Вишивальницям-початківцям

Тема у розділі 'Рукодільна порадня', створена користувачем kati, 25 Вересень 2009.

1. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Відповідь: Вишивальницям-початківцям

Я й не сумніваюся,що будете:girl_crazy:я ще чуть- чуть відшию(бо на вихідних не було часу вишивати) і покажуся,чесно-чесно:)

2. kitka

kitka Well-Known Member

І шо? Я сюди гнала, щоб ото прочитати:beee:?
    Ну хоч пів слова, чи подобається, чи йде, чи не йде:girl_flirt:?

3. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Зато лапки розім"яли:girl_haha:

Дуже подобається вишивати,направду заспокоює нерви.Правда йде тугувато(з моїми то кривими руцями:girl_crazy:)..і ще б мені на то вишивання часу вистарчало...:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 1
  4. Анута

Анута Well-Known Member

Іспаночко, як ми з своїми Шилками-дітисками на то час знаходимо, то тобі на час жалітись не варто ;) З часом твій Хом"як призвичаїться вишивати за будь-яких обставин та умов )))))))))))))))

5. ermana

ermana Member

Заразні ви всі тут :girl_blum: Підсадили і мене на вишивання. Колись вишивала, але то було дуууже давно. :girl_wink:
    Скачала я собі програмку PM. Але виникла проблема, ключ не підходить. Вже й не знаю, що робити. Якщо можна киньте в мене лінком з ключами, бо листаю, а знайти не можу

6. ermana

ermana Member

Стягнула я нарешті програмку PM. Тепер можна братися до роботи. Трохи страшно, але бажання величезне :girl_smile:

7. Ума

Ума Super Moderator

ermana, які плани маєте? :)

8. ermana

ermana Member

9. octavia

octavia Well-Known Member

ermana Ведмедика Теді вишивати дуже просто, хіба що там є трохи беку, не всі його люблять.А образ можна вишивати на канві з люрексом і нешити фон буде швидше. Бачила відшитим на люрексовій канві мені сподобалось.

10. ermana

ermana Member

Ведмедика вже майже вищила і буду братись за образ. Страшно...

11. Esma

Esma Member

Ви мене теж заразили..і я почала свою першу вишивку! Вибрала не дуже просту схемку, бо керувалася думкою що легше вишиватиметься те, що подобається :)
    Вчора намучилась...за браком навичок...дуже складно...зворотня сторона - нема чим похвалитись :sad: Підкажіть..як краще - вишивати по одному кольору? чи все таки відразу "вимальовувати" повноцінний малюнок?

12. Нифка

Нифка Well-Known Member

я вишиваю чуть тут, чуть там, то одним кольором то іншим. Хоча в захваті від робіт котрі вишивають частинами, це напевно залежить від кожного. і непереживайте, по чуть чуть все вдасться:girl_smile:

13. kitka

kitka Well-Known Member

А можете схемку показати?

14. Esma

Esma Member

Прийду додому..то покажу і схемку і сфоткаю мої перші "результати". Я лівша...і ще зі школи повелося що таланту до рукоділля не маю (тепер думаю що просто вчителька не мала натхнення пояснювати лишній раз, а я не намагалась лишній раз навчитися).

15. Лянка

Лянка Well-Known Member

16. Orman

Orman Модератор-бомба

Неправда :girl_devil:
    Ото люди придумають - якийсь капець!

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Заявляю категорично й упевнено: неправда!!!
    Моя бабуся лівша - володіє всіма видами рукоділля!
    Моя найкраща коліжанка зі школи лівша - її перевчали правда, але - займається рукоділлям, чудово малює - і все виключно лівою рукою, правою лише їсть і пише.
    Моя сусідка теж перевчена лівша, але людина творча на всі 100 і більше!

18. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Esma, я раніше вишивала все спочатку одним кольором, далі іншим, і т.д. І зараз так меншу свою картину вишиваю. А от більшу (тобто ширшу), схема якої складається з 16 аркушів, вишиваю так: спочатку вишию у всіх кольорах крайні аркуші схеми, відкладу їх геть, щоб не плутались під руками, а тоді далі по порядку кожен аркуш. Здається, зрозуміло написала :) . А ви вже вирішуйте, як вам зручніше. І ще раджу світлими нитками вишивати вкінці, щоб не бруднились, а починати з темних відтінків.
    А за виворіт не хвилюйтесь, він не у всіх ідеальний :) .

19. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Про лівшу все неправда-я сама лівша, і не важаю, що таланту до рукоділля не маю, навіть навпаки, пробує різні види ручної роботи, подобається мені дуже:girl_in_love:.Правда в школі перевчали, але вдалось лиш правою писати навчитись ну і їсти, а малюю,вишиваю... івсе інше роблю виключно лівою рукою. І ось тепер дивлюсь моя малеча теж все лівою.. спочатку мені це трошки не подобалось:girl_devil:, але бачу, що дитина творча-любить малювати, ліпити, вирізати, має купу фантазії.:girl_in_love:

так, я теж таке читала, що лівші дуже творчі люди.:girl_in_love::girl_spruce_up:

20. popelushka

popelushka Well-Known Member

Моя перша спроба:o Вишила буквально за 30 хвилин ( потрібно було купувати більший набір).
    (найважче для мене цей бек, хоч його там майже і не було)