Вишивальні пристрасті хом'ячків

Тема у розділі 'Вишивання', створена користувачем Kasia, 17 Серпень 2009.

1. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Відповідь: Вишивальні пристрасті хомячків

Ждю із нетерпінням;)

2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Таки сюди напишу, але в жилєтку теж би пасувало
    мій хом"як дістав нову пристрать :girl_devil:
    аж зла на нього
    то дизайни GOLDEN KITE
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    то мінімальний мініум того, що мені подобається
    ....але то схеми на 100-200 кольорів :girl_mad:
    тепірко тре станоочок і органайзери :girl_cray:

до речі, в нас октавіа вишиває ці дизайни

я вже почала вчити матчасть і готуватися морально

3. Oddly

Oddly Well-Known Member

то щось з галузі фантастики.
    хоча мені теж таке щось було б цікавіше, трохи шкода часу на маленькі штучки. а взагалі я шукаю щось класичне гобеленового типу зараз - щоб як мінімум розмір був 80 см в довжину і на 30-40 см десь в висоту. дуже вже пустує одна стіна в мене.

4. Імель

ага, і результат фантастичний, як намальовано
    хоча багато поодиночних хрестиків
    схема - на 50-100 сторінках
    в роботі бажано мати органайзери, бо в 150 кольорах (в т.ч. блендах) не так просто розібратися
    ...але я хочу
    тільки ще не знаю що саме
    поки облизуюся і хвилююся :lol:

5. octavia

octavia Well-Known Member

imel Я вас розумію коли побачила вперше побачила ГК схеми і готові роботи була шоці від краси і від складності тих робіт. Бачила в Києві вживу- краса майже зовсім не відрізнити від мальованих картин. Але повірте вишивати дуже складно , я готувалась до цього 9 місяців ,та мені важко це вишиватиале водночас дуже цікаво. Та я не шкодую обовязково закінчу свою картину . Станок в цьому випадку потрібен однозначно з великою рамою ,органайзери від ф-ми Пако також ( на жаль маю такий один а решта саморобні) і велике терпіння бо праці вкладаєш багато а результат довго не видно. До речі можу дати посилання на тему як організувати процес вишивки саме ГК, одна кубіта написала цілу брошуру на цю тему. Так що як є бажання готуйтесь морально і матеріально, обовязково розглядайте готові роботи (тоді ніколи непропаде охота шити ГК).

6. Мія

Мія Well-Known Member

imel я б теж таке повишивала.. [​IMG]

7. Galysik

Galysik Well-Known Member

А я б не бралася за ГК, бо картини хоч і гарні, один процес займає 1-2роки, і дизайнерською рукою там і не пахне. Перегнали з графіки в програму - і мастіть собі голову називається. Із тих 200 кольорів як мінімум 120 треба викинути, як і половину зайвих блендів. Словом, ні зайве почистити, ні беком підкреслити потрібне - нічого цього в цих дизайнах немає. Усе треба доводити до ума самостійно і всеодно ідеально не вийде, бо треба мати в цьому досвід. То навіщо мучитись, якщо є так багато чудово розроблених дизайнів того-ж Діма, Ланарте та інших фірм? Може хтось задоволення від доопрацьовки відчуває, мені-ж подобається тільки вишивати, знаючи що результат неодмінно вийде чудовим.

8. Мія

Мія Well-Known Member

Я зараз вишиваю орхідеї від STEFY PALMA теж на 100 кольорів - задоволена як воно виходить. Переходи від кольору до кольору прекрасні але я правда взяла 18 аїду замість 14, хрестик меньший воно і більш плавно виглядає хрестик не так помітний..
    А щодо відсутності дизайнерської руки.. так всі схеми по яких ми вишиваємо лишають цієї можливості. Ви ж самі кольори не підбираєте орнаменти не створюєте..
    Якщо хочеться творчості то я як правило сорочки вишиваю, сама собі орнамент придумую кольори підбираю..
    Але в цілому вишивка цінна тим що ти вишиваючи отримуєш задоволення від процесу. Таким чином вишивка впитує твій позитив і потім випромінює його вже на тих хто її спостерігає на стіні чи подушці..

9. Ума

Ума Super Moderator

Мія, прошу потішити нас своїми орхідеями!!!

10. Мія

Мія Well-Known Member

Потішу трохи згодом. Почала с лівого кута, то там тільки фон поки що.. хай воно промалюєтся якісь загальні риси :)
    Так має вийти http://posydenky.lvivport.com/attachment.php?attachmentid=2948&d=1261756956

11. Orman

Orman Модератор-бомба

оооооооо, я в глибокому обмороці, а що маєте таку схемку?

12. Імель

я маю, вчора півночі качала
    поки не скачала-спати не лягла
    але там до самої схеми інструкцію треба - вона залежно від дизайну до сотні сторінок буває

13. Orman

Orman Модератор-бомба

героїня!

та я собі уявляю .... але так мене вразила картина - хочу неможу

ладно буду "дозрівати"

14. Мія

Мія Well-Known Member

Маю багато схем с цієї колекції:) на торенті скачала можу дати лінк або саму схему

15. Gardenia

Gardenia New Member

Ірцю Ви впевнені у якості схем? Я вже пару раз хотіла братись за них і маю сумніви щодо схем.Правда читала в неті, що люди купували у виробників тоді впевненість на 100%. Якщо впевнені то поділіться де брали.

16. Імель

я вперше скачала ті схеми давно на фанстіч-відкрила, подивилася і вирішила, що то дикий прогон
    але вчора почитала "трохи" і вирішила, що підстав сумнівтися в якості схем немає
    лише для себе вирішила, що спочатку "свій" дизайн переведу в РМ для phexyjcns? навыть незважаючи на те, що вб"ю на це мінімум тиждень часу

лишень спочатку треба добре роздивитися скрін дизайну, бо вишивка матиме такий же вид, якщо скрін виклаикає сумнів-є незрозумілі плями на обличчях-тоді ліпше не вишивати

17. Мія

Мія Well-Known Member

я теж було подумала що спершу перенаберу в РМ

18. Ума

Ума Super Moderator

а що ще досі нема ГК в РМ перенабраного? це ж ризик отак вишивати зі знайденої сканованої схеми в інеті

19. Імель

Умо, то дуже схоже на оригінальні схеми-вони ПДФівські
    мені більший ризик-вишивати ГК по знайденому в неті перенабору

20. Ума

Ума Super Moderator

я коли почала вишивати, то купила в неті схему картини Клода Моне. теж була в ПДФі, а виявилося прогон. от мушу пошукати завтра що то за контора таке Ге продавала