Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Класний, я десь бачила відшитий, але трохи інакше качечки, дівчатка і ведмедики... Отже, на Робін для 6х: 1. Ума - календар - 12 елементів 2. Іринка - календар - 12 елементів 3. Оленка - календар - 12 елементів 4. Хомка - ростомір - в процесі пошуку 5. Анута - в пошуках 6. Орман - в пошуках якщо всі до 5 жовтня знайдуться, тоді ми укомплектовані
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри знайшла-знайшла!!! підходить таке? taramay викладала і казала, що схемка є дайте схемку, будь ласочка.
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри доведеться ниточок ще менше купувати. може всі його будем вишивати? і не Робіном а спільним процесом?
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри )))) То Ви вже третя будете... Так скоро кожен вишиє цілий календар Тут є
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри то щось в повітрі таке літає. От кумедія. Навіть не знаю, що то робити, хіба ще якийсь пошукаю. Бо ж все-таки Робіна хотіли. Тепер зрозуміла чому не додивилася, там де зі схемкою - дуже маленька картинка, а я недовиджєюча трохи
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Орман, файна схемка!!!!! її треба поділити на 6 осіб ( а не на 12)
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри дівчата, в мене пропозиція щодо робіна. Для зручності роботи щоб ниточки були або на бабінках, або на кісточках. Просто нитки мають властивість плутатись і не хотілось би витрачати час вишивальниці на розпутлування моточків. Я знаю, що всі акуратні і дуже обережні, але нитка іноді всеодно плутається. Що скажете? З.І. або нарізані на органайзері картонному (як в наборах)
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри я підтримую, в мене ще є прохання, щоб вся вишивка - всі елементи - хрестики йшли в одному напрямку і півхрестики теж. чи то занадто?
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Дівчата,я б дуже хотіла приєднатись...Але ще більше хочу закінчити ту вишиванку коханому...Не знаю по часу...певно приєднаюсь вже на наступний робін...
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Оленко, ось той що я бачила (в хітсорі шукала). То з якогось рукодільного форуму, тому прошу вибачення що автора назвати не можу, як знайду автора, то напишу. схеми там не було. але теж дуже цікавий календарик. він деякими елементами від попереднього відрізняється
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри Дякую, Оленко))) Шукаю якихось звірят (бажано різних, тобто наприклад не хочу щоб були одні Вінні на картинці) ну і їх має бути шість або 12 штук - ось в принципі і всі вимоги)))
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри та це ніби розуміється по замовчуванню. Інакше вся краса роботи пропаде я вишиваю що в одну, що в другу сторону. А тут в ВД вже дивилась в яку вишито і так собі робила
Відповідь: Вишивальні забави та авантюри В мене до такого ніяк не доходять руки і фінанси, дещо я собі тільки уявляю як виглядає:o, але! звичайно що для робіна запланувала я собі намотати ниточки хоча б на картонні прямокутнички - так підійде? Умо само собою що хрестики-півхрестики в одну сторону - як же інакше ------------------------------------------------------------ ))))))))))))))))Потихеньку збирається компанія на наступний робін: Яруся, Бурулька, Натася)))))))))))) ------------------------------------------------------------ А хто починає Ліліного робіна? Умо-тисячаручок, може ви?