Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Усім рукодільничкам, в кого поганий настрій, чи криза наступає, дарую свіженьку пахучу гілочку гортензій І рекомендую: щоб криза пішла геть, зайнятись манюююсіньким, але дуже файнючим, рукодільним процесиком (можна в комбінованій або й зовсім невишивальній техніці), а натхнення б'є ключем в захоплюючих галереях наших рукодільниць А то ще фото, де ці гортензії були просто кулькою бузкових хрестиків
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Вишиваю рушник для чоловікового брата і його майбутньої дружини на весілля
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) маленька відпочивалочка, поки за вікном жовтіє листя, вишиваються соняшники тут лише хрестики (жодного беку, комбінованих кольорів, півхрестиків і хранцузів)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Давно мене тут не було А я маю новий процес... Позитивний, незважаючи на схему передаю Lanarte великий привіт Нема контурів, блендів та інших "ізюминок" до яких я вже звикла з наборами Dimensions Тут лише хрестики в 2 та 1 ниточку і вже вудчувається легкість на акварельність деяких деталей Вишито зараз десь 1/5 і картинка буквально вимальовується з кожним хрестиком..
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) нарешті викроїла трохи часу для завершення поточного процесу (вже нові процеси у двері стукають, а я ще із старими хвостами не розібралась) ще б один вечір десь викроїти...
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Розпочала маленьку відпочивалочку, можливо це мене надихне та допоможе вийти із хандри й закінчити усі свої процеси
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) І я маю чим похвалитися Як то кажуть: скупий платить двічі. От мала трошки ниток і хотіла трошки докупити, трошки попідбирати на око а не тут то било. Того зеленого кольору купа і я в ньому з віддтінками напутала . Трошки все цікавіше мало виглядати
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) "черепаха-аха-аха у траві сиділа їла...." (вже котрий день то співаю) а я закінчила!!! реальні кольори будуть при денному світлі та без спалаху. ну або хто бачив на форумівці тепер прати, прасувати і в багетку! УРЯЯЯЯ!
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ой треба піддупів , бо так тєжко ті одиночки дошивати фото зі спалахом, тому такі колєри дикі.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) ось і готовий мій "автопортрет" вишила на вінтажній блакитній канві від Кіточки (дякую дуууже ), підбір, нитки - дімівські залишки та дмс; з інших ракурсів -