Відповідь: Вишивальна жилєтка Що означає вишивати без практики. По тривалому перериві почала вишивати метрику.............в мене зворот просто жах, я така розстроєна,,,,,,,,,,,,
Відповідь: Вишивальна жилєтка Так то ж картинка. У мене в терасі теж зворот, як килимок, але хто то буде бачити? Аби личко було файне.
Відповідь: Вишивальна жилєтка А я від жари млію і не можу заставити себе сісти вишивати,просто руки опустились і натхнення пропало((((
Відповідь: Вишивальна жилєтка Лілю,як я вас розумію і жалію,я також така була опухла,що коли зараз одіваю зимові-вагітні чобітки,то можна ще зо дві ноги туди запхати)))мучилась страшно,але то недовго,ще трохи)))
Відповідь: Вишивальна жилєтка Невезуха так невезуха. Відправила я подарунок вернісажниці-іменинниці (Ще на початку липня). Повернувся лист. Неправильно була вказана адреса. Написала адресу правильно і знов надіслала і то десь в середині липня і до тепер ні слуху ні духу Загубилась посилка десь на теренах нашої пошти
Відповідь: Вишивальна жилєтка Завта збираємося їхати в Шацьк, а в мене прінтер "здох", не маю жодної схемки для вишивання, а хомячих запасів ще не маю, я ще молодий хомячок. Help І що я буду робити 5 днів
Відповідь: Вишивальна жилєтка а я до вас жалітися не брала вишивки до рук більше місяця (майже два). Зараз на відпочинку думала, що нарешті побавлюся в Касю і що? а ніц. сіла, розклала вишивку і, не повірите, не знала з якого боку підступитись. Десь моя муза пішла в далеку мандрівку і назад дороги не знайшла Правда як трохи поколупата, то деякий азарт прийшов, але це далеко не той запал з яким я вишивала раніше Тому пауза видно затягнеться поки молодше дитя не підросте...
Відповідь: Вишивальна жилєтка Анутко, що ти говориш? Просто зараз літо, тепло, сонечко світить, а в тебе малеча росте, зайнятися є чим, от муза і не турбує тебе поки що а от довгими дощовими осінніми вечорами... з горням чаю... з малечею під боком і чоловіком... прийде до тебе в гості муза не хвилюйся, ще набавишся в Касю
Відповідь: Вишивальна жилєтка та я, якщо чесно, щойно зрозуміла що в тих клопотах побутових зовсім розівчилась цікаво проводити свій досуг (оскільки він був відсутнім). Ось випала годинка вільна і я реально не знала чим себе зайняти Короче, за цих пару місяців я вилікувала усі свої залежності: вишивка, книжки, ДП, комп.ігри... думала в ігрулю якусь побавитись і навіть на гадку не прийшла жодна, яку б хотілось побавитись. Це ж катастрофа якась, зовсім забула як розслаблятись. Зараз, як Тарасик почав сидіти, стало троши легше тому буду наново вчитись відпочивати
Відповідь: Вишивальна жилєтка Ну я вважаю ,що вишивка і книжки це не залежність.Для мене ,наприклад ,ВИШИВКА не тільки хоббі, а й заспокійливе.
Відповідь: Вишивальна жилєтка ....І я плачу... бо так вже вимріяла собі отаку сорочку http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=646981&postcount=384 А малюнок той з боків заширокий.... Я в істериці б"юся, думаю, як то зкомбінувати, аби а мої худі плечі то гарно вмостити
Відповідь: Вишивальна жилєтка тааа, малюнок шикарний... а якщ взяти канву меншого каунту? ну, чи дрібніше полотно?
Відповідь: Вишивальна жилєтка а отого вже не знаю... я ж теоретик а малюнок в РМ якось переробити/змістити/стиснути не хочете?
Відповідь: Вишивальна жилєтка Та я тааакий чайник в тому... не маю взагалі поняття, як то робиться... А ще щойно подумала... може то треба якийсь певний фасон???
Відповідь: Вишивальна жилєтка там звузити взір-2 години роботи (яких в мене поки немає, але якщо будете чемними то зможу помогти...за місяці 2 ) АЛЕ... я би радила, щоб то робилося вже з сорочкою/викрійскою на руках, коли вже видно виріз, а не навпаки, щоб лишню роботу не робити а загалом все просто можете починати вчити матчасть запрошую в тему Вишивання і компутер качайте програму, інструкції а далі справа часу коли що-звертайтесь такий, щоб Вам подобався, бажано НЕ реглан але добре подумайте чи того Вам треба там аж 43 відтінки, а деяких кольорів по кілька мотків треба :8:
Відповідь: Вишивальна жилєтка я вже спробувала....терпіння не хватило... я таки чайник дякую вам дуже то не біда. я дуууууже то хочу!!!