Вишивальна жилєтка :(

Тема у розділі 'Вишивання', створена користувачем La esposa, 22 Вересень 2009.

1. ntv

ntv Well-Known Member

Відповідь: Вишивальна жилєтка :sad:

Дівоньки, все буде добре! То напевно спека так впливає, пройде дощик (а як ні - то під холодний душ) і вперед до роботи

2. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ой і я поплакатися. Вже тиждень нічого не вишиваю, а так хочу.....То на вихідні в гості їздили, то біля хати робота, то в сестри пологи, от сьогодні маю цілий вечір, але вишивати не буду, бо голова не варить, вже більше доби не спала, то боюсь наробити помилок, а потім то пороти, а потім мені ниток не вистарчить (бо то ж Дім). То я ліпше сьогодні відісплюся, а завтра приступаю.

3. ясюня

ясюня Well-Known Member

У мене сьогодні якийсь такий сумний і невезучий день:girl_cray:! На роботі дістали! Пів міста оббігала в пошуках шматка оранжевого фетру і не знайшла:girl_emo: Поки добігла до Тані-мамату, батарея в телефоні висіла - а Тані в студії не було!!! Дурно находилася!... Прийшла до дому, думала накрохмалю і попрасую свою вишиту частинку чохольчика - а він якось ще гірше помятим виглядає, хіба ні?
    Що робити?!!!! Хіба сяду - поплачу!

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

І шо, ви думаєте я вишивала? А ніфіга! То капець, я в кінці дня вже така виснажена (то певно ще через ту спеку), шо просто відрубуюся, 23-00 - а я вже сплю - колись раніше 2 ночі не лягала, вчора чоловік включив фільм в 23.00 а я просто відрубалася, і малий погано ночами спить, а тої ночі взагалі майже не спав..Ех, коли той дощ вже буде, не теба буде нічого робити, сяду і буду вишивати. От зараз поприбираю і шурую на кухню щось їсти приготую, а там Дмитро встане і знов буде нити (зуби) і так до вечора....Ех, щось я розкисла.....

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я жалітись...
    Вже четвертий день ніяк до сорочки не приступлю. Дивлюсь на неї і якась вона мені не файна(. Вивиріт далеко не ідеальний:sad:. Вишивала як завжди в дві нитки, а мені тканина просвітлюється, а особливо спереду. І помилки є, при чому не мало. І спороти не вийде(. Вишивала чорними нитками і непомічала, а пішла червоними і огого помилок і на рукаві і спереду. Воно ніби не помітно, але я ж знаю що вони там є. І цього достатньо, щоб розсварити себе і відбити бажання до вшивання...
    Ото тепер не знаю чи то довишивати і спихнути помилки на молодий і пероший досвід, чи закинути...Хоча закинути шкода, бо всетаки два місяці роботи:sad:...

6. Анута

Анута Well-Known Member

Христусю, шкода роботи!
    Може як не видно, а лише ти знаєш, то завершуй! Потім іншу вишиєш, ще кращу ;)
    Думаєш ті що на вернісажі продають ідеальні? Просто ніхто халтури не помітить, скажуть що так треба ;)

7. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

так дівчатка - в мене якась дипрасія, нічого не роблю і нічого не хочеться, у вільний час не знаю чого вчепитись: вишивати не хочу, візьму щось в руки, зроблю пару хрестиків і кидаюсь того, читати теж не хочу, навіть щось подивитись не хочу. Не можу я більше вдома, хочу кудись вирватись, когось побачити
    от сиджу і плачу цілий ранок, все мене дратує. ну і що тут робити?

8. Анута

Анута Well-Known Member

а вирватись ніяк?
    треба було вчора до нас на форумівку... ех

9. Ariel

Ariel Well-Known Member

І я жалітись:sad:Вже третій день настільки понижений в мене тиск,що до вечора чуть не помираю(А до родів 90/60 було нормою).Сьогодні вийшло сонце і в голові ніби трохи посвітліло,зараз малий засне і може зроблю пару хрестиків,бо ужас як хочеться:girl_cray:

10. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

... і вроді би і не дипресія, але нічого не хочеться - не вишиваю певно вже 2 місяці ( :girl_cray: ), форум тільки читаю, нікуди не хочеться виходити

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

маю біду -вишила вееелику ,ну по моїх мірках, частину картинки, не догледіла в схемі і помилилась,замість в одну нитку,вишила в дві. Страх не хочу пороти і боюсь, що ниток не вистачить. Напишіть мені щоб не порола,плііз:)

12. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

Не пори!!!! А якщо і не вистарчить ниток - докупиш чи хтось поділиться!

13. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Завжди, коли мене не чіпається вишивка - я йду сюди: розглядаю чудові роботи форумлянок, думаю, що мені таке ніколи не вдасться зробити, уявляю, що скоро в мене вдома буде вишито все: від шматки до підлоги - до вечірнього плаття:girl_crazy: І тоді, як правило беруся до свого поточного процесика... А останній тиждень щось навіть наш вернісаж не допомагає:umbrage::confused: Відразу по закінченню свого хлопчака, взялася до набору годинника "Будиночок"(тут вже дівчата вишивали)...вишила один соняшничок - і всьо.... бобік здох....і тепер ніяк не примушу себе взятись до тої справи далі...:girl_sad:

14. Holly

Holly Moderator

Так хотіла вишивати, поки Оленка спатиме на вулиці. Я до вишивання, а голку в дома забула :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

15. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

У мене антирекорд - 10 днів без голки в руках. Думала, що вчора повишиваю, але ввечері не мала сили взятися за роботу. Бажання є, а часу нема.

16. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

І я сюди, пожалітися. Не хочу нічого вишивати. Сяду, покручу ту свою вишивку в руках, зроблю кілька хрестиків і складаю назад то все. Напевно треба трохи відпочити... І Софійка тепер нічого не дає зробити.

17. ntv

ntv Well-Known Member

Воно й не дивно. Маємо одне за одним свята. Я вже теж три дні не торкаюсь вишивки, вже ручки чешуться...

18. Нифка

Нифка Well-Known Member

ой не встигну я на конкурс вишити. так мені себе шкода що непередати(

19. silvia

silvia Well-Known Member

а я почала на вихідних нову роботу....роздрукувала схему....в результаті 2 значки стали схожими.....а я не помітила різниці і навишивала трохи .....тепер прийдеться пороти.......ненавиджу пороти :girl_cray:

20. Insolence

Insolence Living The Dream

і я, так задивилась "Сопрано", що обшиблась 1 стовпчиком. Коли то помітила, снапи летіли дуже далеко (істеричка) (( ото сиджу і думаю, виправляти поверх, залишити як було чи випороти =((