Відповідь: Вишивальницям-початківцям Кгм..тойво..теє...короче,я теперка з вами:o:o:oрозібралася зі схемою і почала вишивати свого котюнчика.Дякую величезне Лілі за тканину і нитки,а Касі,Ануті і Іринці-Еспосі та Умці за натхнення..Ви мене надихнули взятися за вишивання..я тепер типу теж хом"як..то певні заразне
Відповідь: Вишивальницям-початківцям Вітаємо!!! чекаємо перших хрестиків - фотодоказу!!! п.с. ми тебе будем підтримувати , не переживай!
Відповідь: Вишивальницям-початківцям Я теж інфікована порадьте з чого краще починати: купити легеньку схемку з набором ниток чи можна вибрати з тих, що є в мене і вишивати з компа... просто не знаю на що краще витрачати гроші, бо я, кажись, неспособна вибрати нормальну канву...100 років не вишивала п.с: я ще ніц не вишила а на компутері вже місця немає - одні схемки....
Відповідь: Вишивальницям-початківцям ай молодець тепер міняй нік на "La costurera" чекаємо процесиків спробуйте, мабуть, шити з компутера - на мою думку, так найкраще, а як не звикнете, то завжди можете собі схемку роздрукувати Подивіться, скільки і яких ниточок треба, а ще п"яльця, тканина, голка, ножиці... і починайте Рівненьких хрестиків вам!
Відповідь: Вишивальницям-початківцям На мою думку краще починати з готового набору наприклад від фірми "Панна" або "Золоте Руно". В наборі є готова канва нетреба підбирати каунт тканини, схеми пророблені, нитки підібрані нарізані все ясно і зрозуміло. Коли вишиєте 1-2 набори зможете шити з комп"ютера самі підбирати нитки тканину щось міняти в схемах.Але то моя думка бо я також після великої перерви починала з наборів а тепер шию підборами зіскачаних схем.
Відповідь: Вишивальницям-початківцям часто читаю на форумі, що їх міняють... а нащо? вони дефектні попадаються?
Відповідь: Вишивальницям-початківцям А я вишивала починаючи зі школи по трохи, зазвичай дитячі картинки)))) Дуже подобалося... А зараз взялася за картину коня на чорній канві, туго мені йде. Вже 4 місяці вишиваю(. Може важкувату роботу для себе взяла? Але дуже сподобалося мені:shy::shy:
Відповідь: Вишивальницям-початківцям то просто кінь складний, а у вас дуже класно все виходить, ще й на чорному ... Молодець, коротше кажучи Вітання новим вишивальницям
Вишивання для чайників Оскільки у вишиванні не те що початківець,а взагалі чайник криворукий(але з великим бажанням навчитися то робити), то пропоную усім таким же чайникам як я в цій гілці не соромитися запитувати все, що цікавить стосовно вишивання Я знаю,що є тема для вишивальниць - початківців, але думаю ця теж буде доречною Отож,почнімо(позориться так позориться) 1.вибачте мене нерозумну,але як ви розпочинаєте новий процес - з центру чи з певного краю? бо я турок почала знизу 2.Що то є отой бек? бо на моєму котусьові його купа,а я шось не шарю як то сі робе 3. в мене всі хрестики в різну сторону.чому? То поки що все,що я згадала зі своїх "чайникопитань". Продовження буде..
Відповідь: Вишивання для чайників Перша порада чайникові: не спішити писати, а скористатися пошуком і почитати. Ото не думала, що буду Іспанку за дублювання тем сварити. Нема в нас чайників у вишивці - є початківці. То тобі не компутер! Он Каті вже ставила твої питання: http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=526846&postcount=14 Далі є гілка про шви. І ще є тема порад.
Відповідь: Вишивання для чайників Наталю, а таки дублювання тем, хіба плутатися буде я починаю по-різному, якщо набір готовий-треба починати з середини, аби відступи були однаковими, якщо ріжу шмат зі свого величезного кусища канви, то спочатку графлю починаючи з лівого вершнього кутка, потім відрізаю, починаю вишивати переважно з того ж кутка, але від схеми залежить, буває легше і простіше почати знизу (в акварелі моїй таке було), а так вишиваю зверху зліва-направо, потім нижче і знову зліва направо шов "назад голку"-гугли або дивися у "Види швів та стібків...." має бути або крутиш вишивку, або просто не знаєш як правильно: спочатку треба вишити нижні півхрестики (в мене такі \) потім в зворотньому напрямку верхні (в мене такі /), рухаючись або рядками, або стовпчиками ( я шию стовпчиками, виворіт в мене такий ||, голкою рухаю в напрямку вверх-вниз, якщо голкою працювати вправо-вліво, виворіт буде таким ====)
Відповідь: Вишивальницям-початківцям купила собі комплект,для вишивання (бо дуже вже захопили ваші пристрасті,щодо ньогоі вчилася... спочатку не виходила,але тепер "під чуйним керівництвом"все супер! вишиваю СЛОНА І МИШУгарно собі розграфила,дали мені пяльця,чи як там правильно! і в перед...скоро буду свої роботи на форумні конкурси виставляти!це виявляється прикольно я в захопленні!!!!
Наталю, а що вишиваєш? покажи фотку До речі, я знаю, чого теми об"єднали Бо ті вишивальниці, які ще сьогодні "чайники", вже завтра стають цілком профі і в "чайниках" надовго не затримуються
Відповідь: Вишивальницям-початківцям Схему кидала я в "котики-муркотики". Іспанка мала того кота на авці. А її треба мордувати, аби процес показала.