Вишиваємо баляринок у пухнастих пачках!

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем Nadijka, 12 Листопад 2009.

1. Ann

Ann New Member

Відповідь: Вишиваємо баляринок у пухнастих пачках!

Прикольні дівчатка! І ті що вишиті, і ті, що їх вишили:girl_in_love:

2. Iskra

Iskra Well-Known Member

сезон відкрито!!! :girl_flag_of_truce: довишивала волоссячко і тіло - фото виставлю завтра (або нині, але пізніше).
    маю питання. корсет вишивається блендом: ДМЦ 1, 319, 828 і K BF 032. шо то означає??? я вишиваю в дві нитки, як я маю той корсет вишити в 4??? і що це за нитка K BF 032?

3. Iskra

Iskra Well-Known Member

як і обіцяла, показую::girl_spruce_up:
    [​IMG][​IMG][​IMG]

4. kitka

kitka Well-Known Member

Я погуглила, то багато хто питає, що то за нитки. То якісь "Крайнік" чи "Крейнік", але таблицю переводу не знайшла поки що.

Гарно виходить!

А, Kreinik (США), вроді то металізовані тоненькі такі дуже... Отут глянь.
    Ги-ги, 3 бакса. Та купи собі блакитний металік ДМС, зблендуй його, тай буде тобі щастя.

Останнє редагування: 13 Березень 2010
  5. Iskra

Iskra Well-Known Member

ось тут на "Крестоманії" знайшла якраз то, що мені треба - Крейнік BF 032. пише, що під заказ треба замовляти.....
    але тут питання в іншому. якщо вся вишивка в 2 нитки, то як я ліф зроблю в 4??? то ж буде якесь позорище...:girl_cray:
    на "Крестоманії" - 1,86$ або 15,44грн. вона біленька, ось така:[​IMG]
    а якщо просто взяти голубеньку і, можливо, білу перламутрову (ДМЦ). чи як? шось я заплуталась...

6. kitka

kitka Well-Known Member

Із характеристики:
    Цікаво, на скільки вона блищить, бо якщо так як ДМС, то не вартує гризтися...
    Щодо кількості ниток для ліфа: я так розумію, що він має трохи виступати на фоні тіла. Ну в 3 нитки ж можеш вишити?

А, чекай, ти ж на 16-ці вишиваєш, а не на 14-ці? То тоді буде дійсно грубо. От якби був той "Крайнік" тоненький, то тоді ще реально в три, а якщо будеш інакшу блискучу комбінувати, то може бути загрубо...

Останнє редагування: 13 Березень 2010
  7. Ума

Ума Super Moderator

Іскро, Оленка має замовляти на 123стіч. Можеш їй впасти на хвіст на ту ниточку. але то треба чекати.

Я своє біскорню вишивала на 16ці в три нитки. коли поруч інших варіянтів нема, то нормально в три, ніц не просвічує.

але я думаю, не парся, і заміни ту нитку. Родзинка ж зовсім в іншій ниточці :)

8. Iskra

Iskra Well-Known Member

та не у ній, але як я собі подумаю, що то прийдеться на 16 вишивати оті четверткові (чи як вони правильно називаються) ще й в 4 нитки:suicide:
    там бленд голубенької, темно зеленої (???), білої і тої перламутрової...
    мо', дати голубеньку, зелену і перламутрову ДМЦ? вона грубша за той крейнік і, відповідно, буде за білу і перламутрову тоненьку. але найбільше муки буде з четвертковими... чи не так то і важко буде?
    спідничка буде біленька така, перламутрова...

9. kitka

kitka Well-Known Member

Гарно буде однозначно, я вже собі уявила:). Ти собі спробуй десь збоку тоті четверткові в три нитки і будеш бачити, чи то реально.

10. Xomka

Xomka Well-Known Member

А я вчора розпочала відпочивалочку:girl_in_love: Навіть не так відпочивалочку, як просто не витримала вже - всі вуха та балярина мені продзижчала:girl_haha:

11. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Хомочко, то на рівномірці в дві ниточки?

п.с. я нині своїх красунечок переглядала...знов захотіла....але тепер нема для них часу...най ше чекають:girl_in_dreams:

12. Xomka

Xomka Well-Known Member

Так, на рівномірці в дві. То буде годинник - вирішила, що на рівномірці гарніше дивитиметься. Почала вишивати і побачила 1/4 і 3/4 хрестики - похвалила себе за рівномірку:girl_haha: Але яка ж я затуркана рукодільниця - все підготувала до процесу, а види хрестиків не подивилась. Аж під час вишивання "празрєла":girl_haha:
    Ну з тобою, Надійко, все ясно, метрику вже скоро дарувати треба буде, та й маки нема як кидати - ще трохи лишилось, так що маєш відстрочку;) А решта де?:girl_flag_of_truce:

13. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

так Хомочко, 1/4 та 3/4 хрестиків там море...фактично весь контур йде ними...
    я в роздумах...зареєструвалась на конкурс...але шось мені тепер ті квіти не лежать до душі...то може вернусь до дівчат...але на "людській" канві і в 2 нитки:girl_haha:

14. Xomka

Xomka Well-Known Member

Вертайся-вертайся:girl_claping: Зараз запощу фото для затравочки:xaxa:
    А квіткова муза певно літає десь:girl_in_dreams: От побачиш, політає і вернеться до хазяйки:girl_curtsey:

Так от, ось моя танцівничка мала:girl_in_love:

Залишилось кілька "родзинок":girl_smile:
    От тільки сама шукаю проблем на свою голову:8: Хочу годинник, в майстерні сказали за таку малявку 120грн:girl_cray: Правда багет дерев'яний, але ж для мене це задорого, а пластикових не роблять((( Спробую підшукати годинник сама - може й сотворю диво власними ручками:girl_crazy: А можливо просто картинку оформлю і все:girl_in_dreams: Ууууу:girl_cray: Вишити - це ще півділа:girl_emo:

П.С. Надійка, а якою ниточкою ти бантики на пуантах вишивала? Блендом з золотистою?

Останнє редагування: 28 Квітень 2010
  15. kitka

kitka Well-Known Member

Ну Хомочка молодець:girl_in_love:! Порадувала. Вже хвилин 10 розглядаю. Там ще шнурочки мають бути на пуантах, чи ні?
    А вже написала, що мають бути. А перлинки у волоссі будуть ?

16. Xomka

Xomka Well-Known Member

Дякую-дякую:o:girl_flirt::girl_spruce_up::girl_haha:
    Значить так: будуть шнурочки, будуть перлинки над короною і буде спідничка:girl_in_love: Можливо будуть цифри:xaxa:
    А на рівномірці шити дуже легко, на Уминих котиках я переконалась:girl_claping: Особиво коли є всілякі закручені херітажівські хрестики - то настільки легше, бо не треба думати, де в тій клітинці аіди зробити центр для 1/4 чи 3/4 хрестика і щоб вони не вийшли кособокі - в рівномірці той центр вже має дірку!:xaxa:

17. Суничка

Суничка Well-Known Member

Ну Хомко, вмієте підняти настрій зранку (це для мене). Уявляю, яка вона вийде "зірка балету".

18. Xomka

Xomka Well-Known Member

Значить так - пришила шнурки, бісер і спідничку:girl_in_love: Це були хороші новини:girl_haha:
    Погані: бісер не подобається (в пакетику накупу він був гарніший:girl_cray:) спідничку шити по схемі - просто атас:suicide:, наприкінці вже сама собі придумувала і пошкодувала що лише наприкінці:girl_sad: - в результаті пачка перекошена - спишу це на те, що балярина в стрибку:girl_crazy: Завтра запостю фото і буду радитись, на який колір бісер поміняти:girl_in_dreams: І чи все-таки перешивати спідничку:sad:

19. Xomka

Xomka Well-Known Member

Оригінал

Моя малявка

Бісер під кутом блискучіший, на другому фото варіанти на заміну

[​IMG] [​IMG]

І спідничка ближче.

Так ніби відскубнув хтось на ножці(( Чи в загальному нормально? Може забрати трохи в лівому вехньому кутку і пришити на ніжку?

І ще та її чарівна паличка - сріблястих промінців майже не видно. Може й біля них бісер причепити, щоб якось виділити? Який - білий чи сріблястий?

І щоб забагато блиску було - теж не хочеться, бо в тому маю часто перебір((

20. Holly

Holly Moderator

Спідничку я б не чіпала, а бісер можна замнити на сріблястий:girl_in_dreams: