Вишиваємо разом серце-пінкіп;)

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем вишиванка, 26 Січень 2011.

1. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Відповідь: Вишиваємо разом серце-пінкіп;)

А я сьогодні знайшла фетр)))) ура!!!! завтра моє сердечко вже буде готове!!!!!

2. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Дівчатка, яка я рада, що вам сподобалось і дуже рада, що до нас багато приєдналась. так, процес захоплюючий та і вишивати небагато, за те, результат дуже гарний. І я всім дякую, сердечка у ввсіх вийшли просто неймовірно красиві та оригінальні:) у кожного своя ідея щодо офомлення виникла і все просто супер.:girl_in_love::girl_in_love:

3. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

В мережі знайшла наше сердечко в цікавому оформлені

4. MILITARIYA

оригінально і такий класний меланж....я тоже такий хочу!!!!

5. La esposa

La esposa Moderator

а я такі коробочки бачила в артскриньці, заготовки коштували 15 грн :girl_curtsey: купити, чи що..?

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

просили...показую[​IMG]
    щедро я стрічки накрутила,пра?
    кажіть щоб переробила

7. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

ні ні не переробляйте, якраз так кльово, я теж щедро крутила:girl_crazy:

8. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Втіхаря вишила і своє сердечко :girl_cool:

9. kvVItKA

дівчата, я з вами не бавлюсь....так мої трояндочки в карму розхвалили і хоч би одна написала переробити...та ні, дехто і обідитись обіцявся якщо перероблю...ну то не хай:) дякую всім за коменти, буде як є:) планую сьогодні закінчити сердечко (але я вже два дні планую:girl_blush2:)

10. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Не планувала я вишивати то сердечко, але... вишила :) В мене муза як Карлсон : "Он ушел, но обещал вернуться..." Але так як вертатись вона не планує, то буду заманювати, бо мені її конче треба. Для початку спробую привабити цим серденьком. Не знаю чи то точно буде пінкіп, можливо, щось інше (маю один план, але не впевнена). Залишились лише стрічки.

11. Мар'яся

Вже маю стрічки :) Легко і просто. Але пелюстки все ж робила з ниток: при розмірах мого сердечка зі стрічки не виглядало зовсім. І ще дві пелюсточки додала - так мені гармонійніше. Але тепер от дивлюсь і може таки пінкіп? Таке воно весняне вийшло :) І таке малюсіньке! Аж настрій піднявся. (ну і такого ще ні в кого нема ніби - дякую Хомочко!)

12. Мар'яся

Все. фініш! Збиратим докупи було гірше, ніж вишивати, бо якщо вишила я від сили за півтори годинки (з перервами на Андрійкові цьомки), то збирала цілий вечір. Замість шнура по контуру обшила бісером, а саме серце тепер висить на довгенькій стрічці. Дуже старалась, але все одно трошки не так як я хотіла (все-таки на око намалювати гарне рівне серце. а потім тканину на нього рівномірно натягнути - то не моє). Вийшло ось так:

і зворотня сторона:

Наразі серденько не має власника, якщо не знайдеться бажаючих, то залишу собі :)

13. ntv

ntv Well-Known Member

Щось я пасу задніх , сьогодні закінчила одне, а завтра зберу до купи інше і знову візьмусь за сорочку.
    [​IMG][​IMG]
    Тані- Вишиванці - велике дякую за процесик і всім за схвальні відгуки в карму!!!!

14. Мар'яся

Питали мене в карму що то в мене за ниточка. То є шовкова Мадейра.

15. MILITARIYA

то я таки пасу задніх, бо так мені сьогодні було ліньки братися до того серця, ще й назло, доця в обід, час мого рукоділля не спала, то мусіла забрати її на кухню до себе, щоб не розбудила синочка....
    завтра таки точно дороблю.... чесно :girl_yes2:

16. kvVItKA

в мене аквамаринові (?) листочки
    сьогодні недороблю, бо не не все маю під рукою, а до батьків йти ліііньки, а і ще...намочу зараз щоб маркер зійшов, бо зовсім забула:girl_blush2:
    [​IMG][​IMG]

17. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Дівчата вже на фініші, а я тільки одне серце вишила-зшила, друге тільки завтра закінчу вишивати. Тоді вже покажу.
    Але морально :girl_yes2:я з вами

18. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

я я тільки тут пишу, а фото виставити не можу ніяк. Я вже першу зшила і друге - близнюка роблю - навіть стрічксами вже квіти вишила. Залишилось зшити. Чесно-чесно.

Перше сердечко - подарунок сестрі, а друге собі - коханій. Ну дууже сподобався процес :)

19. irinkakosiv

irinkakosiv Member

І в мене вже фініш :
    Як вишивала це сердечко, то думала, що це буде чорновичок, а потім вишию ще й інші, але не вишию. Оте збирання до купки, всі сили забрало. Я зрозуміла, це не моє. Але сердечком дуже задоволена, дякую Вишиванці за МК, а всім дівчатам за приємну компанію, Своє сердечко подарую донечці на день св.Валентина.

20. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

моє перша вишивка стрічками і перше серце
    [​IMG] [​IMG]
    з другої сторони отаке :girl_cool: