Вишивальна жилєтка :(

Тема у розділі 'Вишивання', створена користувачем La esposa, 22 Вересень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Вишивальна жилєтка :sad:

Дякую, Іринко!
    На жаль, то винесе дорожче...

Дякую, дівчатка, за підтримку... Вибачайте, що розклеїлася... так іноді буває. :girl_smile:
    Зате не розревілася. А це вже плюс!

2. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Завтра покажу те, що є, але то тільки маленькі картинки. Нажаль, всі великі роботи подаровані і знаходяться в іншому місті.

3. Liliyah Romanova

А ті, кому подарували, задоволені? ;)

4. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Цілком! Так як моя мама (якій дістаються такі подарунки) сама не вишивала ніколи, навряд вона буде приглядатись до тих хрестиків.

5. Liliyah Romanova

Ну, то вже. Проблема вирішена!
    Не переймайтеся тим, що вже сталося. Ви ж не знали, а отже все в порядку.
    Тепер ви знаєте й просто переходите на наступний етап вишивальної майстерності!
    Не переживайте та не картайте себе більше! Успіху вам!

6. Oddly

Oddly Well-Known Member

підтримую велику розрадну силу вишивання ))))
    а отже все незабаром, якщо і не зміниться, то стане виглядати по-іншому

7. Iskra

Iskra Well-Known Member

NikaLovely, не засмучуйтесь!!! скажу Вам по секрету: поки на ДП не прочитала, що хрестики мають бути в одну сторону, думала, як і Ви, що то тільки виворіт має бути такий гарни і акуратний... :girl_haha: і от маю ще одну роботу - Великодній рушничок, то там його половина вишита хрестиками в різні сторони, а інша - ... взагалі не вишита :girl_cool: АЛЕ! іншу я вишию акуратно і правильно. то й, думаю, не дуже буде помітно на кошику.
    а тепер, завдяки ДП, вишиваю (принаймні, стараюсь :girl_smile:) рівненько. в цьому мені допомагають п'яльця (подивилась, що тут майже всі ними користуються, і собі спробувала - сподобалось :girl_smile::girl_crazy:)
    Лілю, скоро вихідні - це повинно Вас тішити! Ви зможете і відпочити, і навишиватися досхочу, з рідними побудете - зрештою, зміните оточення, як то кажуть. і всі негаразди минуться :girl_smile:
    в нас от така жахлива погода за вікном :girl_cray:, а хочеться свят, снігу...ну снігу не дуже, бо чобіт зимових ще нема... :girl_sad: всьо, оффтоп почався, пора закінчувати :girl_smile:

8. Ума

Ума Super Moderator

А мені залишилось два дні на вишивку присвятити і буде готова КР... але я не маю часу :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

9. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Нє ну то якесь зачароване коло... третій раз пороти одне й те ж місце... при чому три різних помилки :girl_cray: Я на себе зла :girl_devil:

10. Анута

Анута Well-Known Member

відкладіть вишивку на день-два. Видно то не її час ;)
    Успіхів і поменше порення ;)

11. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Певно так і зроблю... ту відкладу і візьмуся за другу. Дякую, дівчата, за підтрику.

12. Liliyah Romanova

Йой, що я щойно пережила!
    Виводила з метрики з ведмедиками гранатовий сік. :girl_crazy:
    Але ніби вивела. Висохне, придивлюся.

13. Анута

Анута Well-Known Member

а яким методом?
    колись читала, що свіжу пляму залити кип"ятком і все зійде, але сама не пробувала. На щастя, не доводилось...

14. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

а від цього методу нитки не полиняють?

15. Анута

Анута Well-Known Member

ну на ДМС написано що їх можна до 95 град. Тобто вони, грубо кажучи, не бояться навіть самої гар"ячої програми в пральній машинці.

Але кажу, я таким не користувалась, тому продаю за що взяла.
    треба буде спробувати на якомусь непотрібному клаптю

16. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

В мене є вишита наволочка на подушку (дитяча постіль, переться дуже часто)вишита нитками муліне старих запасів, і жодна ниточка не полиняла хоч я перу її в машинці при максимальній температурі

17. Liliyah Romanova

Всіма, які знала. :girl_crazy: Перше зимною водою, потому оцтом. А тоді якось штукою такою, що мені Маруся на плями порадила (Shout називається) і теплою водою. Допомогло. Після оцту пляма стала фіолетовою, правда. То я мало з розуму не зійшла. :girl_crazy:

18. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

моя мама плями від соків, овочів виводить перекисом водню, але зразу "по гарячих слідах"
    хоча десь чи то чула, чи читала, що після нього можуть лишитися жовтуваті плями :girl_sad:

19. Liliyah Romanova

Власне, я тому боялася оцтом. Але плям нема взагалі. І той засіб до плям вивів чудово після оцту. :) І нитки ДМЦ витримали випробування на всі 100!

20. Ума

Ума Super Moderator

Плями після ягід, фруктів виводяться елементарно кип"ятком, але одразу (поки не засохло), жодних плям не залишається,єдине, щоб зважати на матеріал де та пляма стоїть (щоб не сів і не полиняв). ТО ми на хімії вчили і я то вже купу разів перевірила на досвіді власному