Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Мій новий процес, давно хотіла вишити павлінів ось що уже за тиждень навишивала
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) А в мене практично завершення. Ну і мороки було з тим кошиком:wacko1:. На завершенні скінчився колір півхрестиків, тому ще на пів години роботи. Ну і французькі вузлики
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Розпочала новий маленький процесик, що буду з ним робити, ще не вирішила.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Мій таємний процес - фартух на подарунок Новій власниці фартух, напевно, не сподобався раз вона його не показує
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Щоб не було спокуси розпочати новий процес,скоренько зачепила на малий станок,свій довгобуд якому вже1.5 року. Ось так тепер виглядає мій"Поцілунок для мами".Залишилось ще 2 ряди.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Міні процес одного дня, дуже мріяла про ту чашечку кави, скоро вже його оформлю а то буде валентинка чоловіку, трохи я там криво вишила, але вже як є
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Вишиваю заготовку для літньої торби. Буду шпацерувати цього літа з африканками. Єдна навіть слінг має))). Модна буду, страшне
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Фарбую свій букет) Ну і не можуть не тішити щораз рівніші хрестики