Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) новий процесик - кіт Seb*as*tian від D*es*ign wo*rk*s в результаті має бути так:
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) наш спільний з Веронікою проект. ще мокрий. мамуся вишиє імена діточок. п.с. 2 голки в смітнику. французи в 4 нитки то жорстоко
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) закінчила свій перший набір)) залишилося лише попрати, попрасувати і оформити) і новий процес) перший раз розграфлювала канву. а вишиваю двома руками спеціальною голкою - сестра собі купила, а я користуюся
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) і ще колись я вишивала Париж, подарований Марусею, пам"ятаєте? Вишитий, та не попрасований.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) всьооооооооо мокре сфотографувала, сохне прикріп був жорстокий, але тішуся шо послухала Касю і Фіяну і так зробила як в схемі
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Перша машинка готова, ще три але коли немає доступу до ПК зашиваю щоб не втрачати час.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Один із давно розпочатих процесів, щось ніяк не хоче закінчуватись А це із нового, на подарунок колезі
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ну так мені нудно то вишивається, що мушу відволікатись на інші роботи