Відповідь: Вишивана сорочка в процесі і я похвалюсь. Вже вишила перід. , вибачте, що даю не попрасовану. В процесі манжети правда ще показувати нема що
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Мій процес дуже повільний.Рухаюсь малесенькими стібками але вперед
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Вишивала сорочечку для однієї маленької красуні і шила сама повністю стрій.Залишилось замовити крайку і тоді попробую сфотографувати на власниці( тимчасово модель взяла на "прокат" у подруги-а то мій Стас навіріз відмовився одягати дівчаче вбрання)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Виставлю і я свій "процес-довгобуд". Вишиваю сорочку коханому - вже напевно 2 роки - дуже туго мені вишиваються взори, що повторюються Але нічого, маленькими кроками я її домучу))) Половина переду - майже завершена, залишилось серединку в ромбах зашити. Друга половина - помалу вимальовується
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Я уже наближаюсь до завершення, до 1 вересня залишився тиждень, треба встигнути.
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Думаєте я нічого не вишиваю? ангелик поки відйшов на задній план, бо вишиваю сестрі сорочку. Заготовка з Призми та з ромбом. ось що є:
Відповідь: Вишивана сорочка в процесі Майже готова вишиванка (залишились тільки маленькі детальки) Верх вишиванки Фрагмент нижньої частини