Відповідь: Вишивальна жилєтка ........... Нє, ну то нема слів, яка то мала вреднота строга.... Ще ніхто мене так не "строїв"!!! І головне, що воно мені подобається.
Відповідь: Вишивальна жилєтка Кіточко, як що то вже забардзо, то Ваш приїзд до нас і еклер з кавцьою десь на Площі Ринок - зроблять мене найдобрішим куратором! п.с. чекаємо!
Відповідь: Вишивальна жилєтка Від тебе нічого не може бути забардзо. Та й шкура в мене груба. Якісь то в нас, Касю, нежилєточні дописи виходять все... Черговий обмін компліментами...
Відповідь: Вишивальна жилєтка Помилилась в Робіні на цілих 10!!!! клітинок і тепер маю три елементи неправильно вишиті відносно центру та ще й одне одного треба пороти .... малий захворів, чоловік звільнився з роботи в нікуди, весь наступний тиждень я буду поза Львовом і ДП.... катастрофа і ще в конкурсі листівок участь відміняється:no:
Відповідь: Вишивальна жилєтка ну що ви так... лягайте спатки, зранку побачите - не все так тяжко! знаєте, що найтемніша ніч перед світанком..? все в вас буде добре, от побачите!
Відповідь: Вишивальна жилєтка А я так вас чекала... Я он бачу, що термін продовжу. Листівки викладають без процесу. А це правилам не відповідає. :confused: Тримайтеся, Хомочко!!! Ми з вами! Після чорних смуг завжди настають білі, тільки треба дочекатися.
Відповідь: Вишивальна жилєтка Хомочко, тримайтесь! ми з вами!!!! все буде добре. розгадувала сьогодні "ребус" із ниточок. Дітьо добралось до нички з магазину (купляла ДМС на робін) і шустренько так постягував етикеточки.... но коммент... сьогодні з РМ розбирала де які (добре що хоч не всі так попутав). Які ж наші дітлахи несподівати і кумедні шкодники Ніколи не знаєш, що вчудить в наступну мить
Відповідь: Вишивальна жилєтка от як починаєш планувати щось на денний сон дитини - то глухий номер: або не спить взагалі, або хвилин 20.... Годину співала люлі-лю, а результат тлумиться по ліжку. Може хоч ввечері раніше вкладеться, я стільки собі рукодільного запланувала...... доречі, трошки розбавлю тему позитивчиком. Лежала поруч з малим і думала, що в нашої Хомки самий вишивальний нік він у мене що котик з клубочками )))))))))))) вчора заставляв татка вишивати на пластику
Відповідь: Вишивальна жилєтка А я за тиждень не вишила жодного стовбчика - вечори пішлі якісь насичені, а так хочеться під "Хауса" повишивати! Ще в суботу хотіла на Південному купити ниточки. Трьох номерів мені не вистачає для вишивки тої африканки, і з тих трьох жодного в них не було! І як це називається?
Відповідь: Вишивальна жилєтка Дівчатка, дякую вам за слова підтримки сьогодні вже зовсім інший настрій Синулька тільки шмаркає, чоловік бігає по співбесідах, а я дочиталась що подавати фото на конкурс треба аж в кінці листопада ура!! чомусь думала що раніше... А ще задобрила свою хомячу душу - докупила решту ниточок на робіна, з Галинкою познайомилась красота Я коли нік придумувала, то й не здогадувалась що він вишивальним виявиться але як на мене то найвишивальніший у Вишиванки
Відповідь: Вишивальна жилєтка щоб тільки до чужих Робінів у них фантазія не проснулася... я то ховатиму вище неба, але ж всяке буває
Відповідь: Вишивальна жилєтка я робін ВД ховала далі аніж бачила. свої роботи - прикро, а чужі - це взагалі кепсько
Відповідь: Вишивальна жилєтка Ой а я взагалі розстроїлась з тим вишивання. Схем в інтернеті знайти ніяких не можу, таких щоб дійсно захотілося вишити. Поїхала в магазин а ті схеми з нитками 50 долярів коштують, ще більше розстроїлась бо можливості купити ту красоту нема Думаю а ну його то вишивання....
Відповідь: Вишивальна жилєтка Та не всі схеми по 50 долярів, можна пошукати на знижках. А в якому магазині були? Я як перший раз побачила цю кількість схем і наборів для вишивки, то незнала яку купити, так і пішла без нічого.
Відповідь: Вишивальна жилєтка Daisy Сьогодні була в Michaels, також знаю, що в Jo-ann ціни приблизно такі самі. Мені також багато сподобалося , дуже гарні картинки, але через ту ціну А ще при скачуванні схем з інтернету, вони в мене не відкриваються. Можливо хтось порадить, якою то програмою відкривати? Мубуть буду окрему канву і никти купляти, більше мороки правда.
Відповідь: Вишивальна жилєтка В ньому бувають знижки, просто частіше треба заходити (знаю, бо завжди йду подивитись на вишивку).
Відповідь: Вишивальна жилєтка Daisy Дякую, мабуть і так. Тепер буду заїжджати туди почастіше, добре, що магазин зразу біля хати.
Відповідь: Вишивальна жилєтка Яскрава, я замовляла в Джоанн через інет і на сайті retailmenot.com (в пошуку задаєте сайт джоан.ком) взяла код на знижку - там поширені або на безкоштовну доставку або -40% на один товар. Може так спробуйте набір купити, 40% знижки то суттєво? а якщо ні, то в гілці шукаю схемку покажіть, що ви шукаєте. ми допоможемо