Вишиваємо баляринок у пухнастих пачках!

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем Nadijka, 12 Листопад 2009.

1. kitka

kitka Well-Known Member

Відповідь: Вишиваємо баляринок у пухнастих пачках!

Надійко, дякую за запрошення, але я напевно пас:girl_flirt:. Я трохи чи то перегоріла ними, чи що... Мені, щоб вишивати, треба в картинку буквально закохатися:girl_flirt:. Тоді я сплю і бачу.
    Краще буду спостерігати за вашими процесами.

А яка висота в см вийшла цієї баляринки?

2. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

розумію....я така сама...
    обидві по 16 см

3. kitka

kitka Well-Known Member

Ого! Та вона фест висока! Але як для окремої картинки то є добра висота. Я вишивала балеринку в позі ластівки, тому вона і не виглядала високою, та ще й на 16-ці. Мені здається, що для одної загальної картини, як хоче Іскра, треба вибрати дівчаток, які не стоять рівно. Тоді вони будуть приблизно "вписуватися" в квадрат, чи що... Треба подумати.

4. Ума

Ума Super Moderator

дівчата, формую замовлення і деяких номерів не існує в природі. замовляти ті, як ііснують чи ви якісь заміни пошукаєте?

5. Nadijka

я думаю шо то не смертельно:girl_smile:
    в мене лише проблемка з 27, бо та балерина вже вишита..але заміню 3 номером...він також голубий:girl_in_dreams:

6. Iskra

Iskra Well-Known Member

дівоньки, збулося!!! нарешті я почала вишивати балеринку!!! тобто почала післявчора, але тільки нині додумалася, що до фотоапарата є ще шнур, а не лише кард-рідер, який зараз тимчасово (сподіваюсь) не працює:girl_cray:отож, на прохання Кітки, розписую усе поступово. для першої обрала ось таку танцівницю:
    ось маємо перші хрестики:
    а це те, що є зараз:
    не могла дошити все волосся, бо не маю тої другої ниточки для нього. чи вишиватиму цифри - поки не наю....
    як буду розташовувати наступні - хмм...то важке питання. цю вишиваю на величезному куску полотна (Аїда 16), є ідея поділити 24 на 3, щоб вийшло 3 картинки, в кожній одна з балеринок в центрі, а решту 7 - кругом неї. але то все ще поки, думаю, зміниться разів десять точно:girl_crazy: тому поки зацінюйте те, що вже зроблено :girl_wink:

7. kitka

kitka Well-Known Member

Но, файно! А який діаметр п'ялець Ваших, щоб я собі уявляла реальні габарити балеринки?

8. Iskra

Iskra Well-Known Member

вони маленькі, в діаметрі десь сантиметрів 8-8,5:girl_smile: але я чомусь таки думала, що дівчинка буде меншою, а її голова чого лише варта... вишивається дуууже легко (це якщо не враховувати отих четверткових - чи як правильно, хрестиків), бо мало кольорів:girl_smile:

9. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Дозвольте приєднатися до вашого гурту. Сьогодні на мене щось найшло і я все своє перефотала. Це моя відпочивалочка перед соняхами - майже готова ( не вистачило ниточок на обличчя ), вишиваю з залишків муліне, а друга вже наздогоняє, ну, майже наздогоняє:girl_haha:

[​IMG] [​IMG]

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

Надійка, а як твої баляринки поживають? то 2 вже вишила?

11. Xomka

Xomka Well-Known Member

12. Nadijka

так в мене є дві, але без спідничок...от прийдуть нитки...піду їх оформлю і подивлюсь чи вишивати їх далі:girl_haha:

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

опа па па.! а де план на 25 штук подівав сі?:girl_devil::girl_haha:

14. Nadijka

та план то є....просто хочу побачити як вони будуть вигляди в рамці....може мені то не сподобається....хоча Куся, мені спокою не дає....чого я вишиваю для цьоці Уляни, а не для неї....(добре хоч вона не знає шо мама має в загашнику схеми з вінніком, бо в мене тоді б сну точно не було:girl_haha:)

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

як будеш не чемна, то я їй нашепчу:girl_haha:

16. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

17. Ума

Ума Super Moderator

дівки, пухнасті пачки приїхали :)

тепер можна обвишиватися :)

п.с. я Надійці скину ціну за них всіх і їй передам всі ниточки, а інші, хто хоче вишивати ті спіднички, домовляйтеся з Надійкою, як будете ділити між собою

п.п.с. замовила ті, які були в магазині, інших номерів не випускають. ящо треба щось дозамовити, то пишіть

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

клас!!! аж бачу ті баляринки в пачках!!! ну дівки, давайте, має друге дихання відкритися!

19. kitka

kitka Well-Known Member

Ага, тепер лишень попробуйте не вишивати:cowboy:!!!
    А скільки в одному моточку метрів?

20. Ума

Ума Super Moderator

написано 2,5м. думаю, що на 10 спідничок мало би стати.. бо ними, здається, вишивати не вийде, їх пришивати треба, імхо