Вишивальна криза

Тема у розділі 'Вишивання', створена користувачем Liliyah Romanova, 23 Серпень 2009.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Вишивальна криза

Та от, мордую ведмедя й інше ніц не вишиваю вже 2 тижні (за винятком авантюри). :) Ще би часу на те вишивання було більше, а то і робота, і хата, і кухня, і погуляти з малим... І на вишивку такий мізер часу залишається. Учора взагалі ні одного хрестика не вишила... Але то, певно, тому, що мене Роман розстроїв. Розкритикував мого ведмедя за малі очі. Сказав, що я неправильну схему для вишивання вибрала. І коли побачив каву Кіточки, то ще й додав: о, бачиш, про що я кажу, тут все гарно й чітко видно, отаке треба вишивати. :girl_cray:

• Подобається Подобається x 4
  2. Kasia

Kasia Well-Known Member

:girl_haha::girl_haha:ой не можу.. треба було сказати най сам спробує ті ОЧІ зробити!!!:girl_cool: тоді зрозуміє що то не так і просто!

маю досвід, чесно! теж до тих очей продиралася спершу! ну все таки ті вузлики троха француваті,нє:girl_haha::girl_haha:

3. Анута

Анута Well-Known Member

з того треба було і починати ;) а то криза...
    підтримка близьких - це самий перший фактор і якщо її нема, в будь-якому ділі руки опускаються. Не розстроюйтесь, і до нього прийде бачення, що "так має бути" ;)

4. Liliyah Romanova

Е ні-і-і-і... криза вже майже місяць триває, а Роман тільки вчора коментарем посолив... Ті нічо, нині прийшла на роботу раніше, на 2 години, бо маю надію нині ведмедикові квіточки довишивати. :)

• Подобається Подобається x 2
  5. Анута

Анута Well-Known Member

пунятно. якби похвалив, то криза б закінчилась

6. Liliyah Romanova

Може й так...
    треба в магазин рукоділля би піти, для підняття настрою. :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 6
  7. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

зазнимкувала я клаптик свого вишивання у режимі макро.... сидю ревлю. хрестик одін на сєвєр второй - на юг, лахмате всьо якесь. поки гуляла з Яною з каменем на серці порола. Зір впав остаточно. треба десь вкроїти кошти на лупу і то терміново, поки бажання до вишивання ше не пропало. Добре шо хоч вишила не багато. Я ж шліпе не виджу... От поїду до тітки зазнимкую вам свою стару роботу яку ше в шіснайці літ вишивала. Як я таку дріботу могла шити? Там 16 здається... а тут 14 і всьо кранти... Умця казала шо коли куплю 11 то буде ковьор-самольот... але як не найду ві Львові лупи, то будум шила самольот.
    Настрою на нині вже нема. Так ся розстроїла шо капєц. І саме цікаве, що я добре розумію шо лупа мені зара світит як оно то світло вкінці тунелю, шо потім виявляється потягом... :sad:

8. Ума

Ума Super Moderator

у мене такої кризи щоб вишивати не хотілося ще не було, але от коли робота до душі не лягала було... тоді одне порення і просування мало.

але як на мене, Лілю, то я погоджуюся з Касею, що ти багато вишиваєш, але результату ЩЕ не маєш, воно й пригнічує. Результату якого? кінцевого - насолоди від споглядання дошитої роботи! Я коли вишивала поле, то думала що за друге в житті не візьмуся, але як дошила, то таке піднесення відчуваєш!!! Вже на черзі наступне поле! Тому для себе вирішила максимум 2великі роботи одночасно +плюс можна якусь авантюрку, роббін. Але більше ні! Бо потім то шо дуже подобалось, вже подобається не дуже... а спробуй доший то що вже не дуже подобається?

а якої нитки бракне? може я у вересні тобі її передам? чи думаєш у вас швидше в магазин завезуть?

• Подобається Подобається x 7
  9. Liliyah Romanova

Та в мене власне не така кризи. Вишивати ДИКО хочеться, але хоч бери й не дивися на вишивку, бо не подобається те, як я то роблю. :sad::sad::sad:
    Навіть не уявляю. 762 потрібен. Он може буду в Торонто в неділю. Як ні, то дам знати.

10. Ума

Ума Super Moderator

ой, то я так з тими квітами мучилась. Але не мала на що переключитися та й поставила за ціль дошити будь-якою ціною, бо потім вже то не дошию. То якось в мене не довго було. З тиждень, а потім пройшло. Може тому, що я закінчила роботу і вже бачила результат? не знаю.

але помічне в такому випадку то піти в магазинчик і захом"ячити собі щось таке, щоб серце зігрівало :)

11. Liliyah Romanova

Вже захом*ячила тиждень тому, але щось не дуже допомогло. Я ж якраз купила дві пари п*ялець і ниток на ще одну картинку й поклала то все в шухляду, аби чекало пори своєї...

12. Liliyah Romanova

Для розради поставила собі таке ангелятко на аву.

13. Анута

Анута Well-Known Member

о, я ним зараз якраз вишиваю. Але теж довго шукала, бо чомусь ніде не було

• Подобається Подобається x 1
  14. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Витягла вишивку... подивилась і сховала... ну ніяк :girl_sad: взагалі якась апатія... навіть до роботи :girl_in_dreams:

15. Liliyah Romanova

Шкода. А малюєш? :shy:

16. Orman

Orman Модератор-бомба

Ума - майстер багатостаночник :) І це ще Ви напевно працюєте і дитина. Поважаю ...

Якби я стільки всього зараз вишивала в мене би була не то що криза, а навіть не знаю що ...

Мені здається, що як щось одне вишивати то й результат швидше видно, і, відповідно, криза не чіпляється :).

17. Liliyah Romanova

Ги... а мене чекає недошита метрика, недошита закладка, недошите меланжеве серце, недошите вікно, ще дві початі конкурсні роботи... а ще серветка і киця, що Дарко попросив йому вишити... ну і медьо зараз на першому місці, бо треба до 2-го вересня закінчити.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Не кажіть мені, що я вар*ятка, я то сама бачу... :girl_cray: :girl_flag_of_truce::girl_flag_of_truce:

Останнє редагування: 25 Серпень 2009
  18. Orman

Orman Модератор-бомба

мовчу-мовчу :)

(тихенько) зробіть з них чергу після ведмедика і потихеньку дошийте одне (почніть з того де найменше лишилося), друге ....

19. Liliyah Romanova

Та після ведмедя треба метрику, бо дитя мало родитися у вересні, а родилося поспішно, у середині серпня. :) Ну нич... прорвемося! :xaxa:

20. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

В мене як криза - то у всьому... Он навіть за новий проект не берусь, щоб не зіпсувати :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Подобається Подобається x 3