Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Наближаюсь до завершення і шо то мене дьорнуло акриловими нитками вишивати? :ireful:
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) В мене готово 2 повних рядка "Флірту".Відшила 30 листів мій ГК "На Добраніч " мав всього 36 листів схеми і 6 з них половинки. Що я буду робити з цим гігантом поняття немаю
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Покажу я свій процес. Почала будову, ніби трохи залишилося, але темпи черепашки
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Мій новий процес Dimensions "Tuscan Flavors". Вишиваю з оригінального набору. Це мій перший дімівський набір і можу сказати точно що не останній. Я просто балдію від тих кольорів і від процесу загалом .
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Мій процес "Сонячний настрій" А от орхідеї вже вишиваю 2 рік. Чи то з ними йти в спільні процеси, щоб хтось підганяв.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) я почала вишивати своїх котиків правда починати було важко, вперше на 18 вишиваю, але тепер втягнулася і навіть не помічаю, що вона дрібніша)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) 50 на 50%. нитки троха згідно схеми ,троха на око.не вспіла на термін, буде на миколая. фартушок від ДІМ
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Касю,з ТАКИМИ хрестиками ти не одна-я почала теж Дімовський набір з такими нанесеними хрестиками-то просто:khomyak:-аж охота мені пропала до нього
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Майбутні листівки Тільки верхній (ведмедик) мені важко йде В планах ще ялинка і динозаврик
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Я пообіцяла собі до кінця року не починати нічого нового- попідтягувати хвости)) Розпочала "Соню" майже рік тому, не можу тепер зловити музу до неї