Відповідь: Вишивальні забави та авантюри звісно підійде. я розумію, що кісточки тягнуть фінанси тому і запропонувала ще інші варіанти. Картонний органайзер коштує копійки
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Тобто підходить? Уря-а-а-а-а-а! а покажіть як це має виглядати, бо в мене всі в нитки в моточках. І ще питання всі нитки на Робіна зразу передаються?
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Дуже гарно. Головне, щоб Вам подобалося, а мені, наприклад, Робін цікавий навіть тим, що буду вишивати ще те, що ні разу не вишивала Слушне зауваження. я, наприклад, органайзер не люблю (якщо йдеться про той картонний), у мене на ньому також плутається Так дуже... аж хочеться.... Хрестики, то зрозуміло, щоб в одну сторону були, а півхрестики, то вже як на схемі вийде. Бо недавно вишивала одну схемку і вишивала як завжди: нижній півхрестик так /, а верній так \. Коли почала вишивати просто півхрестики, то так /. І дивлюся, що воно мені щось не так. Починаю читати схему до вишивки, а там як кінь намальовано, що хрестики треба вишивати навпаки від того, що я вишивала, і тоді з півхрестиками все о.к. Я вже знервувалася, що неправильно вишиваю та й маю ще 2 роботи початі і почала шукати інфу в інтернеті: так виявляється я все правильно вишивала, про півхрестики в схемі мають вказувати в яку сторону, а може бути навіть в обидві. А про те, що в схемі звикли хрестики були навпаки - по сьогодні для мене загадка.... Лілін Робін і буде в наступних. Наступний Робін того і має бути на 9 частин, що в Ліліл тих пінгвінів 9. Я вже маю ідею для свого Робіна наступного. Але, дівчата, треба спочатку закінчити Робін на 12 частин, проаналізувати всі похибки, недоліки і позитиви, щоб мати досвід на наступний. Ось так виглядає. Я думаю, що так. Тому що Ви як передасьте свій відшитий варіант, то вже отримаєте його готовим. А я порилася в свому рукодільному загашнику і знайшла Аіду ДМС потрібного розміру. Так що тканину вже маю Ще хотіла запитатися про сітку? Будемо графити маркером чи ниткою? Бо десь читала, що Робіна краще ниткою, бо маркер стирається від частого передавання.
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри О, дякую, що за мене не забули! А ниточки на нього й тканину передавати???
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Дівчата, а чого ви паритеся з тими котушками? Я ось такі з картону вирізаю:
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри а ми ж будемо регулярно шестеро зустрічатися, щоб мінятися Робінами? може б тоді і додавали нитки. просто все треба організовано, щоб затримки не було!Бо на наших котів треба одразу 75 кольорів... не думаю, що є зміст мені наступній вишивальниці всі нитки давати, бо вона використовуватиме 18-23 кольори, щоб інші не погубилися...
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Згідна з Умою. Краще зустрічатись періодично. по-перше, на душі буде легше як будеш бачити своє полотно і що щось там рухається, а не дав та забув на рік. по-друге, одразу купити всі ниточки для робіна для багатьох буде напряжно, а поступово докупляти - це простіше. Другого робіна треба починати коли будуть хоч якісь результати з першим. 1) бо ще окрім робіна у вишивальниць можуть бути плани 2) як пише Оленка, врахувати всі промахи і пропозиції в наступному. Щодо організації ниток: картонний органайзер це як один із варіантів (найдешевший). Можна і картонні бабінки, можна і саморобні як у Іринки. Головна суть в тому, щоб була організація ниток. здається все наразі
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри просто переживаю, щоб не затягувалося з часом, бо двом людям набагато простіше зустрітися ніж шістьом. Але з точки зору, що не потрібно купувати відразу всю кількість ниточок - це слушно. Де там, в тих котів, стільки кольорів взялося?
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри я особисто не рахувала, а на якомусь форумі прочитала. але кожен кіт має в середньому 20 кольорів, деякі основні спільні для всіх, але в кожному є якісь ниточки на пару хрестиків... от і назбирується. я думаю, що нам варто визначити скільки часу буде кожен вишивати певний епізод. я думаю, так без напрягу я 2 коти - 2 тижні, але я думаю, що реально етап буде місяць в кожного... а там свята... раз в місяць можемо зустрічатися.
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Тоді треба спочатку вишити хоч один епізод, щоб побачити скільки він часу займе, і пару днів набавати. А на свята - ми зробимо канікули
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Схемка лежить тут, в графіці але якість не дуже. Дизайн фірми P*o*p*c*o*r*n, в них таких ведмедиків багато, тому можна зібрати свій календар до смаку. Якщо добре пошукати, то і в РМ можна знайти.
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри ой, мамочки... ми поки підготуємось... дівчата, на моїх котів рекомендується рівномірка 27каунт. я думала взяти аїду (легше графити)... а потім звернула увагу, що то дизайн Херітажу... а вони люблять свої фірмові хрестики тулити... одним словом, там є такі хрестики, що на місці одного треба вишити 4!!!! а то на аїді криво буде, треба рівномірку.... я вже якось її пографлю на 70х70 - місце для одного кота, а чи всі втрафлять вишивати на такій канві? ( то буде рівномірка 27, аналог 14 аїди)
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри я потрафлю думаю, що наші дівчата такі спеціалістки, що любе зроблять
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Молодці!!! просто я дрібнше (10х10) не розграфлю... буде лише 70х70... треба буде повозитися...
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри та я така лінива, для себе ніколи не графлю, тільки середину шукаю. А вже ж доведеться, але думаю, що графити все-таки краще маркером, бо ниткою довго і все-одно її треба витягати коли вишиваєш, бо потім хіба зубами видирати з-під вишивки
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри в мене і маркером не вийде... то не аїда На моїх котах помучитесь... зате на Іринкиних відпочинете, вона не буде на рівномірці шити
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Вподобала я собі два ростоміри від "китайського хомяка", але ніяк мені не вдається їх зробити читабельними, правда я в тому зовсім тлумок може то все-таки можливо? Левандівка в схемках подав програму, але чоловік мене запевняє що то мені не допоможе сама я не знаю як то застосувати поможіть:no: А може хтось має такі ростомірчики в запасі? Ось їх китайські координати: 1) http://photo.163.com/photo/lly0403/#m=1&ai=79243370&p=1&n=40&cp=1 2) http://photo.163.com/photo/lly0403/#m=1&ai=79239920&p=1&n=40&cp=1
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Ніби-то розібралась я з тою програмою, але толку нуль((( Перший ростомірчик або не має ключика або то неможливо роздивитись((( другий теж нічого не видно((