Вишивальна жилєтка :(

Тема у розділі 'Вишивання', створена користувачем La esposa, 22 Вересень 2009.

1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Вишивальна жилєтка :sad:

ну от... навишивалась :sad: пальця порізала ножицями, кров тече :sad: :sad: :sad: хіба аж за годину буду знов вишивати, а я вже так розігналась... :sad: :sad: :sad: :sad:

• Подобається Подобається x 9
  2. Анута

Анута Well-Known Member

Іринко, тримайся! він швиденько загоїться і знову будеш нас тішити своїми процесиками ;)

• Подобається Подобається x 6
  3. Рибка

Рибка Well-Known Member

Іринко, а то ж хіба не ти збиралась спатки?
    Замучена, мабуть, краще відпочинь. А там і пальчик загоїться :).

• Подобається Подобається x 6
  4. La esposa

La esposa Moderator

Дякую, дівчата... в мене сьогодні якийсь такий день, що хоч бери й лягай під ковдру і нічого не роби :girl_crazy: ще й з тим пальцем... мушу йому годити :girl_devil: нє, дорогенький, давай заживай, бо цьоця Іра вишивати хоче! :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray:

• Подобається Подобається x 8
  5. silvia

silvia Well-Known Member

А в мене от така історія. Купила я білого маркера спробувати вперше на чорній канві. А в результаті в холодній воді - він не щез!!! Що я тільки не робила.....зрештою добре потерла щіткою.з милом.....канва полиняла.......добре що хоча б не велика робота - не так шкода її. На Водогінній сказали, що мали таку проблему з неякісним олівецм. Напевно треба чорну канву розмічати нитками...чи як....

6. Анута

Анута Well-Known Member

я маю білий олівчик для чорної канви. Більша частина розмітки обструсилась ще у процесі роботи.

7. Ума

Ума Super Moderator

ой, а шо я нині наробила. В мене Мацьопа хворенький... в обід вирішила заспокоїтись і повишивати... взялася за другого кота, поклала тканину розграфити, але щось малий відволік... потім вернулася, розграфила тканину і почала вишивати. Вишила цілий колір - ще його сто раз починала-порола, бо на тій рівномірці не правильно починала. А потім дивлюся, а я не з тої сторони розграфила і вишиваю на лівій (вишивала на лівій, де березень має бути, а треба шити жовтень) :girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray::girl_cray:

капець...

8. La esposa

La esposa Moderator

іхххх... шкода... сама теж такого не люблю, розумію, як то неприємно...

а тканина хоч не порозтягувалась від порення?

В мене теж біда: попрала я свого кота ще тоді, а там був відрізочок нитки, який ще в мотку (я такий купила) був вимазаний чимсь рожевим. Я на то не звернула уваги, тим більше, що то була маленька плямка, і частинку того рожевого я пустила на закріпляння ники. А після прання... воно полиняло на весь білий колір, все стало рожевим :sad: :sad: я скільки могла випорола, вишила знову, але рожеве залишилося на тканині, і перебиває тепер... Маю останню надію на остаточне прання - мусить відіпратися...

9. Анута

Анута Well-Known Member

Умочко, капець :sad:

сьогодні взагалі якийсь нерукодільний день, принаймі в мене. Мала навіть трошки часу, а братись ні за що не хотіла. Лягла собі і лежала в тишині - видно перевтомилась...

Іринко,
    теж співчуваю. У вишивці найгірше ІМНО це пороти :sad:а коли на готову роботу нитка ліняє - на це вже цензурних слів не вистарчає :girl_mad:

10. Ума

Ума Super Moderator

зосталися великі дірки і колір нитки (ворсинки) присутній, але я вже попрала, то ніби все стало на місце і думаю, що не буде видно нічого. Завтра почну знову :)

то таки, як Анута каже, не наш день :)

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Як тільки я запланувала дошити вікно до 30го числа, обставини вирішили за мене інакше. Кожного вечора якісь справи... То трагедія. Вожу вишивку зі собою, але вишивати нема ні де, ні як. А ТАК хочеться!!! :girl_cray:

12. Ума

Ума Super Moderator

щось ніяк у вихвалялки не потраплю... все сюди тре писати :sad:

що я знову вчудила. Я вишиваю КР не з набору, а по схемі+нитки і т.п. Схема не складна і я вирішила вишивати кожен колір повністю. На якомусь етапі в мене закралися сумніви, що схема в мене правильна і перерила ще півінтернету в пошуках графіки або ще якогось перенабору. Знайшла, порівняла і переконалася, що все ок. А я якщо щось вишиваю, то файл-схему тримаю на десктопі. І от вже давно КР не вишивала, думаю, раз Робін не йде, спробую КР трохи пошити і почала вишивати.... вишиваю-вишиваю і постіно помічаю, що те, що я раніше вишивала неправильно вишито!!!! допустила помилки і то так багато, майже все.... коли відшила великий кавалок, думаю перевірю схему ще раз. і що ви думаєте? я коли порівнювала схеми, то обидві залишила на десктопі і чомусь вони порізному центровані (схеми однакові) - розграфлення зі схемою не співпадає... от я й почала не там вишивати... напоролась :sad::sad:

13. La esposa

La esposa Moderator

Таааак, дівчата, нам сьогодні вишивати не можна! В вас проблеми, і в мене якась напасть - все з рук летить, в палець вже 3 рази вкололась... то певно магнітні бурі ;)

Лілю, так в вас же знижка на обрамлення, правильно? Напийтеся кавці доброї, дістанете азарту, голку в руки і вперед! а то я вже хочу подивитися на вікно готове, а ви страйкуєте! :no:

капець... співчуваю.... але вишивати хто буде? ВОНА за тебе не вишиє, а мій хом"як втартить стимул, коли вже ТАКІ авторитетні вишивальниці хникають!:beee:

Останнє редагування: 27 Жовтень 2009
  14. Анута

Анута Well-Known Member

мда, Умо, співчуваю.
    Видно в мого хом"яка якась чуйка - другий день жодного рукоділля до рук не береться.
    Так-с, завтра нікому не вишивати поки не скажу прогноз від мого хом"яка!!!

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Умцю, як мій малий заслаб, то мені вишивка не йшла геть. Може, й у тебе так. Тільки на серці тягар - за голку краще не братися?
    Ні, пріоритети, це пріоритети. А в даному випадку це сім*я (у Дарка знову проблеми в школі), близькі друзі, уроки української та основна робота. Буду чекати різдвяної знижки (теперішня була геловінівська, аж 50%, зазвичай протягом літа більше 10-30% не дають, може й різдвяна буде велика). Нема на те ради. Може, до того часу й метрику весільну забацаю.
    Але сумно страшенно...

п.с. Дуже погано про мене не думайте, але я навіть не пам*ятаю, коли востаннє каву пила. Я тільки чаї, іноді капучіно. :shy:

Буду чекати! Бо завтра гості до нас приходять, то зможу трохи повишивати, поки кіно дивитися будуть.

16. Ума

Ума Super Moderator

знову пишу сюди :)

Анутин хом"як ніц нині не прогнозував і я НІЧОГО НЕ ВИШИВАЛА :sad:

17. Holly

Holly Moderator

Я вам скажу так, то впливає погода. Я вчора ввечері вишивала (я вишиваю з компа, хто не знає), глянула на схему і в очах все попливло, якби стояла, то впала.

18. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Цілий день вишиваю і порю що вишила:girl_cray: В мене сьогодні не сприятливий день для вишивання:girl_cray::girl_cray:

19. Нифка

Нифка Well-Known Member

:girl_cray: 12 година ночі, сиджу за компом, вишивати не можу бо їла свою любиму мойву копчену, і тепер боюсь навіть дихати в сторону вишивки, а таке бажання повишивати. думаю хоть червячка заморю, виберу щось в інтернет магазині собі на Миколая, і не можу згадати сайт(він навіть сьогодні згадувався, здається американський) joa.... як правильно? а то весь форум облазила, свої всі нотатки теж, сиджу плачу

20. yaskrava

yaskrava Active Member