Трошки смущає мене, що просвічується тканина під чорним, треба було таки шукати 18 (казали мені в магазині, що 18 бежевої не буває)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) ось така невеличка робота в процесі, наразі таємниця що це може хто здогадається...
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Вишита картинка ниточками пофарбованими своїми руцями, нажаль фото не передає повної гами.