Вишивальна криза

Тема у розділі 'Вишивання', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Серпень 2009.

1. renny

renny New Member

Відповідь: Вишивальна криза

а в мене якась дивна криза((( вишивати просто обожнюю!!! але останніх 2 роки навіть не бралася(( то якась пропасть((
    остання моя,можна сказати наймаштабніша робота - пасхальний рушничок,я ним просто натішитися не могла! але після нього так і ні до чого не взялася((
    то часу нема,то ще щось((

але вже собі стільки роботи напланувала) дочекаюся закінчення сесії і беруся до вишивання!

2. lapocka

lapocka Well-Known Member

В мене технічна вишивальна пауза, всі рукодільні схеми та на комп'ютері який не працює. Чекаю...aaaa:girl_cray:

3. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

4. Xomka

Xomka Well-Known Member

Беру собі тайм-аут:girl_in_dreams: Маю багато планів, але не хочу (якісь противні слова:girl_emo:) вишивати. Щось я забагато нервувалась останнім часом(( Думаю, після гостювання в бабусі апетит знову з'явиться:girl_in_dreams:
    Навіть ниточки на бобінки мотати не можу:girl_sad: - а люблю це діло дуже!

5. Orman

Orman Модератор-бомба

я аж не повірила, що в Хомки вишивальна криза як побачила допис в темі. Ну але вже...

даю установку (як Кашпіровський, гггг) - відпочити і з новими силами на вишивальні подвиги :)

6. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

:girl_impossible::girl_impossible: Мабуть паливо в моторчику закінчилося. Треба бігти в галерею компляменти роздавати, щоб вишивальний моторчик запрацював

Маєш час до понеділка:d23:, а потім берися за роботу :d64:

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

8. La esposa

La esposa Moderator

9. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ну, то ще я впишуся, абисьте полякалися. :girl_haha:
    Ото дівки приколістки. :rofl:

11. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

А в мене точно криза :sad: . Ніц з початого до рук не беру. Почала подаруночок і закинула, гладь вже не пам'ятаю, як виглядає. На мою кризу є кілька причин, але про них напишу, як буде настрій.
    А з конкурсу я офіційно вибуваю. Не подобається те, що виходить, і все тут, навіть не хочеться завершувати (підбір ниток якийсь невдалий).

12. Orman

Orman Модератор-бомба

Криза косить наші ряди ... дівчата, вти трохи відпочиньте, розслабтесь, поледарюйте трохи від вишивки. Десь на 15 день пробивває назад до хрестиків :) декого скорше...

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дівчата, ану кидайте хандрити! я нині пройшлась по вернісажу, магазинчиках з вишивкою і таке маю бажання свою сорочку накінець вишити!но певне буду міняти взір!

14. kitka

kitka Well-Known Member

Точно, "дохторка":xaxa: добре каже: від вишивки теж треба відпочивати інколи. І то не конче означає, що у вас криза. Он у мене вона може й була, але я не знала, що то вона:d23:. Не хочу - не вишиваю.

15. La esposa

La esposa Moderator

І я сюди. Не хочеться ніц вишивати - лежала би і тупо фільми дивилася. десь би хіба на роликах поганяла, і нема з ким :sad: я вже півгодинника з соняхами вишила, і лінь піти фото зробити :sad: :sad: :sad:

16. La esposa

La esposa Moderator

17. Iskra

Iskra Well-Known Member

Іруська, ну то і лежи, відпочивай, фільми дивись - для чого себе змушувати вишивати? то ж не робота, на яку треба ходити. це те, що повинне приносити задоволення. не розумію, чому з цього роблять проблеми. не маєш бажання вишивати - не вишивай. вишивати (та й іншими видами рукоділля) потрібно займатись тоді, коли руки просто чешуться, коли ти розумієш, що якщо не візьмеш зараз голку в руки, то не зможеш нічого іншого робити. а вишивати просто, бо треба - то насилля.

18. La esposa

La esposa Moderator

а, так і роблю. Он, манікюр зробила, брови пофарбувала, зараз ще пощипаю... чоловік пішов купатися, а я як дитиняка пішла до нього, піною бавитися :girl_crazy: заляпали тою піною всю ванну, і не шкода було ні щойно помитої голови, ні його окулярів, надурілися, котові ледь не дісталося :girl_crazy:

так от в тому і проблема — вишивати хочеться, але як тільки сяду - відкладаю :)

зараз собі фільм запустимо і будемо дивитись.

19. Melinda

Melinda Active Member

У мене вже ця криза така затяжна, не можу взятися до вишивки в все тут. Вже як себе не заставляю - ніяк.
    Як на роботі, думаю все ввечері повишиваю, приходжу додому - скоріше б у ліжко вкалалася..., а до вишивки так і не доходить...

20. OlichkaI

OlichkaI New Member

Хотіла я повишивати, і от що з того вийшло
    в об"є ктив не попали ще дві купи шпульок із двох коробок:girl_impossible:
    отака спроба була сьогодні в мене:girl_crazy: