Вишивальна жилєтка :(

Тема у розділі 'Вишивання', створена користувачем La esposa, 22 Вересень 2009.

1. левиця

левиця Well-Known Member

Відповідь: Вишивальна жилєтка :sad:

А в мене такі плани були на вишивання, але з тим ремонтом нічого не встигаю. Сподіваюсь, скоро реабілітуватись? Але то тяжко..........

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Йшла сьогодні зранку викидати сміття, аж тут побачила в смітнику вишиту подушку. так мені жаль стало за чиєюсь роботою :girl_impossible::cry:

3. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

А в мене натхнення повно, а от жара замучила. В жару неможу праццювати тиск 60на40, жах. Чекаю дощів, давно в нас були:girl_wink:

4. Orman

Orman Модератор-бомба

моя мама так збирає всіляки клаптики з вишивкою - в одного водія попросила - він вишитою шматкою мив машину :sad:

5. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я люблю французькі вузлики, я люблю французькі вузлики, я люблю французькі вузлики:girl_in_dreams::girl_in_dreams: :girl_in_dreams:

Але тими стрічками:tanksmile::hang1::suicide:

6. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Я не встигла вишити свекрусі "Чайну церемонію" на День народження. Свято вже сьогодні, а в мене 75% роботи, йдемо з іншим подарунком, картину потім доколупаю і повішаю собі на кухню. Якби не та спека минулого тижня, через яку я не могла сидіти вдома в задусі і вишивати, все б файно встигла:girl_cray:

7. mamulja

mamulja Member

Минулого тиждня придбала тканину і нитки, планувала на вихідних, коли ми поїдеми в шацьк повишивати:d64:, взяла нитки, тканину, схему.........були такі плани, такі плани,,,,,,,,,,,,забула ключ до схеми:girl_cray:, от і сиділа без діла, правда я маркера не мала до розграфлення, от щоб не байдикувати розграфила ниткою тканину.

8. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А я всьо вишиваю свою конкурсну, вишиваю...... Ой, дівчата, я переживаю, чи встигну її закінчити, час так скоро йде....
    і чого я не вибрала якусь мацюпуньку квітку:girl_impossible:

9. Orman

Orman Модератор-бомба

та все буде добре, я вже передчуваю насолоду від конкурсу (потираю ручки)

10. OxankaF

тільки що глянула ще раз на дати конкурсу.
    я планувала на морі закінчити вишивати, але я повертаюсь з моря 25-го , і навіть якщо я на морі закінчу колупати, то все рівно не встигну оформити і подати фото готової роботи:girl_nea:. А до моря - точно не встигну:girl_nea: :girl_nea:

11. Ума

Ума Super Moderator

я сьогодні також в обід вирішила розібратися що і до чого і знову прозріла від дибільної схеми :sad: мама рідна, чи встигну то я вишити????

12. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

А мені стидно признатись ...:girl_impossible::girl_blush2: я вже більше двох тижнів не вишиваю жодного хрестика,дуже зайнята... Бажання є,а можливості немає,і ближчим часом сумніваюсь,що получеться!Хочеться щось показати на Вернісажі-но немає ніц,тай вишиту сорочку планувла до Дня Незалежності вишити,а тепер думаю хоч до Нового Року вишити,то б було добре:girl_cool:

13. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

А мені моя конкурсна вже щось не дуже подобається. Але вишиваю, відступати нема куди. І також переживаю, чи встигну, там ще ого-го скільки колупати.

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А я хотіла термін зробити на початок вересня або 31 серпня...
    Дівчата, ви вишивайте, а там подивимося.

15. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Ось і мені страшно, що я свою не закінчу, бо ще зараз у відпустці, а вишивки набрала ого.. а часу нема вишивати..((

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ну то і я напишу....не має коли мені конкурсну колупати,бо як не одне то інше (писала в прозі) тому не знаю чи встигну....

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Часу вишивати нема взагалі....приходжу додому ніяка, навіть варити їсти нема сил..

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

а я щойно обпекла кіп"ятком праву руку, сиджу вже і годину плачу.....пальцями не волію.І тепер не те що вишивати не зможу. а й почухатись нормально не вийде. Треба ж таке:girl_cray:

19. OxankaF

пантенолом запшикали?

20. mamulja

mamulja Member

Шукала схемку ось таку
    скинули силку, загрузила, але не відкривається:girl_cray: