Відповідь: Вишивана сорочка в процесі вибачайте за якість фото, на чорному фотографувати потрібно без спалаха і в темноті, а то взагалі кольори негарні.
Відповідь: Вишивана сорочка Вишиваночка від Мирослави Кот. Може, когось зацікавить. Вибачайте за якість. Це фото сторінки з книжки, а вони глянцеві. Для мене вона в процесі)) горловина рукав (змінила напрям алементів і додала більше мережки)
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Перед майже готовий...приступатиму до рукавів. Дівчата, будь-ласка, пілкажіть яка має бути ширина рукава, який розширюється трішки донизу)))
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Один рукав моєї сорочки вже готовий, вишиває мама фото не дуже вдале,бо телефоном
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Я така рада, що звернулася на форум за порадою, щодо переду своєї сорочки, бо стягнула таки РМ, намалювала декілька варіантів дуги зі своїх квітів і вибрала найбільш підходящий. Ось так от виходить: Мені це набагато більше подобається, ніж ті мої попередні варіанти з прямими кутами.
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі от що вийшло з мого вишивання синулька до Великодні вже готовий
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі повертаюсь в цю гілочку трошки вишивала (було з двох сторін однаково)
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Так як із минулорічної вишиванки моє чудо виросло, то розпочала процес нової сорочки .Хочу(мушу)вишити до Великодня