Відповідь: Вишита бісером сорочка а ось і моя робота на власниці, на жаль ніде не видно красу ззаду, а ще шукаємо прикраси, активно, але безрезультатно
Відповідь: Вишита бісером сорочка Добрий день всім вишивальницям.І я читала читала форум і нарешті зайла.У мене теж є натхнення вишити сорочку а починати не вмію-поможіть і мені----для чого графити тканину,як краще вишивати на вже готові викройці чи можна зразу а потім готове вишите викроїти і де у вас у Львові є магазин Галерея льону.Я з Хмельницького а в нас тут дуже туго з домотканим і тим більше з чеським бісером. А ваші роботи всі шедеври--руки просто золоті
Відповідь: Вишита бісером сорочка Дівчатка куди ви всі пропали----довго святкуєте. Потрібна допомога--була я у Львові,купила тканину бісерну почала вишивати а бісер нелягає 2*2, а 3*3 тоже не підходить тільки 4*3 добре лягає ,а як вийде узор-напевно буде видовжений правда......Відгукніться.
Відповідь: Вишита бісером сорочка буде, а яке Ви полотно купували, а бісер і де? ??? я вишиваю на покроєному, тканини не графлю, кажуть на графленій легше, хтось вишиває за квадратиками, а хтось рядочками (я також), кому як легше підходить
Відповідь: Вишита бісером сорочка Купувала у Львові вулиці не пам"ятаю магазин біля магазину МАМИНА СВІТЛИЦЯ десь біля вернісажу-там мені жіночка-продавець намалювала викройку на домотканому бісерному полотні казала вишивати так не викроювати щоб вліз добре узор а потім . Бісер в мене чеський PRECIOSA розмір 10.а от чого не хоче лягати в квадратики незнаю получається буде подовгастий або широкий тобто 3*4 або 4*3. І що робити....
Відповідь: Вишита бісером сорочка Важко сказати не бачивши вашого полотна, але зараз у Львові я знайшла домоткане тільки коломийське, воно шиється бісером 3*3, я на ньому мамі роблю калинову сорочку. Не хочу ні на кого наговорювати, але я також обпеклась купивши "бісерне" полотно, яке реально під бісер не надається, грубо кажучи просто всунули мені, тепер купую лише в перевірених магазинах
Відповідь: Вишита бісером сорочка Навіть не знаю що робити- Ви кажете що обпеклись і що робили з цією тканиною,невже вона зовсім непідходить...А скільки те коломийське коштує бо я це купляла по 82грн. Чекаю вашої відповіді,бо більше нема з ким порадитись....
Відповідь: Вишита бісером сорочка ви тканину прали перед вишивкою? бо полотно, як правило, дуже збігається власне, після прання ситуація може змінитися
Відповідь: Вишита бісером сорочка ні не прала-одні кажуть прати а другі категорично непрати а вже готову вишивку зшиту. Це капець-зовсім вже збили мене незнаю що робити---бісер є тканина є а вишивати не можна....Ну я бачила і плаття і сорочки з бісеру- люди ж якось вишивають і все в них сходиться і ви от роботи вишили у вас все зійшлось....Порадьте що небуть.
Відповідь: Вишита бісером сорочка Прати однозначно перед розкроєм і вишиванням. Бо потім будете мати сюрпрайз- на два розміри меншу сорочку.
Відповідь: Вишита бісером сорочка знаю, що перуть після вишивання-зшивання вишиті хрестиком/нихинкою/гладдю сорочки а бісером я вишивала, то прала ПЕРЕД розкроюванням причому тканину заливала майже окропом (кип"ятком) от щойно собі пригадала, що спершу пробувала вишивати, то ідеально мені бісеринка лягала 3*2 але замочила, то потім 3*3 дуже добре було-і не туго, і не вільно. в сам раз
Відповідь: Вишита бісером сорочка погоджуюсь,прати потрібно обов'язково. Я перу перед вишиванням, а потім вже коли пошита річ. Льон бажано сполоснути в холодній і гарячій воді-так при зміні температури воно "сяде". ylana, думаю, що Вашу ситуацію це спесе, бо цілком реально,що сяде саме там,де портібно.
Відповідь: Вишита бісером сорочка ще згадала випрати потрібно ще й тому, що тканина у вас збіжиться 99,99% і бісеру стане "тісно", може піти дугою шкода буде часу, сили та коштів
Відповідь: Вишита бісером сорочка Дівчата, дякую за пораду, не знала таких тонкощів. Уляна, я б на Вашому місці попрала. Хоч те полотно досить густе, краще перестрахуватися. Тканина з того не втратить в якості. Більше того, особисто від себе раджу Вам ще і бісер замочити, щоб перевірити на линючість. Бо у мене чеський потік жовтий колір. Тобто, кольору взагалі не залишилося. (бісер був у наборі КРОШЕ, набір більше 300 грн., не думаю що китайський поклали, бо весь бісер включно із цим був якісний і рівний).
Відповідь: Вишита бісером сорочка Дівчата дякую вам за поради - напевно я виперу а там буде видно. А от за бісер знову в шоці-знаю що китайський просто в руках колір стирається а за чеський і подумати не могла--там є різні види є скляний є матовий є хамелеон є фарбований- може цей фарбований так линяє. То треба ще й бісер попрати. Ще раз дякую.
Відповідь: Вишита бісером сорочка щодо бісеру-кажуть, що може линяти, той, що фарбований зсередини. знаєте, є такий, що ніби скло прозоре, а дірочка помальована і такий "бензиновий" з переливами може стиратися. я сама не перевіряла, але читала про таке свій бісер також перевіряла залила у мильну гарячу водичку і тримала день
Відповідь: Вишита бісером сорочка а я от костюм доні прала перед вишиттям і тканинка збіглась дуууууже сильно, а мамину сорочку не прала, просто не реально шити було б на праній, вона стала тугіша і густіша, але пробувала я спершу на клаптиках, брала клаптик однієї і другої тканинки, виміряла довжину і ширину, попрала, висушила, а потім знову заміряла, то перша дико всілась, а друга майже ні, на хрестиках і в роботі помітно, а на замірах майже зовсім ні а бісер мені теж линяв чеський, такий як золото, залишався під руками і рожевий перламутровий зверху наче лаком до нігтів вкритий, але було то в картинах, зараз такого бісеру просто уникаю, бо в вишиванках сумне було б видовище і дорогувате
Відповідь: Вишита бісером сорочка Дівчатка я знову стукаю вам в двері----випрала,збіглося і напевно дуже бо при мірці рукав був довжиною 80см.а зараз 74см---як гадаєте це дуже сильно чи можна братись до вишивка--але ще не пробувала бісером кусочок вишити чи буде нормально незнаю а хочу вишивати аж руки чешуться вже хочу почати...
Відповідь: Вишита бісером сорочка дівчата на домоткане полотно краще який бісер брати 10/0 чи 9/0? щоб вишивати 3*3