Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) відпочинкове вишивання (тобто звіт про вишивання на відпочинку)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) шиємо-поремо, з таким "поремо" не вистачило ниток, написала в ДІМ. Ждьомс. =)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Спробую трохи після конкурсу розрухати Вернісаж отож, моя поточна робота "Чайничок" від ДІМ, вишиваю з набору (ех, аіда 18-ка ) показую результат роботи 3 вечорів так швидко йде, бо майже все півхрест і вчора виявила, що профукала я і вишила в куточку оці біленькі (молочні) хрестики в 2 нитки, а тре в одну , буду пороти, і бек під шумок попаде буду старатися ще трохи виштопати до форумівки
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) планувала виставляти знимки коли "добудую", але щось дуже зараз закортіло видно потребую допінгу. Отже, сам початок, середина ось це маємо зараз і, як так далі піде, то скоро вийду на фінішну зі спалахом (кольори трохи не ті і просвічує тканина) без спалаху (більш реально, але розмито вийшло) вчора мені нарешті почав подобатись результат - подивилась на картинку здалека та і чоловік похвалив. Казала йому "ну що, дім наш будуєш?" - "будую" - "от і я будую " був приємно вражений, йому сподобалось.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ех, не вдалось мені вчора закінчити все, але наблизитись до завершення вдалось. Залишились тільки листочки на дереві Якість фото не супер, але приблизне уявлення загальної картинки дає
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Почала новий маленький процесик перед великим стартом (хочу розпочати собі вишиванку).
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Я думаю, всї здогадались, що це має бути? Так- так, нарешті я приведу в порядок свою кулінарну книжечку!
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) знайшла знимку маргариткового-таємного-подарункового процесу вийшов ось такий подарунок для Велани -
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Давно я так чемно не постила процеси загальний прогрес і сам чайничок серветка :8: (півхрест в три нитки, півхрест блендом в 2, і півхрест в одну) і початок беку (свіжий, ранішній )
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) ось так менш ніж за тиждень я "побудувала" маленьку вишивану хатку всі нормальні люди з фундаменту починають, а в мене першим дах намалювався
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) процес ще однієї серветки. Вишиваю вперше шовковими Мадейрівськими нитками гладдю. Думала в скільки ж то ниток вишивати. Надумала.....в одну. І, на мою думку, не помилилась. Що скажете?
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Я маю ще трошки знимок Працюю поки на беком, тепер можна сказати, що то майже 3/4 (крім хранцузів)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Я знов тут Звітуюся: хрестикову і півхрестикову частини подолано, переходжу до бекової частини, найулюбленішої Вирішила не вишивати блискучою ниточкою, не люблю "блєстяшки", і без них, ніби, ніц не бракує. Окремі фрагменти: Нажаль, не вдалося гарно зазнімкувати (подаруйте мені хтось, будь ласочка, фотоапарат нормальний або руки), насправді загальна картина значно гарнішою вимальовується
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Нажаль, ні Цілий лайт-рум влаштовую, з режимами бавлюся. Техніка моя фотографувальна вже своє віджила, гарні знимки виключно на вулиці в соняшну погоду виходять. Потайки сподіваюся на подарунок до Дня народження або ж на щедрого Миколая
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Новий процес..... Вибачайте за якість, фоткала на дворі на лавці, бо в хаті взагалі нереально було сфотографувати так, щоб вийшло шось нормальне