Відповідь: Вишивальна жилєтка Умочко, як там криза? Печеться хлібчик? Я нещодавно випробувала новий перепис, з оливками зеленими. Можу поділитися.
Відповідь: Вишивальна жилєтка затяжна... угум і дуже файно виходить!! Перепис в студію Причина моєї кризи - моя робота Я раніше з малим не мала можливості довго працювати, то було пару раз на тиждень з малим заїзджала... а тепер малий з няньою і я на роботі більше часу проводжу... коли приїзджаю домів, то вже нічого не хочу Мене непокидає думка кинути той ровер і отримувати задоволення від повноцінного декрету. Але як про то сказати рідним і шефу?
Відповідь: Вишивальна жилєтка Ну от... а там тої краси так мало лишилося, аби дошити... І не смій нас підводити! Ми всі чекаємо, що твій лотос скоро з*явиться у завершених роботах.
Відповідь: Вишивальна жилєтка Яка криза??? Яке "не хочу"??? Треба радіти, що є час. Весна прийшла, пташки співають, а рукодільниці мають вишивати. Так! Маєте ще трохи часу, щоб хвостики попідтягувати і братися за конкурсну роботу! Скоренько всі закризовані біжіть в гілки з процесами і черпайте натхнення! А ще краще перегляньте фото готових робіт у грі, яку організувала Надійка. Ну і як після такого не дати копняка тій вишивальній кризі?
Відповідь: Вишивальна жилєтка Девоньки! яка криза??!! ви об чьом? Лікую кризу за півгодини перебування з моїми бахурами!!! БЕЗКОШТОВНО, тобто ГРАТІС! Зголошуватись на прийом в ПП! то вас за мною така тоска накрила? (роздаю скромність безкоштовно) ану бігом за роботу, бо я хоч захожу подивлюсь - душу зігрію. А тут ще й криза... ну взагалі завал...
Відповідь: Вишивальна жилєтка В мене сьогодні мігрень, таблетки не беруть. І канікули скоро закінчаться. А на наступний тиждень мені екзамен проводити треба, який я ше не склала і огляд перед ним робити. Хочу на пенсію.
Відповідь: Вишивальна жилєтка О, я теж сядем на лавочці і вишивати, вишивати... от лише за нашу пенсію далеко не розгонишся а ще пенсійний вік піднімуть... не доживу
Відповідь: Вишивальна жилєтка Я тебе зараз як стукнуАну відставити песимістичні нотки!!В тебе хоч канікули,а в мене енна кількість пачок з контрольними,які я маю за вихідні перевірити!!Такшо відпочивати за двох учілок(тобто за себе і за мене) і вперед до вишивальних перемог!Я думаю,отому гарнюньому колібрику самотньо у вітальніТре йому самочку до парочки
Відповідь: Вишивальна жилєтка Ех, сіла я вишивати, думала, дошию нині котів... і так мимо компа проходила. Дай, думаю, загляну, що там на Посиденьках. Коротше, накрилось моє вишивання...
Відповідь: Вишивальна жилєтка В Штатах пенсійний вік для чоловіків і жінок - 65 років. Мені ще гарувати і гарувати.
Відповідь: Вишивальна жилєтка А я сьогодні з таким натхненням їхала в Центр паперу. А вийшла лише з 1/10 від задуманого. Я була там вперше і думала, що там більший вибір всього. Але виявилось задовольнитись тим, чим є.
Відповідь: Вишивальна жилєтка Залишила флешку в машині. Дорогенький чоловік її загубив!!!А флешка то 4 гіга нахомячених схем.Пів року непосильної праці. Знову треба сидіти в неті і хомячити.
Відповідь: Вишивальна жилєтка Ой навряд то напевне коли машина на мийці була згубилась. Засмоктав пилосмок всі мої схеми а я добра душа все з компа на флешку перенесла.) Та нічого буде повід посидіти в неті. Каже чоловік ти би хоч вишила десяту частину з того що було?! Але справжньому хомяку не головне все вишити а головне скачати і перебирати свої скарби як "Скруч Мак-дак"
Відповідь: Вишивальна жилєтка Плачуся в нашу вишивальну жилєтку.... Взялася вишивати картинку (малий попросив, щоб я йому вишила саме ту) і застрягла на одному місці..., яке мені не дуже подобається і не хочеться його вишивати, бо там купа всяких переходів кольорів і все по кусочку треба "мучити"...:no: Ось так і сижу і чекаю тої музи... а вона щось пропала....
Відповідь: Вишивальна жилєтка а ви спробуйте його на деякий залишити і почати вишивати в іншому місці, а коли прийде муза повернутися до нього. Мені це допомагає.
Відповідь: Вишивальна жилєтка А щось не можу... все мене муляє, що треба буде все одно до нього вернутися, хоча, дякую за пораду, може спробую.
Відповідь: Вишивальна жилєтка Прокинулася вранці, а очі відкритися не можуть :8: В суботу трохи мене розморило, а в неділю вже температура 38,5. Вчора ніби все було краще, лише голос як в страшилки з мультиків. Більше двох років не хворіла. Якось відвикла. А ще донечка капризує. Вчора вклала спати, Христинка поспала дві години, а потім товклася до 2,40. Хочу вишивати, але очі болять, і голова знову починає боліти (вчора розболілася так, що важко було поворохнутися). Якийсь зовсім не передсвятковий настрій А ще прибирання треба завершити
Відповідь: Вишивальна жилєтка Я вже є!!!! Ваша МУЗА! Прошу витерти слізоньки, взяти в рученьки роботу і зробити чемненько всі переходики)))))