Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ось процес мого гобелену (першого, але точно не останнього). залишилося дошити фон і трохи білих пелюсток ромашок, але поки нитки закінчилися (їх йде дуже-дуже багато, бо в 6 ниток).
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) хочу також поділитися своїми маленькими досягненнями....то правда моя перша вишивана робота, але я її вже майже закінчую))))
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Робота кипить Спішу, як на завтра ( а то подарок аж на 2013 рік).За два тижні 6 тис. хрестиків. Ше тисяча - і 1/4 буде готово
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Не дуже просунулась з часу останнього допису в цій темі, але трохи є. Сподіваюся цього року завершу. Мої квітки:
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Моя нова (серйозніша робота, якшо можна так сказати ) Думаю всі її знають))) Я трєпєщу коли її вишиваю...А чому? Бо змінила нитки з Кіровських на ДМС, купила нормальну канву, розграфила...загалом стала робити все не тяп-ляп... Знаю, що краще вишивати на чорній цю серію, але першу вирішила вишити все-таки на білій...а інші вже почну на чорній...
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Продовжую вишивати peionies and delphiniums Увеличить Увеличить
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Приємний процес, швидко вишивається, а головне отримую задоволення і ниточки якісь в наборі цікаві.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Трохи вишивала : Дуже захоплюючий процес , ще й погода за віконм сприяє