Вишивальні забави та авантюри

Discussion in 'Рукодільні забави' started by Анута, Aug 6, 2009.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Вишивальні забави та авантюри

звісно підійде. я розумію, що кісточки тягнуть фінанси тому і запропонувала ще інші варіанти. Картонний органайзер коштує копійки

• Подобається Подобається x 4
  2. Orman

Orman Модератор-бомба

Тобто підходить? Уря-а-а-а-а-а!

а покажіть як це має виглядати, бо в мене всі в нитки в моточках.

І ще питання всі нитки на Робіна зразу передаються?

• Подобається Подобається x 1
  3. Olenka

Olenka Well-Known Member

Дуже гарно. Головне, щоб Вам подобалося, а мені, наприклад, Робін цікавий навіть тим, що буду вишивати ще те, що ні разу не вишивала :)

Слушне зауваження.
    я, наприклад, органайзер не люблю (якщо йдеться про той картонний), у мене на ньому також плутається :sad:
    Так дуже... аж хочеться....
    Хрестики, то зрозуміло, щоб в одну сторону були, а півхрестики, то вже як на схемі вийде.
    Бо недавно вишивала одну схемку і вишивала як завжди: нижній півхрестик так /, а верній так \. Коли почала вишивати просто півхрестики, то так /. І дивлюся, що воно мені щось не так. Починаю читати схему до вишивки, а там як кінь намальовано, що хрестики треба вишивати навпаки від того, що я вишивала, і тоді з півхрестиками все о.к. Я вже знервувалася, що неправильно вишиваю та й маю ще 2 роботи початі і почала шукати інфу в інтернеті: так виявляється я все правильно вишивала, про півхрестики в схемі мають вказувати в яку сторону, а може бути навіть в обидві.
    А про те, що в схемі звикли хрестики були навпаки - по сьогодні для мене загадка....

Лілін Робін і буде в наступних. Наступний Робін того і має бути на 9 частин, що в Ліліл тих пінгвінів 9.
    Я вже маю ідею для свого Робіна наступного.
    Але, дівчата, треба спочатку закінчити Робін на 12 частин, проаналізувати всі похибки, недоліки і позитиви, щоб мати досвід на наступний.

Ось так виглядає.

Я думаю, що так. Тому що Ви як передасьте свій відшитий варіант, то вже отримаєте його готовим.

А я порилася в свому рукодільному загашнику і знайшла Аіду ДМС потрібного розміру. Так що тканину вже маю :)

Ще хотіла запитатися про сітку? Будемо графити маркером чи ниткою? Бо десь читала, що Робіна краще ниткою, бо маркер стирається від частого передавання.

• Подобається Подобається x 6
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

О, дякую, що за мене не забули!
    А ниточки на нього й тканину передавати???

Last edited: Oct 2, 2009
  5. La esposa

La esposa Moderator

Дівчата, а чого ви паритеся з тими котушками? Я ось такі з картону вирізаю:

• Подобається Подобається x 7
  6. Ума

Ума Super Moderator

а ми ж будемо регулярно шестеро зустрічатися, щоб мінятися Робінами? може б тоді і додавали нитки. просто все треба організовано, щоб затримки не було!Бо на наших котів треба одразу 75 кольорів... не думаю, що є зміст мені наступній вишивальниці всі нитки давати, бо вона використовуватиме 18-23 кольори, щоб інші не погубилися...

7. Анута

Анута Well-Known Member

Згідна з Умою. Краще зустрічатись періодично.
    по-перше, на душі буде легше як будеш бачити своє полотно і що щось там рухається, а не дав та забув на рік.
    по-друге, одразу купити всі ниточки для робіна для багатьох буде напряжно, а поступово докупляти - це простіше.

Другого робіна треба починати коли будуть хоч якісь результати з першим.
    1) бо ще окрім робіна у вишивальниць можуть бути плани
    2) як пише Оленка, врахувати всі промахи і пропозиції в наступному.

Щодо організації ниток: картонний органайзер це як один із варіантів (найдешевший). Можна і картонні бабінки, можна і саморобні як у Іринки. Головна суть в тому, щоб була організація ниток.

здається все наразі :)

8. Olenka

Olenka Well-Known Member

просто переживаю, щоб не затягувалося з часом, бо двом людям набагато простіше зустрітися ніж шістьом. Але з точки зору, що не потрібно купувати відразу всю кількість ниточок - це слушно.
    Де там, в тих котів, стільки кольорів взялося? :)

• Подобається Подобається x 2
  9. Ума

Ума Super Moderator

я особисто не рахувала, а на якомусь форумі прочитала. але кожен кіт має в середньому 20 кольорів, деякі основні спільні для всіх, але в кожному є якісь ниточки на пару хрестиків... от і назбирується.

я думаю, що нам варто визначити скільки часу буде кожен вишивати певний епізод. я думаю, так без напрягу я 2 коти - 2 тижні, але я думаю, що реально етап буде місяць в кожного... а там свята... :sad: раз в місяць можемо зустрічатися.

10. Olenka

Olenka Well-Known Member

Тоді треба спочатку вишити хоч один епізод, щоб побачити скільки він часу займе, і пару днів набавати. А на свята - ми зробимо канікули :)))

• Подобається Подобається x 3
  11. taramay

taramay Well-Known Member

Схемка лежить тут, в графіці але якість не дуже. Дизайн фірми P*o*p*c*o*r*n, в них таких ведмедиків багато, тому можна зібрати свій календар до смаку. Якщо добре пошукати, то і в РМ можна знайти.

• Подобається Подобається x 8
  12. Olenka

Olenka Well-Known Member

Клас!!! Дякую!!!

13. Ума

Ума Super Moderator

ой, мамочки... ми поки підготуємось...

дівчата, на моїх котів рекомендується рівномірка 27каунт. я думала взяти аїду (легше графити)... а потім звернула увагу, що то дизайн Херітажу... а вони люблять свої фірмові хрестики тулити... одним словом, там є такі хрестики, що на місці одного треба вишити 4!!!! а то на аїді криво буде, треба рівномірку.... я вже якось її пографлю на 70х70 - місце для одного кота, а чи всі втрафлять вишивати на такій канві? ( то буде рівномірка 27, аналог 14 аїди)

14. Orman

Orman Модератор-бомба

я потрафлю :) думаю, що наші дівчата такі спеціалістки, що любе зроблять

15. Ума

Ума Super Moderator

Молодці!!! просто я дрібнше (10х10) не розграфлю... буде лише 70х70... треба буде повозитися...

16. Orman

Orman Модератор-бомба

та я така лінива, для себе ніколи не графлю, тільки середину шукаю. А вже ж доведеться, але думаю, що графити все-таки краще маркером, бо ниткою довго і все-одно її треба витягати коли вишиваєш, бо потім хіба зубами видирати з-під вишивки

17. Ума

Ума Super Moderator

в мене і маркером не вийде... то не аїда :sad:
    На моїх котах помучитесь... зате на Іринкиних відпочинете, вона не буде на рівномірці шити :)

18. Xomka

Xomka Well-Known Member

Вподобала я собі два ростоміри від "китайського хомяка", але ніяк мені не вдається їх зробити читабельними, правда я в тому зовсім тлумок:girl_cray: може то все-таки можливо? Левандівка в схемках подав програму, але чоловік мене запевняє що то мені не допоможе:girl_mad: сама я не знаю як то застосувати:girl_mad: поможіть:no: А може хтось має такі ростомірчики в запасі? Ось їх китайські координати:
    1) http://photo.163.com/photo/lly0403/#m=1&ai=79243370&p=1&n=40&cp=1
    2) http://photo.163.com/photo/lly0403/#m=1&ai=79239920&p=1&n=40&cp=1

19. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ніби-то розібралась я з тою програмою, але толку нуль((( Перший ростомірчик або не має ключика або то неможливо роздивитись((( другий теж нічого не видно((

20. Olenka

Olenka Well-Known Member

to Xomka, ловіть