Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Один рукав готовий а це 1/3 сорочки))) Не обійшлось без помилок але надіюсь не дуже помітно... Другий рукав вражає своєю незайманістю...
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Ось мій процесик платтячка щось мені ну зовсім не подобається, але ризикнула виставити Такий перід-горловина , а так зблизька Так по спині на горловині Такі манжети Такий пояс Залишилось закінчити пояс. ще добре не випрасувано, тому і за якість фото вибачайте і за вигляд
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Сорочка свекру на ДН. манжети готові. Маю місяць щоб вишити перід і комірець
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Тепер і я тут надовго поселюся із вишиванням своєї сорочки перша квітка (дуже довго вона мені шилась, бо то все порахуй відміряй, виший, щоб було правильно) я так тішилась тим листочком тепер вже вишиття йде скоріше, привикла до схеми, навела розмітку, тепер шию вишиваю Дуже дякую за схему Ірці-Шкірці і чекаю з нетерпінням на фото її роботи, бо коли вона мені висилала схему, то вже певно рік пройшов (а може і більше). Я тільки зараз взялася за вишивання сорочки. Хочу додати червоний вже не такий надто яскравий як на фото, просто телефон так передав колір
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі З народженням Нестора справа пішла повільніше, але ніби встигаю до хрестин. Це тішить))) Трохи побавилась пейнтом. Наразі маю готові два рукави, і думаю спереду вистарчить лише трішки квіточок. Правда? І має бути спереду розріз, так як це вишиванка для ГВ в основному, - порадьте щось розумне як обробити тканину щоб красіво було
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Насправді зараз є трохи більше, просто не хочеться знімати з п"ялець. Це половинка переду- сорочка буде типу звичайної, на гудзики.
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі ось моя сорочка для чоловіка, спочатку був один малюнок, але чоловік сказав що заяскраве, попросив щось пастельне, ось переробила в чорно-коричневих тонах