Відповідь: Вишивальна жилєтка Ой, як шкода вкладеної праці, а ви занесіть до кравчині, може ще вийде щось виправити
Відповідь: Вишивальна жилєтка В мене затяжна криза і не тільки вишивальна, і вишивання не заспокоює, все дратує, бажання щось робити геть не має. Ось така затяжна осіння криза
Відповідь: Вишивальна жилєтка Людмилочко, починаємо вихід з кризи - вітаю з суперовою кармою!!! Бери приклад з цього коцурка
Відповідь: Вишивальна жилєтка Величезне дякую всім хто писав в карму рецепти і поради від поганого настрою, обов"язково візьмуся за їх виконання. І окреме дікую моїй любій Хомочці, яка завжди мене підтримує
Відповідь: Вишивальна жилєтка Людочко ти не одна така кризисна по настрою. Я теж така сьогодні, спала в обід 3 години(чоловік з малою був), каже ти шо, а вишивання як саме стоіть
Відповідь: Вишивальна жилєтка Щодо кризи. Мож то магнітні бурі??? Я два дні тому намагалась зробити дитині іграшку, але в мене нічого не вийшло. Коротше, руки троха кривуваті Після цього нічого не хотілось. Але от в наших схемках знайшла чудовий дизай, вирішила відволіктись. Ніби помагає
Відповідь: Вишивальна жилєтка Мучуся-мучуся.. треба написати, мож легше стане... Почала вишивати метрику (поки чекала на пошиття сорочки) -- ніжки дитячі від Вервако -- не підійшов один колір зовсім, мені порадили зробити бленд, на початку виглядало добре, а в кінцевому результаті все якесь нечітке вийшло...ні так лишати, ні переробляти :no: Сорочку теж не можу вишивати (маково-волошкова), бо не знаю що робити там де виточки, страшно щось мудрувати... + ще треба трохи посувати в сторони малюнок... Одним словом - криза
Відповідь: Вишивальна жилєтка А ви покажіть нам, може щось порадимо Ви вмієте працювати в РМ? Там можна намудрувати: вставити, вирізати, перевернути переставити і без страху, що щось не вийде, та і результат одразу можна побачити
Відповідь: Вишивальна жилєтка якийсь в мене вишивальний застій, спровокований універом . дали мені викладачі купу індивідуальних завдань виконати до листопада, щоб потім не ходити, і постійно коли сідаю до вишивки, починає мене мучити совість, що не роблю першочергового (занадто совість в мене якась правильна)... ще й щось мені з тим моїм великоднім рушничком "не альо", кольори, як на мене, якісь невдалі... словом, салат "вінегрет".. але то певно треба сфоткати і закинути, щоб ви подивились, а то я не знаю, чи шити далі чи щось таки міняти?...
Відповідь: Вишивальна жилєтка Розстроілась не на жарт, скрізь перешукала в нет магазинах вінтажну аіду на орхідеі, ніде нема. Може хто знає де є?
Відповідь: Вишивальна жилєтка можливо варто спробувати самій? Тільки маркер для розмітки тоді не використовувати.
Відповідь: Вишивальна жилєтка Пожаліюся вам тут трошки. Мала я на Романовому макбуку свої вишивки по різних альбомах розкладені, гарно посортовані, кожен процесик мав назву... Шукаю ото зараз альбом із клематисами, а він десь зник. Глип, а всі мої вишивки в альбомі "різні картинки". Отако познущатися над моєю працею та ще й картинками обізвати мої витвори... Тяжко то... От хіба віршем новим себе потішаю... Не писала вже дуууже довго. То й вам похвалюся.
Відповідь: Вишивальна жилєтка Лілю, такий початок був "трагічний", що я, недочитавши, подумала, що воно все в тебе пропало з компутера якраз в сусідній темі про завалений проект вхопила думку, що хіба якщо ти хірург чи сапер, а все решту можна виправити. Так що, тебе зараз чекає сортування і перескладування, якраз буде нагода попереглядати забуте, "потримати в руках", позгадувати, і заодно на місце порозкладати... А раптом ти в процесі складання "винайдеш" для себе якийсь інший спосіб організації, або захочеш вишити пару для якоїсь самотньої картиночки? йой, ну я і розтринділася в тебе з"явилася крута можливість перескладати папку, а ти — в жилєтку! :kiss3:
Відповідь: Вишивальна жилєтка Дякую, Ірусь, але то таки в жилетку. Мене давно грозилися виселити з того компутера. Добре, що не викинув узагалі, бо в мене їх більше ніде нема. Тепер треба буде шукати місце на свому, якщо його полагодять. Але оте "різні картинки"... Нє, щоб Лілині... Ех, а якщо мій комп ще довго ремонтуватимуть?... Одне розстройство, коротше...
Відповідь: Вишивальна жилєтка Лілю, та твій чоловік ще дуже файно назвав мій то взагалі веселий. любить все пообзивати, але мої схемки регулярно кидає в папку, яку завжди називає "всяка фігня", то я вже й не ображаюся Після того як він в мій звіт про переддипломну практику в перше речення другого розділу вписав, що дослідження проведено за підтримки Фонду якогось там розвитку ім. (і вписав своє ім"я) , і я то так і здала, то я вже ні чому не дивуюсь і не ображаюсь
Відповідь: Вишивальна жилєтка От чому так??? Як не можу вишивати, то Оленка спить вже другу годину. І Яринка не кличе мене бавитись/читати/малювати. Пробувала нині вишивати, складно, бо вільні тільки вказівний і великий палець, все решта в гіпсі. Могла б допомогти тільки двостороння голка, але поки вона прийде з і-нет магазину, то гіпс знімуть
Відповідь: Вишивальна жилєтка Олюсь, тримайся, зате потім зможеш сказати домашнім, що тобі треба більше вишивати, бо дрібну моторику розробляєш мамі лікар казав насіння лузгати. А може, хто має позисити двосторонню голочку Олі? я не маю
Відповідь: Вишивальна жилєтка і я поплакатись: в мене тижнева вишивальна криза... ну не вишивається зовсім... і настрій щось не дуже... :no: