Вишивальна жилєтка :(

Тема у розділі 'Вишивання', створена користувачем La esposa, 22 Вересень 2009.

1. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Відповідь: Вишивальна жилєтка :sad:

Я злюща. Більш-менш розібралася з узором на ту чоловікову вишиванку, вишити вже кусок навіть, тк нє, мусів мій благовірний прийти подивитись як то робота йде і сказав що то взір йому заширокий виходить, от я на ходу і схімічила так щоб звузити. І так нахімічила, що взір в результаті виходить кардинально протилежний від того що планувалось, так ще й не зовсім симетричний і тепер треба думати як то його всередині заповнити, щоб воно було гарно :girl_devil:

2. Анута

Анута Well-Known Member

як то кажуть: незавершену роботу чоловікам не показують ;)
    як буде так увесь процес контролювати, то буде тєжко :sad:

3. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

гірше, ніж є вже не буде, бо й так треба тепер підбирати два схожих узорчики маленьких. І випороти ніяк :girl_cray:

4. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Мар"яся, так то не так страшно. Я завжди кажу, що з кожна погана думка зранку така не здається. Завтра тобі все буде нормально і узорчики підбереш.
    А в мене настояща криза: сорочка - навіть дивитись не хочу на неї, не йдуть мені ті діагональні лінії і все, якісь не такі і результат не подобається, вже їх 3 рази порола. Що їм не хватає? Чи товідстань між тими трояндами замала, чи то листочки не ті?
    [​IMG] відклала поки що...
    конкурсна - то взагалі поний капець..... треба наново перешивати, хоч вишила і не багато, але теж зараз не лежить душа.
    Хотіла вишити подружці метрику для малюка, ніби давно знала, яку, а тепер думаю, може щось гарніше знайду, рию нет в пошуках "гарнішої" метрики. А висновок - не вишиваю нічого! Криза!

5. Xomka

Xomka Well-Known Member

Оксанко, а не хочете листки тих трояндочок зробити однаковими, тими що повніші? Хоча найбільше мені подобається та тоненька смужка з трояндами, що йде прямо. І листочки там - симпатюлі:) Основна мисля зрозуміла? Треба щось з листками робити, імхо.

6. Orman

Orman Модератор-бомба

але,народ ви балувані - щось вишукуєте. Ккльові і розочки і листочки, я би ніц не рухала :)

7. anka

anka Well-Known Member

я вже довишивалася- Вишивала мамі образ. Думала, хоч сьогодні закінчу, завтра вже маю отримати новий набір- буду татові вишивати. І тут- сюрприз, начяльніка- забракло кілька коралинок жовтого кольору. Оранжеві ще є, та й інші кольори були з незначним запасом, а цей, як на зло- закінчився. І все решта вже вишите.
    Тепер доведеться шукати ті кілька коралинок десь, невідомо де, а враховуючи, що в центр я вибираюся зовсім рідко- це мене не тішить.
    і 200%, що я їх не погубила- зажмотилися виробники

8. Mariya

Mariya Well-Known Member

Звітую. Мамочці написала я листа (товаришка відполірувала його). Фрази ми вживали вичурні, типу "Я вам дуже вдячна за те, що ви привернули мою увагу до проблем які, на вашу думку, я маю з викладанням курсу" і "Ваші дочки дуже пишаються вами за те, що ви так активно приймаєте участь в їхньому житті", і подібні реверанси. Закінчила я цього листа фразою "Всі оцінки я офіційно аплоаднула і якщо ваші дочки ними незадоволені, вони можуть почати процес апеляції". Відправила CC до заступника. Заступнику лист сподобався, мамі - не дуже, вірніше - дуже не. Вона мені відписала відповідь-короткий переказ свого першого листа, її відповідь я форварднула заступнику. Він мені відповів, що кафедра не розглядає скарг батьків студентів на викладачів, вона розглядає лише скарги студентів і щоб я йому дала знати, якщо мамочка ще раз зі мною зконтактуються.

Вчора, коли я перевіряла електронну пошту, здибала листа від заступника, який мене повідомляв про те, що якийсь студент на мене поскаржився (з групи 515, яку просто не набрали і якої я вчити не могла). Заступнику відповіла на його запитання ще в 9:00. Заступник ще не відписав. Можливі два варіанти. Варіант номер один: заступник сам розібрався зі студентом і йому мене не треба. Варіант номер два: зустріч зі студентом запланована на пізніше і після зустрічі мене проінформують, що я маю далі робити. Щось я хвилююся, дівчатка.

Добра новина: восени я читаю матаналіз 3 (хороші студенти, які вчаться, а не скарги катають)!!!! Правда є ложка дьогтю. Лекція в мене на 8:00.

9. Orman

Orman Модератор-бомба

та краще так, ніж "самашедші" студенти і їх батьки.

Все буде добре тут і сумніву нема :)

10. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Дівчата, а я почала невеличких метеликів від Діменшиз (є схемка у відповідній темі) ще в лютому... Зараз хвора, і просто нічого не хочеться. Дивлюсь на процеси і завершені роботи - які ви всі молодці.
    А відносно сорочки чоловіку - Mariasia, дуже Вас розумію. Я свому взір не підберу мабуть ніколи з його витребеньками, а дуже б хотіла вишити... Одним словом, криза в мене не те що вишивальна, а взагалі якась системна

11. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Пригляділась я до своєї сорочки,і не сподобались мені ті волошки,тепер сижу і пору,ну якісь вони вже дуже великі порівняно до маків.А ще так порола,що впала голка на підлогу і не можу знайти[​IMG]

12. Xomka

Xomka Well-Known Member

Мар'яночко, може маєш магнітик, на холодильнику, наприклад, - на нього легко зловити голку.
    І з волошками буде все ок - як підбереш підходящі - оце-то краса буде:girl_in_love: Вишивай-вишивай, наганяй мені апетиту на сорочку;)

13. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

І я до вас жалітися: мала завтра скатертину подарувати, а не встигла вишити. Підемо без неї, скажу, що подарок пізніше буде

14. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

Зламала свою голочку, рівно пополам. Немаю чим тепер вишивати:sad: Ну, але є і позитив - замовила нарешті в неті спеціальну для вишивання

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ото вже й ДП на місці, а не вишиваю:sad: Взяла з собою сорочечку малому, але тепер взір мені не подобається, якийсь задорослий чи що:girl_cray: І ото так рискаю по нетрях в пошуку інформації про дитячі сорочечки, особливо хлопчачі, і нічого путящого нарити не можу:girl_cray: Одні дубочки:girl_cray:
    Та ще й пан модератор написав кілька "теплих" слів:girl_sad:
    І Ліля не пише як там зубчик:girl_sad:
    Та й таке:girl_sad:

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І мені щось після тих слів якось недобре....
    от вишиваю заарз татову сорочку і вже мені здається завузький взір. чи то його розширити?

17. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

От ненавижу коли Хомка тут пише....ТИ - це суцільний позитив!!!!!!!!!! і навіть не думай розкисати!
    ану бігом посміхнулась, всьо буде файно!
    А сорочка мені дууууже подобається!
    а від Левандівки всі час від часу получають :)

Останнє редагування: 22 Червень 2010
  18. Holly

Holly Moderator

Дівки, ви чого??? Я он теж не вишиваю, і нічо живу. То, певно, погода така, нічого в руки не хочеться брати. Зараз вам похвалюсь (чекаю щоб батареки зарядились) яку я бісерну красоту роблю.

19. OlichkaI

OlichkaI New Member

Вже другий тиждень "засилаю" чоловіка по ДМС 470 а тої нитки ніде нема:girl_sad:

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Хомцю, пишу про зуб.
    Мучили вчора чорно. Півдня ледь жива, погано спала. Нині далі щелепа ниє.
    Але я жива, зуб тепер буде здоровий, тільки треба перечекати.

Із сумного: зробила рамку під горнята, а вона не пасує. Треба нову рамку купувати. :sad: