Вишивальна жилєтка :(

Тема у розділі 'Вишивання', створена користувачем La esposa, 22 Вересень 2009.

1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Вишивальна жилєтка :sad:

В мене недавно теж таке було. Після першого замочування я прала господарським милом легенько в теплій воді і знову замочила в холодній воді на 30хв. Сірі лінії пропали.

2. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

А в мене взагалі повністю пропало бажання вишивати,просто не має натхнення чи відбило? сама не знаю,пропав інтерес. Квартира маленька і не має де вішати,на подарки чомусь не тяне,а в шухляду вишивати теж.Поможіть,підкажіть,чи може то пороблено?)))

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А як щодо скатертини або серветок? Вішати не треба, а прикрасити якийсь куток завжди можна. Ще можна щось для кухні декоративне вишити також.
    Ну, і можна приєднатися до дівчат, котрі сорочки вишивають.

4. La esposa

La esposa Moderator

в мене щось подібне було свого часу. Почала роздаровувати - аж настрій піднявся :)

5. Пуся

Пуся Well-Known Member

а в мене навпаки, аж руки чухаються, так хочу... але є одне "але", мрію вишити кілька наборів, але ціна кусається, от і сиджу, страждаю :sad: Вишивала відпочивалочки, то ще більший сум взяв :girl_cray:

6. La esposa

La esposa Moderator

Пуся, а ви підбором вишивайте :)

якщо не секрет, то про які набори думаєте? так чи інакше в більшості з нас є залишки ДІМовських ниток, допоможемо підібрати кольори, якщо треба :)

7. Пуся

Пуся Well-Known Member

про славнозвісну цьотку в капелюсі від DIM, і ось про таку красу (теж від DIM) [​IMG]
    маю цю схемку в pat але всеодно хочу набір і все, тай ниточки там DMC, а в мене всі Anhor. Але таки бачу, що поки треба, щось "простіше" вишивати :sad:

8. La esposa

La esposa Moderator

оо, на цьотку я би теж замахнулася, але стримую себе, бо і коштує трохи, і стіни для неї ще нема :biggrin: а ті стрічки з шухляди потім не розпрасую...

а той набір зі скрипкою хіба не зняли з виробництва..?

9. Dana K

Dana K Well-Known Member

А я довишивалась зі своєю сорочкою, що зламала голку.... мусіла взяти трохи грубшу, бо не змогла відірватись...:d64:
    не вмію робити зовсім ідеальну виворітню сторону:cry: Собі то ще нормально... але хочу в подарунок манюні вишити, так хочеться щоб гарно було...

10. Пуся

Пуся Well-Known Member

на тому сайті де я "гуляю" в пошуках музи :d64: вказано, що є в наявності і не лякайте мене так, а то муза геть втікне :)

11. La esposa

La esposa Moderator

Дано, а хто на ваш зворот буде дивитись? я би ся тим переймала :girl_wink::xaxa:

ну то я вам тоді своєї пришлю :girl_haha: нікуди ви не дінетесь, все одно колись то вишиєте :)

Останнє редагування модератором: 30 Січень 2011
  12. Пуся

Пуся Well-Known Member

буду надіятись, що якось та й перейду з цієї теми у вишивальні вихвалянки :girl_in_love:

13. тетяна7777

куточки всі заняті іграшками))))))
    Та маю досить ще бабусиних серветок та скатертин,та й не тяне,одне слово-крииииииизаааа.Тре за музою сходити))))(запрошують на вишивальну форумівку,може і вирвусь)

14. La esposa

La esposa Moderator

обов"язково треба! там музи роздавати будуть :girl_flirt:

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А як щодо іграшок на ялинку? І магнітиків на холодильник?

16. тетяна7777

Дівчатка,криза зникає,муза наздоганяє)))) Сьогодні купила заготовку,голку і нитку для вишивання бісером св.Ольги,тепер ще бісер залишився(малий не дав докупити,йому стало не цікаво в магазині)але вже ся тішу,бо зявилась мета,дякую усім за підтримку))))

17. silvia

silvia Well-Known Member

ніяк мені не виходять ті лейзі-дейзі :suicide:ще трохи спробую і закину...буду думати чим можна замінити хоть бери та й плач!

18. Holly

Holly Moderator

Я вже не пам"ятаю коли вишивала. Оленка з рук не злазить вже 2 тиждень, лізуть 4 верхніх зуба. Ще й встає в 5.30-6.00. Я як вижатий лимон, тільки чекаю вечора, щоб впасти на ліжко :sad: :sad: :sad:

19. Анютка

Анютка Well-Known Member

І я до Вас поплакатись:girl_cray: Задумала рушничок оздоблювати в техніці хардангер - тепер мучусь, сама техніка не важка, але не можу ніяк вирахувати, щоб розмістити рівно, здавалось вже ніби добре має бути - а результат - пороти все, що зробила!!!! я ридаю(((((

і як мені то вирахувати?!

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ааааа:girl_cray::girl_cray::girl_ Ромчик щойно передив горня чаю на мій рушничок. Товкся-товкся і ногою зічіпив горня...... Я мокра, Ромчик мокрий, схема мокра, нитки мокрі і рушничок в тому числі. Все мокре ((((на сьогодні вишивання завершено((((((