Вишивальна жилєтка :(

Тема у розділі 'Вишивання', створена користувачем La esposa, 22 Вересень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Вишивальна жилєтка :sad:

Ти поле доший перше, а там побачимо, за який набір будеш братися, коліжанко. І не розкисати! О! :girl_cool:

2. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Я таки не встигну вишити конкурсну роботу :girl_cray::girl_cray::girl_cray: не розрахувала свої сили і час :girl_cray:

3. Ума

Ума Super Moderator

Оксано, ще ж три тижні!!! а може якраз?

4. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Угу... за два місяці шосту частину... а тут за три тижні решту???
    П.С. Я її в процеси зара закину.

5. Анута

Анута Well-Known Member

я вас розумію, бо я здається теж. В мене якийсь невишивальний період почався: воно видно напливами - то з великим азартом, бо ніяк....

чи то в мене вже почався передпологовий період "гніздування"? більше на хатні клопоти тягне :)

6. Liliyah Romanova

А я розстроїлася через своє вікно... Хотіла нині довишивати раму, а щось охота до нього геть відпала... Іду посплю, мабуть...

7. kitka

kitka Well-Known Member

Лілічко, ну ти чого:sad:? Я сама з тим вікном вже третій день встаю і лягаю: вишиваю своє, а в голові мені крутиться, як би то підкоректувати, "чтобы не было мучительно больно"....
    Ех, краще б я нічого не писала, ти б дошила спокійно, може би ніхто нічого не помітив:umbrage:...

8. Liliyah Romanova

Кіточко, то не твоя вина, то ти на такий настрій трафила. Зате я зробила чоловікові файну вечерю, яку й на конкурс зразу поставила. Так що плюси є.
    Мінус лише, що ці вихідні пройшли без вишивання. Якось часу не було... Нині весь день поза хатою, а вчора півдня в укршколі... ще й машина поламалася...
    Але ніц, не пропаду. Ромусь казав, що завтра при світлі на вікно гляне. :)

9. Holly

Holly Moderator

Я хотіла поділитись усім, що зробила, а батарейки у фотоапараті розрядились і зарядного нема:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

10. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Була сьогодні в трьох вишивальних магазинах на Південному...ніхто про пухнасту Мадейру не знає...:sad:
    невже мої балеринки будуть голі:girl_in_dreams:

11. kitka

kitka Well-Known Member

Надійко, а Ви ростомір хочете?

12. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

неа...просто хотю 24 картинки...

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

:girl_cool: ні фіга собі!!!!!!!!!!:girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_claping:

то певно мусиш файного куратора найняти. бо без нього не піде.:girl_haha:

п.с. хотіла Тедді - ведмедиків - багато вишити. після першого - охота відпала на ніц. ( куратора не було!)

14. Анута

Анута Well-Known Member

а я подивилась на них і зрозуміла, що нехочу навіть починати ))))))))))))

15. Holly

Holly Moderator

А я хочу і навіть дуже, вже написала список ниток необхідних

16. Анута

Анута Well-Known Member

нє, я пас. не моє то, однозначно :)

17. Liliyah Romanova

Пожаліюся вам тут, бо в загальній не хочу...
    Така я цього тижня, як витиснена цитринка. На роботі навантаження таке, що я просто мимоволі втікаю на посиденьки. Особливо нині, бо відчула, що дійшла до мені моїх можливостей. Звикли вони, що на мене можна нові штуки навалити, бо мені раз покажеш і я вже роблю... Але 5 нових обов'язків за один тиждень - то таки занадто... Учора та нині було бажання забратися з роботи геть і більше не вертатися. Сказала їм уже, що мені роботи дали багато, а платять ще як за попередню посаду... але хто в часі кризи мене буде дуже слухати? ще й із моїми пташиними правами тут...
    Якась така, як витиснена цитринка... і ніц не хочеться... ніби робот...
    Хіба вишивання ще рятує, бо вже ні розмовляти, ні бачити нікого не хочеться. Таке шалене бажання забитися кудись у куток і не чути й не бачити нікого... тільки вишивати...

фух... виговорилася... може, хоч трохи полегшає.
    Вибачте, що не стрималася, бо вам того всього не треба, але дякую за терпеливість і розуміння...

18. La esposa

La esposa Moderator

Лілю... Приїжджайте до Львова! ми вас любимо... розвієтесь...

19. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Не повірите!
    Тільки тиждень тому дізналася про те, що хрестики мають дивитися в один бік. Думала-гадала, як то можливо, і вирішила, що можливо тільки за рахунок некрасивого вивороту. І тільки вчора дізналася, як зробити так, щоб і хрестики в один бік, і виворіт не постраждав.
    Ну якщо сама не можу подумали і зрозуміти принцип, чому відразу не подивитись якісь уроки по техніці вишивки?
    Злюся на себе і прискіпливо розглідаю усі свої роботи з "різнобокими" хрестиками.

20. Ума

Ума Super Moderator

а нам показати?