Відповідь: Вишивальні забави та авантюри А у мене інету не було (((( а ви стільки сторінок понаписували... Дівки, мусимо обовязково телефонами обмінятися, щоб наш Робін не заглох. На Баляринки на ті спіднички треба нитку спеціальну, вона дорога і треба через інет заказувати - то довго... а я, наприклад, бек швидко вишиваю і мені це не складає такої проблеми. Єдине мені в тедіках не подобається бек тим, що його треба не чітко в дирочки голку впихати, але ще й в різні місця самого вже хрестика... то б на рівномірці добре було, а для аїди - то дурне... А є теддікі з місяцями (тобто якісь календарні)? Так дати маємо узгодити між всіма, щоб всім підходило. І врахуйте, що там потім свята почнуться + якщо по 2 місяці вишивати то тиждня точно мало буде. Пропонуйте варіанти!!! у мене є ще подібні, здається вже виставляла, але один в одного на голові стоять. у мене є. якість не памятаю. зараз викладу. to all, Який ви файлообмінник використовуєте? На 9 Робін я хочу числа. Я з Вами!!! Нічого, може на наступний у Вас вийде.
Відповідь: Робін дівчатка,може оффтоп,але що таке отой "Робін"?Вже не перший раз натикаюсь...чайник...
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Ануто, я знайшла ті чайнички поштучно тут На кожну трійку використано по 16 кольорів. Думаю, попередня картинка, то просто саморобний семплер з цих чайничків.
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри якщо не втрачу до них запалу, то думаю трошки переробити схему (маю на увазі кольорову гаму - пооб"єднувати близькі кольори)
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри я таких не зустрічала, але в моїй уяві, Робін - то вже не готова схема, а композиція з різних схем, от думала тедіків запросити Ну то, що на 12част. Робін скільки є бажаючих, які точно будуть мати час і бажання на Робіни, і ідею на власний Робін? Бо я вже думаю тканину купувати п.с. а може ще хто вкине в мене колекцією українських шрифтів, вишитих БЕКом, а не хрестиком (мені хрестиком не підходить)
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Я заливаю через http://multi-up.com/, там зараз заливає на кілька файлообмінників
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри йой, порахувала тканину... та то скатертина вийде ніхто не буде проти якщо я візьму 16канву, за 18 і не питаю... п.с. але я сліпондра, вибрала в калькуляторі аїду8!!!!! і мені такий розмір метр на метр тепер перерахувала, якщо ніхто не буде проти 16, то так і залишу, а як нє, то на 14 теж можу погодитись п.п.с. а ще той вумний калькулятор сказав, що мій Робін буде вишиватися 1год и 1 месяц Дівки, може ми швидше то зробимо?
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри А скатертина=то теж була би не погана ідея для робіна,щоб вибрати окремі елементи і кожен вишиває спочатку по кутах,потім по серединах сторін,і з часом може більше людей зголошуватися і вишивати подібні картинки між кутом і серединою(надіюсь то не тільки я розумію то шо написала )(то в середньому на одній стороні получиться 5 малюнків)
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри дівчата, почала усвідомлювати що я напевно пас в приготуванні власного робіна. Можу повишивати ваш, а коли я зберусь, то ви - мій бо полотно маю, а ось прикинула що ще треба буде ниточок прикупити і щось запнулась на фінансах Плюс зараз Вікна-двері вишиваю, тобто на інше (підбір та приготування) часу нема. в будь-якому разі можете розраховувати на мене як на вишивальницю, а чи зроблю свій - то вже питання дуже приємно повісити в хаті красу створену руками форумлянок!!!
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Ануто, на моїх котиків треба 75 кольорів (якщо я не помилилася). я не буду їх одразу всі купувати, бо на кожну вишивальницю припаде лише по 2 місяці, шити будуть певно з місяць... от і виходить, що ниточки можна поступово докупити Нам просто для кругообігу Робіна потрібно щоб всі учасники мали свій Робін. тому раз є тканина, то може починати з тих елементів, де вже є якась к-сть ниточок і дкупити треба мінімально?
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри dump.ru, megaupload, filefactory i rapidshare.com А мені що робити? Я чайник, тому розпишіть по кроках пліз.
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри 1. певно ще чекати на Робін на 9частин і повну укомплектацію його, щоб була достатня к-сть вишивальниць 2. можеш сама купити нитки і тканину на свій Робін і вишити перших пінгвінчиків, а тоді передаш сюди і я вже займуся ним. буду передавати по колу. а тоді перешлю тобі назад готовий 2 альтернативний. ми самі тобі все вишиєм (8пінгвінів, наша тканина і нитки) а тобі вже перешлемо без одного
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Другий варіянт мені наразі не підходить, бо зараз не маю часу ще щось починати, завершити б почате... Нитки й тканину можу компенсувати, повернути тобто. Воть думаю... Але найзручніше би мені було вишивати останньою.
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Я сьогодні теж над тим думала. певно, так і зроблю тим більше там якраз є умовно 12 окремих мотивчиків. але хто мене просвітить - скільки кожен буде вишивати? і скільки треба ділити на кожного? бо я боюся, щоб не було забагато...
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Все вирішила буде годинник, ось такий Трохи помучилась, щоб переробити схемку з графіки в РМ (не знайшла нормальної якості), і довго думала, які будуть циферки, але зробила Якраз на кожного виходить по сердечку і по цифрі Кому сподобалось, скачати можна тут