Вишивальна жилєтка :(

Discussion in 'Вишивання' started by La esposa, Sep 22, 2009.

1. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

Відповідь: Вишивальна жилєтка :sad:

Касю, може на інших і-нет-магазинах пошукати?
    або дочейкайся набору співробітниці, конфіскуй на одні вихідні і підбери собі тон в тон Анкор

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

так, сказали буде. може в лютому. не хочеться стільки чекати.
    думаю справлюся і по підбору. єдина там в наборі рівномірка " слоновая кость" от тут і проблема. але гляну оригінал - і собі підберу Аїду.

так шукала. є дорожче . але докупи замовляли, щоб не платити за доставку.

нє, пробувала перевести нитки в АНКОР - губиться тон картинки, не така. замовила нитки ДМС.
    так що справлюся - єдине , з канвою розібратися.

Last edited by a moderator: Dec 11, 2009
  3. Нифка

Нифка Well-Known Member

:girl_flirt:

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Навіть не знаю, куди писати... Мабуть, таки сюди.
    Ото читаю ці слова й серце крається...
    Пішла я на обрамлення зі своїм ангеликом. Заспівали мені за нього 130 доларів, це після 60% знижки. Уявіть собі, без знижки він мені буде коштувати 300 доларів. Не можу навіть передати стану. Я чекала 60, ну 70, але 130! Хлопчисько довго пояснював, чому і що, і як... А що з того. Я свідома того, що матеріяли, і робота, і консервується на 20 років...
    Роман радить подарувати ангелика так, як є, у конверті, а він пояснить чоловікові моєї коліжанки, чому не в рамці. Ну, як мені на таке піти? Я просто не можу...
    Так що тепер мої вишивки чемно лягатимуть на поличку, бо взагалі не вишивати не можу, то вже як наркотик. Оформлювати у звичайні фоторамки зі супермаркету не хочу...
    Навіть не маю сили смайли ставити, аби стан передати. Мені просто невимовно сумно. Настільки, що попри те, що я закрилася в лазничці зараз і мене ніхто не бачить і не чує, Дарко прибіг зі словами "мама, ти плачеш?" Ото мене відчуває, жук малий. Не буду плакати, але смуток такий, що вся якась аж сіра зробилася... Отаке воно - вишивальне хобі... і радість дає, і чудових друзів віднаходить, і розбиває ущент...

6. Mariya

Mariya Well-Known Member

Лілю, без знижки буде коштувати ті ж 130 долярів. Мені ангелика оформляли без знижки і стопи зі "знижкою" за ті самі гроші. Не розстроюйся, подумай краще як самій ту вишивку оформити. І ще, твої друзі будуть тішитися вишивкою навіть неоформленою, бо головне - це то, скільки ти вклала в неї, а не рамка. Не плакай. Воно того не варте.

7. Liliyah Romanova

Та ангелик не єдина проблема, от подумаю про інші... хоч не вишивай.
    А що знижка провізорична, то я знаю. Вони підносять ціну, аби знижка виглядала великою. Але най 200 долярів, усе одно багато. Якщо шкло коштує майже 60, то це точно здирство. (((
    Оформлювати сама не зумію. Не маю я до того дриґу.
    Ангелика наліплю на спеціяльний липкий картон, що у волмарті бачила. Тільки все одно прикро.
    Тут ще були майстерні. Цікаво, чи в них ціна така ж, чи ще вища. Тяжко то все...

8. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

і не треба!!! Збирай свої вишивки і як будеш їхати в Україну (через рік-два) тут оформиш за 150 грн.:girl_wink:

9. Ума

Ума Super Moderator

Лілю, певно тре тобі там відкрити свою багетну майстерню... ото заробиш!!!! :)

п.с. не плакай! вікно перешли сюди, ми тобі його оформимо і назад відправимо, буде дешевше в рази то точно!

10. Galysik

Galysik Well-Known Member

Рожевий маркер то зникаючий (буває ще фіолетовий). Він для поточної розмітки під час вишивки, зникає за 4 години. Щоб не довелось наново рівномірку розмічати, беріть тільки голубий - він долгоіграющій, тримається доки не змиєте холодною водою.
    Лілю, мені здається що просто вишивку дарувати взагалі не варіант. Шансів, що цю роботу колись оформлять - взагалі мізер. Покладуть в шафу на довгі роки. Може оформити як подушку? І дешево і практично. А роботи можна зібрати і тут оформити. Це не привід щоб не вишивати :)

Last edited: Dec 12, 2009
  11. Анута

Анута Well-Known Member

я в ауті... з такими цінами я б певно точно не вишивала....
    тепер розумію чого вишивані картини на Ібеї продають рулончиком, а не оформленими...
    Лілю, може дійсно, через рік-два приїдеш і тут все оформиш? Або ми б щось придумали і переслали?

12. kitka

kitka Well-Known Member

Я теж в шоці:no:. То якісь роздуті ціни. Дійсно пропадає бажання тоді щось вишивати, коли не знаєш, як то довести до логічного завершення.
    А цікаво, там де Маруся-мама живе, то там теж така "такса"? Бо якби там було дешевше, то Лілі би було зручніше туди якось переслати, ніж аж до Львова. Але потім назад, а то скло в дорозі... Тяжко то. І сумно...:umbrage:

13. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

то не проблема, все файно пакується

14. Mariya

Mariya Well-Known Member

Yes, ma'am. Я так розумію, що Ліля ціну в канадських долярах написала, то в гамериканських, якщо перевести, буде та сама сума, а, мо, і ше більше.

15. Liliyah Romanova

Гамериканські доляри більше коштують. Тому 130 гамериканських це десь 135-140 канадських.

Роман обіцяв обрамлення вікна та поля на уродини. А щодо решти навіть не знаю...
    Буду вишивати серветочки й рушники. )))
    Правда, вчора вишивання ніц не йшло. Двічі порола, тоді лишила... не можу з таким настроєм вишивати. :sad:

16. Анута

Анута Well-Known Member

Лілю, я тут подумала - може то ангелика оформити у вигляді листівочки?

17. Orman

Orman Модератор-бомба

Ліля, можна навчитися оформляти самій, то не так страшно як здається. Можна потренуватися на непотрібних клаптиках - рамки брати для фото, але скло або не брати взагалі або купувати окремо. І ще для початківців не варто користуватись тими професійними ножами (потроху вчитися), а краще вже ножицями - так само тренуватися на непотрібному папері. За зекономлені гроші можна паспарту з картону обтягувати шовком або іншою тканиною (не видно як трохи кострубато вріжете).

Коротше поняв треба робити майстер клас з оформлення. Вам, Ліля, на коли треба оформити?

18. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Лілю, будемо разом вишивати закладки:girl_wink:
    Я картини рідко вишиваю, вішати їх немає місця:sad::sad:, а ломка без вишивки така що не знаю куди подітися, руки сверблять щось робити, тому приходиться щось придумувати куди б цю вишивку "втулити", щоб просто в шафу на поличку не складати:umbrage:
    Не знаю чи тут на форумі є таке посилання як зробити саморобне паспарту. Якщо самій не вдається залучайте до цього процесу Романа для допомоги:girl_wink:

19. Liliyah Romanova

Можна на ти.
    Мені мало бути на неділю, тобто нині. Я тому хотіла 11 обрамити. Тепер можна до Різдва щось придумати. Я бачила тут в магазині різні прибамбаси від Марти Стюарт (чи як її там), то щось із того думаю купити. А ще довідалася, що коло нас є місцина, де можна обрамлювати самому й платити треба лише за матеріяли. Тобто мені дають доступ до всії потрібних засобів, показують, як вирізати паспарту, як вимірювати, мені лише треба принести вже натягнену вишивку й обрамити самостійно. Треба буде спробувати.

20. La esposa

La esposa Moderator

Клас :) шкода, що в нас такого нема :) або я зле шукала :)

Лілю, а як зробите, розкажете, що і як? бо цікаво ж... :) :) :)