Вишиваємо баляринок у пухнастих пачках!

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем Nadijka, 12 Листопад 2009.

1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Вишиваємо баляринок у пухнастих пачках!

А мені друга, така повітряна!!

2. Holly

Holly Moderator

І я голосую за другу (ту що по середині).

3. Xomka

Xomka Well-Known Member

Мені, як і Іскрі, всі до вподоби, я теж такі хотіла вишити. Але так як я вишивала метрики (до речі одну я ще вам не показувала, фото в ноуті:no:), то ще думала куди вліплю надписи і як то буде дивитись в загальному. Я теж кольори міняла на свій розсуд, шовком вишивала шнурівки на балетках та на волоссі. Хоча можна було шовком і ліф вишити, був би блискучішим, не крейнік як в оригіналі, та все ж))) Але й тез блиску дуже файно, бо ж є спідничка:girl_in_love: Я вишивала на рівномірці (до речі там багато 3/4 хрестиків) аналогу 14 аіді, то вони такі великі виходять, але для метрики мені в сам раз. На 16 думаю будуть акуратніші.

4. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

А мені більше перша подобається, більше нагадує керівника:biggrin:

5. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

І я за другу голосую :)

6. Xomka

Xomka Well-Known Member

О, я ж тоді на форумівку, яка тобі, Кіточко, була присвячена:girl_dance:, приносила ту другу баляринку. Так от тоді то була рівномірка аналог 14 - ну і як тобі тоді здався розмір - нормал?

7. kitka

kitka Well-Known Member

Хомочко золота, та чи я пам'ятаю, що мені тоді здалося:pardon:? Якщо не помиляюся, то та балеринка була в яскраво-блакитному. І ти мені ще дві круглі штучки показувала: то був шовк? Все, більше нічого не пам'ятаю...

Добре, вишивати буду другу. "Мадам" одобрила:d23:.

Вишивати буду таки на 16-ці, бо ця балеринка висока вийде.

8. Xomka

Xomka Well-Known Member

Та-та, яскраво-блакитна, і певно шовк, бо шо то ще могло бути кругле і блискуче я не пам'ятаю:pardon: Та то я шовком вишивала, бо на ДМС блискуче на тих пару см грошей пожаліла)))
    А Надійка от чимось іншим блиск наводила:girl_in_dreams:

9. kitka

kitka Well-Known Member

А якби тим шовком ліфф вишивати? То буде добре? У дві нитки він слухняний? Чи може шовк+ДМС?

10. Xomka

Xomka Well-Known Member

Ні-ні, у дві нитки ужасть, він страшно слизький:girl_cray: А якщо скомбінувати з дмс, то теж певно буде купа нервів... Треба пробувати.

11. kitka

kitka Well-Known Member

Дівчатка, хто собі колись скачав балеринок в РМ, які Імел виставляла? Бо вона їх вже не має, а файл видалений. А саме та балеринка, яку я хочу вишивати, має неякісну графіку.

12. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

я маю....але то хіба з дому виставлю, бо на роботі нема

13. kitka

kitka Well-Known Member

Знайшла щойно чисто випадково на одному сайті графічну схемку тої балеринки досить доброї якості, але від РМ не відмовлюся.
    Глянула на калькуляторі канви, що вийде вона заввишки 15 см (на 16-ці). Але не знаю, що з нею придумати: годинника нам не треба точно, картинка - крайній варіант. Може то якусь висюльку придумати, чи подушечку декоративну оформити?

пс То я так темку підтримую:cool:.
    Я тут ще надовго...

14. Xomka

Xomka Well-Known Member

Мені варіант висюльки подобається:girl_smile:

15. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Як на мене висюлька буде дуже велика, а що якщо пошити подушку з рожевої тканини? Або обкладинку на блокнот.

Останнє редагування: 9 Серпень 2010
  16. Dana K

Dana K Well-Known Member

Ой мені так подобаються ті баляринки...:girl_tender: бачу їх на ростомірі. Треба срочно племінничку чи похресничку, бо нема кому то діло вишивати:girl_impossible:

17. Iskra

Iskra Well-Known Member

Кіточко, певно, я трохи тлумок, бо не виходить мені весь файл з балеринами закинути на дамп. то я вибрала ті дві (перша і друга), між якими ти сумніваєшся. третьої в ПМ я не маю...:girl_sad:
    Скачать файл Ballet Dancers V 2.xsd
    Скачать файл Ballet Dancers IV 6.xsd

18. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

тут Dump або тут Deposit :girl_wink:

19. kitka

kitka Well-Known Member

Так, звітую:girl_dance:. Балеринок скачала, роздрукувала потрібну, навіть сама-самезна встановила РМ на роботі :dance2:sad:бо в мене лиш вдома було), купила білу 16-ку, дві ниточки (для шкіри і щічок). Визначилася з відтінками волоссячка, бо ті, що йдуть до тієї балеринки, мені не підходять.
    Тепер думаю, які ж то номери купити для ліфа і пуантів, щоб не бліде вийшло. Турецького шовку не було в магазині.

Мене страшенно цікавить:d23:: я ото так і буду сама тут товктися вам на радість, чи когось таки розкочегарю для компанії:girl_wink:?

Останнє редагування: 10 Серпень 2010
  20. kitka

kitka Well-Known Member

А я вчора вже почала: вишила зону декольте, ліву підмишку і підборіддя. Загалом десь як монета 5 коп. Після роботи вже точно-преточно сфотографую.