Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Міні-процесик фото з мобілки( Ще не знаю, що з цим буде, може підвісочка на ялинку.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) на сьогоднішній день мої смаколики виглядають так . мала недавно стрес, бо подивився мій коханий чоловік на процес, потім в інструкцію, і заявив, що в мене хрестики incorrect:eek:. в інструкції вони всі мають доторкатися один до одного, як в мене тут , а на попередньому в мене так . словом, трохи катастрофа...
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Продовження пташиного процесу... Перші троянди додали великого натхнення, але недовго це тривало. Натомість є постійне бажання переключитися на щось інше, хоча я не здаюся Одним словом, закінчилось довге зустрічання-святкування нового року і я з новими силами налаштовуюсь на цей дизайн
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) метрика НікиЛовелі для маленьких муркотиків. то мав бути мій сюрприз для Вероніки, але вона сама собі купила цей набір і сюрприз не вдався наразі - дуже тішуся , що допомагаю вишити цю класнючу метрику. більшу частину вишила Вероніка. і я трошки. п.с. Ніка, я дуже стараюся , але я не вмію такий гарний зворот робити, як ти. і ще я вишиваю в "твою" сторону- ухх.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Вишиваю орхідейки від ланарте Вишиваю по підбору, спочатку думала вишивати на мурано каунт 32 через 2 нитки (в оригіналі 30 каунт), але ще раз порахувавши готовий розмір вишивки (40смх56см + оформлення) зрозуміла, що буде завелика для моїх "хоромів". В оригіналі вишивається хрестиком в дві і в одну ниточку. Вишиваю петітом на лугані 25 каунт через одну ниточку. Дуже подобається, що виходить :dance2: (вибачте за фото з телефону і пожамканість роботи )
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Нарешті знайшла годинку, щоб почати свій " Парижський велосипед"
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ось такий маю новенький процес, а що з цього вийде, вже викладу в завершених роботах.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Моя фея просувається: залишилося декілька хрестиків і багатооо(як для мене) беку. Щось той бек мені такий кострубатий виходе, але нічого більше практики і навчуся (надіюся):umbrage:
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Новий Рік- новий процес. Тут зовсім нічого не зрозуміло а тепер появляється картинка