Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ви думаєте, я ніц не вишиваю? нііііі, я вишиваю по ночах гортензії. Не питайте, за яким принципом, бо за сама не знаю, один день - по кольорах, другий день по квадратах. Ось що з того вийшло рівно за тиждень
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) закінчено. спаковано.завтра подарую господині. файні кольори.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) не можу я довго без квітів) вишиваю по кольорах, на разі відшито 4 -
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) А у мене новий процес:radist: Так сподобалась конкурсна Фея кави, яку вишила Olena-m, що захотіла і собі таку. Буде подарунок мамі на кухню, вона у мене страшний кавоман Ось так мало поки є:
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) моя перша вишивка! Ніколи раніше не вишивала, пішла в декрет і вирішила спробувати, ось така получилась.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) з вчорашнього мокрого снігу зліпився такий "квакерівський" кумедний сніговик будЕ пошита чергова торбинка для новорічних дарунків
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) наша дорога Фіяна, молода мамуся вже трьох донечок, ще вспіла вчора подивитися Миколайчики, і написати мені в карму, що треба фото декору окремо. ну і як їй відмовити маю кілька не дуже якісних фото процесу. фото в інтерєрі -попрошу власницю зробити. ідея була такою, що рукавичок має бути обовязково пять, бо в Занудки троє діток, ну і вона з чоловіком. де чи я рукавичка, я не знаю, але найменша пята рукавичка - то Марчик. схеми не було - пяту рукавичку сама придумала. ну і на цвяшку з декоративними елементами (оленя хтось бачить?)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) я нарешті приступила до вишивання свого подаруночка від Миколайка Віки-kvVItKA. Поки Маркіянко спав, мама творила. Важко було зловити сонечко, щоб гарно сфотографувати, але виглядає смачно
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Почала новий процес : А має вийти таке: Вишиваю з оригінального Дімівського набору, подарунок чоловіка, великого поціновувача дикої природи. Вишивається швидко, там багато півхрестика, ще би часу побільше.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Дякую за пинки і поради в карму! Взялася і я за свій довгобуд. Як тільки розграфила - справи пішли зразу на лад. До виявлення помилки було вишито зелень, а тепер відшиваю квіточки. Кольори трохи яскравіші, наразі освітлення і погода не сприяють нормальній передачі кольорів. Загалом картинка 25х31 см., або 150х210хрестиків.