Відповідь: Вишивальницям-початківцям Якщо вони вам подобаються, то й добре. Я теж з них починала, але потім спробувала DMC і побачила різницю - хрестики виходять повніші (менше канва під ними просвічує), і, як мені здається, під час вишивання кіровські більше скручуються і заплутуються. А ще я хотіла після першої картини кіровськими вишити ще одну з тієї ж серії до пари, але нитки під тим самим номером у тому ж магазині вже були іншого відтінку, світліші.
Відповідь: Вишивальницям-початківцям Дуже дякую за поради! Спробую вишивати DMC! Мені дуже подобаються вишиті роботи, і я собі теж хотіла спробувати. Попробувала - получилося і мене то дуже захопило! А на той час мені було всерівно якими нитками вишивати, тому я і питаю вас поради!
Відповідь: Вишивальницям-початківцям Мене ще в цій темці не було, а тепер буду, приймайте до себе Захотіла повишивати ( мушу хочаб на кілька годин абстрагуватись від всього бо інакше корвалол пью ) , вибирала сьогодні малюночок ( готовий набір з канвою, нитками, голкою і т.д.). Щось дуже маленьке не хотіла, вибирала трішки більшеньке.... як купила і сіла в машину роздивлятись, то прозрєла бо вибрала малюночок 26*33 см Тепер мушу вишивати таку картину. Одразу кулька питань: 1. Масштаб схеми-малюночка 1:1 як має вийти на канві? 2. Якщо я немаю чим розграфити канву, без того можна? 3. Без пялець можна вишивати?
Відповідь: Вишивальницям-початківцям 1. Навряд, завжди більший. 2-3. Можна, але з тим легше й зручніше.
Відповідь: Вишивальницям-початківцям Дуже гарний вибір. Молодці. Головне почати, а далі піде як по маслу. Ви головне з центру починайте вишивати, тоді будуть одинакові відступи з усіх сторін. Краще зразу вчитися на п'яльцях вишивати. Бо потім важко буде перенавчитися. На них хрестики рівненькі будуть, один в один. Успіхів і пошвидше в процеси фото виставляйте.
Відповідь: Вишивальницям-початківцям Розграфити можна й ниткою, а в процесі вишивки її випорювати по-трішки. По розграфленому легше орієнтуватись та звірятись зі схемкою і, як показує практика, менше помилок і відповідно менше пороти приходиться. Дуже гарна картинка - на море відразу захотілось
Відповідь: Вишивальницям-початківцям я би не радила, бо щоб його відіпрати треба добряче потерти тканину, то не є дуже добре для ниток.
Відповідь: Вишивальницям-початківцям піздно... 1/4 вже розграфлена ще по ходу питання, вот в моточку ниточки ну дуууже довгі. То якої довжини нитка має бути якою вишиваєш? любою або зручно було?
Відповідь: Вишивальницям-початківцям Виперіть, поки не пізно. Краще зараз попрати й того позбутися, ніж потому шкодувати, що зіпсули картинку. Під вишивкою олівець може не відіпратися, буде вам сіточку просвічувати з-під ниточок. Якщо ви зовсім новенька, то робіть десь 60-80 см. Знайдіть оптимальну для себе довжину.
Відповідь: Вишивальницям-початківцям Ні в якому разі. Маю знайому, яка Колибель Млодецької перед тим як вишивати розграфила простим олівцем. Не відходить той олівець зараз, чим тільки не пробувала. Акуратніше з такими речами.
Відповідь: Вишивальницям-початківцям ....буду мала на совісті....... Я коли була в Призмі,то там дівчина була говорила з продавцем і говорили,про простий олівець і мені радили,мені стидно за таку пораду.Сама то я взагалі не розграфлюю,тільки позначаю центр вишивки.
Відповідь: Вишивальницям-початківцям Вже все випране і чистеньке Я в центрі теж трішки розграфлене лишила, щоб хоч орієнтуватись. Да і там ниточки не світлі, тому простого олівця видно не буде
Відповідь: Вишивальницям-початківцям і в мене почався начиталася і надивился.... ідея фікс - вишита сорочка для чоловіка, але то пізніше..бо поки не знаю з якої то сторони до неї приступити. зараз дуже хочеться метрику для синочка вишити - вже й вибір малюночка зробила не скажу що дуже така майстриня, але вчитися ніколи не пізно
Відповідь: Вишивальницям-початківцям Ніколь, дуже добре, що відіпрали олівчик його направду буде видно у вишивці, навіть якщо темні нитки є!!! А нитку я беру 1м і згинаю навпіл, це коли треба вишивати подвійною. Тому мені та довжина, яка є в наборах підходить
Відповідь: Вишивальницям-початківцям Хороший спосіб визначення довжини нитки для конкретної вишивальниці (бо для кожного зручна різна довжина) дізналась ще як вчилась в школі і так ним користуюсь і досі: я беру один кінець нитки між вказівним і великим пальцем лівої рукиі обертаю нитку до ліктя(зігнутого під прямим кутом), огинаю його і назад до пальців (трохи намудрувала але на практиці, то це секунда роботи). Зручно й тим, що підходить не тільки для вишивання, але й для шиття і будь-якої роботи з нитками. така нитка ніколи не плутається, не задовга і не треба при вишиванні закидати руку аж за голову щоб протягнути нитку
Відповідь: Вишивальницям-початківцям ооо, я таким мацьопством певно би вишивала. В мене нитки довгі, але я міряю їх по свому столі. Два стола - то моя довжина Зміряла тільки що стіл - 80см, але цю нитку також згинаю навпіл і починаю вишивку так, щоб не ховати нитку (хтось вже писав про такий спосіб початку)
Відповідь: Вишивальницям-початківцям Ніколь, вітаю в наших рядах, супер!! картина супер, мені з тої серії теж подобаються Щодо довжини нитки, то Ума писала, в наборі як правило нитки вже нарізані і просто одну витягуєш і складаєш навіл А олівець простий справді дуже зле відпирається, сама з тим колись стикнулась.