Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Покажу і я нарешті, що почала вишивати. Наразі вишила лише 3 кольорами, залишилось всього на-всього 30, і 18-ка то є щось...
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) мій Париж верхні кубіки не дошиті, бо десь загубила нитки 12275, не вистачає 4 ниточки по 48см 12275, не вистачає 4 ниточки по 48см
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Шию зараз сову від Панни, називається "Мешочек счастья". Дуже легко й швидко йде, сама схемка легенька, плюс багато півхреста, який я дуже люблю. Набір не купувала, підібрала ДМС і Анкор - "я его слепила из того, что было".
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) яка я молодець! п.с. малятко взагалі не дає вишивати. Та поза яка підходить мені для вишивання його категорично не влаштовує. А лежачи на боці особливо не повишиваєш, і тому я ще раз молодець, бо умудряюсь. я вже казала, що я молодець?
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Спеціально для Хомки Чесно, хотіла вже показувати весь бек, але так Іра просила, що хоч частинку викладу. Решта буде вже скоро
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) трошки просунувся процес. 10 кольорів подужала, залишилось, ще 20. І питалися мене дівчата в карму, що то буде. А буде ось це
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Оказалось (с), є кілька фото мого мега-процесу, який мав бути конкурсним, но нє судьба йому пара-пара-парам парижський ринок, вишиваю з оригінального набору, кольорів купа, 18 (!!!) аїда, розмір скажений (дай мені, Боженько, сили дошити), вишиваю сестрі на кухню так все починалося почала з найскладнішої частини зараз є значно більше, але більше буде завтра
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Здійснюю ще одну свою мрію - годинник на кухню. Досить маленький розмір, але аж 34 кольори никот. А сорочка чоловікові трошки почекає. Дівчата, ви мене так заразили тим вишиванням, що просто капець!!!!!! Муж в ШОЦІ!!!!