Відповідь: Вишивальна жилєтка Але ти мене розсмішила. Сиджу й регочу. :xaxa: А з тим біскорню біда, бо напис чорними літерами на самій горі й догори ногами. А щоби перешити, треба розпороти все. От я й думаю, що з тим робити, бо я до того як до транспаранту не підходила, а Романові головне аби слова читалися... :confused:
Відповідь: Вишивальна жилєтка Ну то файно, можу йти спокійно спатки: "Мавр сделал свое дело, мавр может уходить":xaxa:.
Відповідь: Вишивальна жилєтка Та краще почати "за упокій" і скінчити "за здравіє", ніж навпаки. А нє?
Відповідь: Вишивальна жилєтка Мені в понеділок брекети поставили. Тепер всі зуби ниють, ні кусати, ні жувати не можу. Стала такою дратівливою, що капець. Треба себе заставити щось повишивати з горя, бо до голки не тягне вообше.
Відповідь: Вишивальна жилєтка Як виживу, то буду. Один позитивний аспект - жерти менше стала, за п'ять днів півкіля скинула.
Відповідь: Вишивальна жилєтка Хоч то і вишивальна жилєтка, але вже тут поплачусь. Дивилась телепередачу і плела з бісеру зранку. Коли чоловік проснувся, кажу давай прибирати. Свій бісер на тарілочках поставила на тумбочку. Не знаю як, але мій чоловік умудрився зпилососити один колір. Тепер сидить вибирає, бо робота на половину зроблена, а того, що залишився не вистачить. Забилам би!
Відповідь: Вишивальна жилєтка Help! Help! Help! Розмітила тканину маркером, а потім вимазала фарбою від принтера (положила тканину на роздруковану схему). Тепер маю сіру полоску на тканині((( Що робити? Замочити зараз в холодній воді, щоб відійшов маркер, а потім випрати фарбу? Чи вишивати, а потім замочити і попрати все? Дуже боюся спортити.
Відповідь: Вишивальна жилєтка однозначно тре попрати ДО вишивки. А як та фарба потім на нитки полиняє і не відпереться? взагалі спробуйте якусь тканину вимазати у фарбі до принтера і подивитися як воно відпереться. може не так страшно, кя я собі уявила
Відповідь: Вишивальна жилєтка Вже спробувала, фарба сходить, якщо додати трошки шампуню в воду. Але то свіжа фарба. Певно сьогодні буду прати.
Відповідь: Вишивальна жилєтка Ніка, але спершу в холодній, щоб маркер повністю зійшов а потім вже з шампунем/порошком/в теплій воді...
Відповідь: Вишивальна жилєтка Фарба відіпралася! Але понервувати довелось, бо терти тканину не хотіла, а сама плямка не сходила. Мала до тих всіх процедур ще забавку ввечері наносити знов розмітку на тканину. В процесі виявилось, що маркер вже не такий яскравий, як був першого разу, якийсь одноразовий Поки сохло попране, взялася до своєї африканки, випорола весь бек, бо лежить вже три місяці, а треба переробляти. Сподіваюсь, з неприємними заняттями вже покінчено, сьогодні сідаю вишивати
Відповідь: Вишивальна жилєтка Після перевстановлення Windows в мене накрилися закладки в опері і знову потрібно скачувати РМ
Відповідь: Вишивальна жилєтка Закладки в опері треба зберігати. Це легко. Один файлик лише... А ще я би радила iGoogle. Я вже віддавна там свої закладки зберігаю, мене якраз віндовс і навчив.