Вишивальна жилєтка :(

Discussion in 'Вишивання' started by La esposa, Sep 22, 2009.

1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Вишивальна жилєтка :sad:

В Україні? в інтернет-магазин? то за межами фантастичного!!!
    Хоча, Касю спробуйте сфотографувати їм і відправити скаргу на пошту, може якраз пощастить... але щиро співчуваю

2. La esposa

La esposa Moderator

Десь в якійсь гілці Анута радила - нашуміти на їхньому форумі, того магазину - каже, що тоді починають чухатися.

3. Kasia

Kasia Well-Known Member

думаю 100 % ні.

4. simona

simona Well-Known Member

І я пожаліюсь, вчуся гачкувати (поки такі прості стандартні орнаменти), а мені не виходить, а я ну дуже хочу згачкувати до своєї вишиванки мережку на рукав ((((((((((((((((((

5. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

simona, в магазинах рукодільних можна знайти дуже тонке і гарне мереживо і на вигляд як гачковане, тому якщо вам не вийде гачкувати спробуйте пошукати вже готову

6. Анута

Анута Well-Known Member

Касю, думаю спробувати варто. Хоч це і не їхня вина, але...
    зазнимкуйте маркер і викладіть знимку прямо на форумі. Напишіть, що відкрили і були неприємно вражені. І просто спитайтесь типу І що далі? Може і ніц, а може хоч інший за півціни...
    В мене був прикол, але там їхня вина однозначно була - погано запакували і побилось в дорозі, а тут хто зна.... Але пишіть краще на форумі аніж на пошту.

7. simona

simona Well-Known Member

Знаю, але хочу сама його зробити. Я мушу того навчитись, зараз нажальтаке враження що маю дві лівих

8. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

а в мене з вишиванням - ой!
    малому вишиваю бичка маленького - там роботи на години дві - я тиждень длубаю.
    протягом дня - нема коли - хіба на дворі, коли гуляєм - але руки тоді так обмерзаюють - що косметичну жилетку треба відкривати :)
    Шукаю взори дитячих сорочок - всі знайомі - та ти готову купи, що мучитися, а я хочу вишити сама :)

Last edited: Jan 2, 2010
  9. kitka

kitka Well-Known Member

Ех, не люблю я жалітися:umbrage:...
    Подивилася я ваші процесики, дівчатка, красота... Я теж маю, що показати: і закладку Ромчикову нарешті сьогодні доробила, і зимове серце вже попралося і висохло... А хвалитися нема бажання і все тут. Нездало рік закінчився, нездало новий почався, настрій - що баюра за вікном:umbrage:.
    Ой, щось таке пишу, що аж мені горло стиснулося:sad:.

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

Кітко, прямо як про мене написала.
    теж цілий день в піжамі лажу - настрій нуль.

але чесно, постав процесики - ми потішимося, і тобі краще стане . я так щойно зробила.

11. kitka

kitka Well-Known Member

Давай завтра, добре? Бо ще треба серце попрасувати, а то виду не має.
    Мені краще стане, як дитина моя повністю здорова буде... Ай, та ще купа всіляких дрібниць.

12. Mariya

Mariya Well-Known Member

Молодчинка. :girl_in_love: Хвалитися не треба, ми тебе самі похвалимо (навіть без виставлених процесів). Най дитина виздоровлює, потім все само налагодиться. Тримай цьомка.

13. Анута

Анута Well-Known Member

Котусю, сонце. не розстроюйся!
    таке враження, що у всіх якийсь криз... мене вчора чоловік здуру так сильно образив, що ніц не хочеться... якийсь дурдом...

14. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Як я вас розумію, мама щаслива тоді коли її діти здорові. Бажаю вашому малюкові швидшого одужання і щоб посмішка з"явилася на вашому обличчі.

15. Анута

Анута Well-Known Member

Касю, що там з маркером?

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

ніц. передумала щось там виписувати, бо все таки довести його брак буде важко. тіко нерви страчу.
    вирішила - така моя доля - шити без розмітки.

17. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

до слова я вишиваю тільки по ночам...от вчора оздоблювала біскорню бісером...шось то мені не дуже получалось...і я так розпереживалась шо цілу нічку мені снилось як я населюю на голочку бісер і він мені падає....то якийсь жах...всатала в 5 ранку і вирішила шо з бісером покінчено...:girl_in_dreams:

18. Ума

Ума Super Moderator

а я з 4 дні не бралася за голочку.. ні сил, ні бажання :sad: мені вже аж сниться, що я вишиваю

19. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

А у мене криза жанру. Ніби і беру голку в руки, ніби і вишиваю, а через декілька хрестиків відкладаю... А ще доня має слабість до ниток: як бачить, що я беру нитки, то забирає і розмотує по всій хаті... Мої надії на те, що буду вишивати, коли в чоловіка буде купа вихідних, не справдилися, бо завжди знаходиться щось до роботи

20. Oddly

Oddly Well-Known Member

в мами День народження за три дні - а мені ще купу цілу вишивати тих маків, останній раз ще перед Новим роком сідала за ту вишивку. і на наступні три дні - стільки рорботи, що вишивка ніяка не світить.
    і головне, що вже мамі пообіцяла. і для чого було завчасно розказувати!
    дурдом. що придумати... буде подарунок з запізненням... нема ради