Вишивальна жилєтка :(

Тема у розділі 'Вишивання', створена користувачем La esposa, 22 Вересень 2009.

1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Вишивальна жилєтка :sad:

Дівчата, розказую як є. На конкурс вибрала дизайн, а на схему не дивилася... в результаті, коли минулого тижня почала щось колупати, то прозріла наскільки схема складна для мене. Я не звикла щоб на 1см квадратному було з десяток кольорів по 1-5хрестиків. Повішатись!!!! Для себе схему поділила на 3(можна й на 4) логічні частини. Вишиваю зараз найважчу (в інших частинах нема такого різноманіття і більш-менш нормальна схема). Поставила собі дедлайн - кінець травня (ми 30 їдемо на море), щоб відшити ту найважчу частину. Вишивала два дні поспіль і що? результату майже непомітно!!! Теоретично ще є 2 тижні часу, щоб відшити то, але часу на тижні практично немає сісти за вишивку... і що робити? я реально оцінюю свої можливості і розумію, що з такою схемою і з відсутністю часу на вишивання, я не встигаю на конкурс.
    тому питаюся поради :) Може я тойво-во, дизертую з конкурсу і буду вас тішити своїм повільним процесом???

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

мдя..... ну що тобі зозуленька сказати...

в мене -не набагато ліпше. он в кризі сиджу тиждень.

п.с. але мислі про дезертирство - не лізуть до голови. бо то не гідна справа.:beee: шютка канечно...
    якшо не маєш до того настрою - то кинь.

п.с. може той собі ....:girl_crazy::girl_crazy:

3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А ну, що то ви собі обоє надумали??а може все ж вийде?

4. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Дівчата, ви як то залишите, то потім точно не закінчите!

5. Ума

Ума Super Moderator

я залишати не збираюся, то не в моїх правилах. Просто думала засвітити конкурсну і вишивати собі в задоволення без часових рамок. Заодно вам показувати :)

6. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

шо-шо?
    не смій :girl_devil:
    мені теж не дуже йде, але то проходить
    може ти тойво, трохи дедлайн посунь :)
    а процесик маленький я зараз виставлю-то що закалатала за вчора-сьогодні

7. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

А можливо, варто ще трохи повишивати як на конкурс. Наприклад, до того ж 30-ого травня, а потім подивишся на результат і вирішиш?

8. Ума

Ума Super Moderator

так, на разі вирішила подумати про дизертирство як приїду з моря... авось щось тай вишию за той час

9. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

В мене теж з вишиванням конкурсної роботи туго. Сумніваюсь, що встигну до конкурсу, але буду боротись до кінця. Про дезертирство не думаю. Але сижу з тою вишивкою, колупаю, по декілька хрестиків в день.
    Раджу всім, хто не встигає не поспішати з дезертирством. Можливо в червні прийде натхнення і вишивання піде як по маслу. А порадувати процесами завжди встигнемо!

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

о! то я така не одна ( але зважте в мене досвіду знАААчно менше) а історія схожа
    повішатись то точно+ мої ніяк не зрозуміють , що то я таке вишиваю:girl_cray:
    а обідно ще те , що вже два моточки різних кольорів закінчилось, а ними буквально по 10-15 хрестиків ще треба дошити....ех
    я собі ставила до пологів, вже й дитинку просила не народжуватись принаймі як половини не вишию, нО тоді буде перенос серйозний:girl_haha: тому вишиваю як вишивається,(дитинку вже просим народжуватись) а як не встигну з конкурсною -ну то не доля :sad:
    тому...не дезертуйте, ще встигнеться в разі чого;)

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Спокійно. Ума така не одна. Якщо щось, то дедлайн посуну я. Буде ще один вересневий конкурс.

12. Xomka

Xomka Well-Known Member

О, то я, виявляється, ще не дуже важке вибрала:girl_in_dreams: Всього-то одного стовпчика в схемі немає - приходиться по ходу придумувати:girl_haha: Але кольори погруповані нормально:girl_curtsey:

13. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

знов квіти? :eek:

14. Xomka

Xomka Well-Known Member

imel, то ті ж самі квіти будуть;)

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я думала, то я нині затуркана. :girl_crazy: :girl_blum:
    Я мала на увазі, що цей квітковий посуну з датами. Я і так не була певна щодо них, думала, що заскоро. А ви такі килимки повибирали, що точно треба більше часу тепер. :girl_haha:

16. Анута

Анута Well-Known Member

ну то я певно точно встигну :girl_crazy:

17. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

так може ви кажіть які, якщо у мене є, то по метру я б дала!

18. kitka

kitka Well-Known Member

Дівки, ви, я вижу, взагалі розпоясалися, культурно кажучи:girl_devil:. Де ще той липень?
    А ця красотка
    най не кажу... Думає, я її з Мукачева не досягну. Ой, будеш ти, Касю, бідна, як я припруся:girl_in_dreams:. Сама мене з'юдила, щоб я приймала участь. Але добре зробила, бо мені моя робота дуже подобається:girl_in_love:.

19. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Дічата, та ви що, не розслаблятися. До липня ще є багато часу, ще всі встигнуть вишити.
    Я свою КР вишиваю тільки один день в тиждень, часу на вишивання зовсім немає, але про дизертирсво і не думаю. Правда одного разу майнула така думка, що якщо і не встигну, дошию свої квіти пізніше, але всерівно буду щаслива від того що я їх закінчила

Вже декілька раз робили мені зауваження, що я викладаю фото поганої якості. Обіцяю виправлятися завтра йду купувати нові батарейки, якщо не допоможе тоді буду купувати новий фотоапарат. Я вже сама замучилася робити двадцять фотографій, а з них жодної якісної:girl_cray:. Представляю я вам збоку дивитися на цей жах:girl_sad:

Останнє редагування модератором: 17 Травень 2010
  20. Ума

Ума Super Moderator

Ооо, мені аж легше стало, що я не одна така :) Ну, то буду старатись вчасно відшити роботу... може якось нічками :girl_in_dreams: