Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Зробіть мені шось, щоб я її закінчила:xaxa:. Там вже тільки розмітку вишити (кожна картинка в окремому прямокутничку має знаходитись), ну і ще кілька дрібничок...
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Урряя, завершила Правда зробила французиків не в три нитки, а у дві, бо в три мені щось загрубо було, коротше - подизайнила трохи Тепер думатиму над оформленням
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) соняшники у вазі, в процесі вихідного дня (в інші дні вишивати немає часу)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Трошки повишивала вночі поки була на роботі (не хотілось спати, дуже швидко промайнув час до ранку)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Нарешті виставлю те, що давно обіцяла. Ото тільки сфоткала і показую, спішу "обрадувати", то ще з того часу ніц не змінилася, не зробила жодного хрестика. Але сьогодні планую от зараз вклала малого спати і буду шити (а квітки в квітнику хай далі мерзнуть)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Домучила. Трохи прокоментую. Ще мав бути вишитий загальний контур навколо. Але я його робити не буду, оскільки він вимагає подальшої бездоганної роботи майстра в рамарні (а це руська рулетка): буде видно навіть мінімальний перекос чи криву натяжку. Тому вирішила, що роль того контура в мене буде відігравати нижнє паспарту. Підберу більш-менш відтінок - і буде чітке, рівне обрамлення.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Потребую копняка, бо скоро вже весілля, а мені щось тугенько йде
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) моя кухонна картина... просувається поволі... але повільний рух, також рух
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) На вiдпочинку не дармувала.. приймайте фото-звiт Вишивала з великим задоволенням пiд шум дощику i морських хвиль... Буде таке: