Відповідь: Хто б таке вишив? перечитала тему і плачу зі сміху, бо всі сплять кака-маляка?:ninja: А бо автор розмазню під дизайн вишивав... а може то перевернути треба
Відповідь: Хто б таке вишив? Velana написала мені де ти там кота побачила. Спитала малих, один сказав пляма, другий побачив людину.
Відповідь: Хто б таке вишив? Бульдого-кінь))) Але оформлення класне) Дякую за тему!!! Мене особисто теліпає від ікон або картин релігійних з кривим беком і люмінісцентними кольорами. Бррр.
Відповідь: Хто б таке вишив? ще один набір від чм, від якого я в шоці. Не знаю, що вживав дизайнер, перед тим як його розробляв, якісь гриби галюциногенні певно. Ніяк не зрозумію, хто це? хлопчик чи дівчинка. З розмірами вірхньої і нижньої частини тіла тут явно щось не альо. І оця чорна пляма над головою лякає.
Відповідь: Хто б таке вишив? Оксанко, тут всьо ясно. Значить так, пояснюю. Якщо вишиваєте для хлопчика - знач хлопчик. Якщо для дівчинки — то там дівчинка. Якщо не повірять, будете переконувати - маємо досить широкі плечі, як для хлопчика, і маленькі тендітні ніжки, як у дівчинки. Короче, універсальна дитина, або, як люблять говорити психологи, кожен бачить те, що хоче побачити. То просто комерційний хід такий
Відповідь: Хто б таке вишив? То взагалі не дитина. Личко не дитяче, руки задовгі. Завжди думала, що вишивку можна споганити тільки кривими руками. Таких...гм...дивних схем не бачила.
Відповідь: Хто б таке вишив? Таак,:ninja: впізнала свиню, гіпопотама, сову(мордочка) і віслюка(вуха). Жмуток волосся на голові, як у лисіючого мужчини. Вишито акуратно.
Відповідь: Хто б таке вишив? А мій чоловік побачив бабу, яка тримає козла (дивився довго із різних ракурсів )
Відповідь: Хто б таке вишив? з якого це ракурсу він таке побачив:D. Мій малий як довго дивився, і ще голову нахиляв направо-наліво, то трьох людей побачив:D
Відповідь: Хто б таке вишив? Той дядько мені цигана нагадує... і груди в нього ще ефектніші, ніж в неї але загалом картинка гарна, я би вишила