Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. napoleona

napoleona Well-Known Member

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

хочу почати і ніяк не можу наважитися, бо здається, що буде важче, ніж із старшою

2. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Ви не будете знати, поки не почнете, а всі дітки різні , може бути важче, а може навпаки легше. Вартує спробувати, а якщо сьогодні не вийшло, нічого страшного, завтра піде ліпше. Всеодно це краще ніж не висаджуватися взагалі, тим більше літо на носі, все швидко сохне, то не страшно як троха буде аварій :girl_cool: :girl_in_love:

---------- Додано в 12:47 ---------- Попередній допис був написаний в 12:05 ----------

Може в Вірусі зубчики на підході, тому така ситуація. В мене в малого всі кризи були пов"язані з формуванням і прорізуванням зубчиків. З малою, то я була "зелена " мама, то не пов"язувала певні моменти... Криза, то завжди складно, а Вам з 3 дітками то взагалі, але Ви відважна і дуже гарна мама :girl_in_love:

• мімімі мімімі x 1
  3. La esposa

La esposa Moderator

Хочу похвалитися :girl_spruce_up:
    Ні-ні, ми висаджування не практикуємо... але борючись з коліками знайшли "саме ту" позу, в якій Тор легко пропукується в моменти найсильнішого дискомфорту. Якийсь час так і носили, коли плакав. Потім я замахалася міняти підгузники, і ми стали робити це над умивальником)) тому в нас швидше програма економії підгузників, ніж повноцінне висаджування :)
    але тішусь, бо навчилася розуміти, коли він хоче какати, а коли хоче, наприклад, відригнути чи їсти))

• Подобається Подобається x 1
  4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Тиждень тому зняла малому підгузник взагалі. Довгий час одягала багаторазовий якщо їхали десь подалі від дому, а на приближені площадки ні. А після того як раз наважилась отак малого лиш в трусиках взяти в шевченківський гай, то б/р беру лишк в сумку разом з змінним одягом на крайній випадок. Єдине що напрягає - торба одягу з собою...
    І що ви думаєте? Він у мене молодець ))) ні, ну звісно що і казуси бувають, але пару раз лише.
    Ну і люди навколо дууууже дивуються і перепитуються скільки то малому, що він отак пісяє ))))
    Не знаю як буде далі, але в зв'язку з настанням тепла зовсім не хочу парити його підгузником.

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:08 ----------

Ще хотіла запитати.... В одній з тем тут на дп (про собачок, ага), дівчата дуже бурно писали про те що не гоже діток на вулиці під дерево ітс висаджувати. А як тоді? Шукати туалети? Але малий пісяє раз в 40хв-годину іноді трохи довше. То бігання по туалетам і назад займе добру третину прогулянки. А якщо ще й з возиком, то не кинеш же його на вулиці...

5. korolevna

korolevna New Member

А чому негоже? в чому проблема?
    Навпаки, здається мені на травичку, під кущиком - що може бути краще? звичайно, коли тепло. а бігати шукати громадські туалети - брр

6. Plenilunio

Владюха ще не дуже може терпіти. Точніше не завжди... Коли починає проситись, то бажано вже і негайно висадити (іноді ледь встигаю штани зняти, а то і трусики доводиться міняти, бо не встигла трішки).
    Ще хтось намагався мені втикнути, що звикне отак під дерева пісяти :girl_crazy:

7. Orman

Orman Модератор-бомба

ну попісяти під дерево-кущик, як какає - прибрати чи закопати. Ну і далі терплячість підвищується, можна і до туалету дійти. Хоча Варвара раз відмовилась пісяти в не дуже чистому туалеті.

8. Plenilunio

9. Chrystal

Chrystal Well-Known Member

Дівчата потребую поради. Малому 1 рік 1 міс. Какаємо тільки в горшок,а пісяємо тільки в штани. Бачу що хоче пісяти,ставлю стоячи-не пісяє,саджу-теж не пісяє. Скоро літо,як навчити пісяти стоячи або в горшок?

Надіслано від мого GT-I9300, використовуючи Tapatalk

10. Redvisitor

Redvisitor Active Member

А коли тримаєте на ванною/умивальником/горшком?
    Я бачу один варіант - пояснювати і чекати. Запастися штанами і не паритися.

11. roma roma

roma roma Member

В нас велика радість :girl_tender: .Малий нарешті усвідомив що таке горшок і що з ним робити. Нам 1,9 до того ніяк не хотів, ні вмовляння ні благання не допомагали, пісяв в горшок потім відходив два кроки і на підлогу. А тепер біжить до горшка і чемно робить своє діло. На вулиці поки через раз, але от вночі без памперса неможливо :girl_flirt: бо пісяє багато.

12. Ligymunka

Ви ще дуже маленькі, потрібен час. Пробуйте висаджувати над ванною, в нас з горщика ковшик знімався, то я підставляла як встигала підловити.

13. Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Прошу порад у форумлянок. Нам 2міс. і ми на ГВ , висаджуємось 4 день, маємо деякі успіхиале щось мені здається що вона вже надто часто пісяє зранку через 10-15, а то й 5 хв. , і виходить що та дупця і ніжки майже весь час у холоді, тепер от думаю щоб не нашкодити. Заспокойте мене чи насваріть.

14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а чого дупця в холоді? то мається на увазі, що мокра чи що роздягнута?
    Роздягнутій дупці при +19 - +20 вдома не холодно, не переживайте.
    діти зранку так пісяють, так.
    Моя доця з 22.00 до 03.00 - 04.00 не пісяє взагалі, а от зранку теж що 7-10 хв, хоч ми і старші.

15. Plenilunio

А вночі як часто?
    Малі діти зранку часто пісяють. Мій он досі зранку пісяє кілька раз через хв 20.
    Думаю то того, що вночі вони не часто пісяють, а молочко то смокчуть. От воно зранку і "виходить".

16. Ligymunka

І в мене в донечки приблизно такий режим був. Діти люблять голопопити + повітряні ванни дуже корисні, тому не треба переживати :girl_wink:.

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

у нас ще одна міні-криза висаджування. Міні- бо я не парюсь, тільки чекаю, поки мине. Виражається то все все не лише у запісюванні всього навколо, а і в бойкотуванні пози висаджування. Вірусик кричить і видирається з рук. Тоді я її ношу на ручках, а за пару хвилин повторюю спробу. Раз через раз - получається. Ну і файно.

18. Ligymunka

Певно, що файно, а кризи, то тимчасове явище :connie_pull-pigtail, але зате Ваша дитинка не париться в памперсах, а зараз така спека, що все сохне на ходу :connie_pull-pigtail:girl_claping:

19. napoleona

napoleona Well-Known Member

похвалюся трошки :)
    ми висаджуємось вже 2міс. і у нас дуже помітний прогрес, зараз голопопимо весь часі вночі теж, мала дуже кльово сигналить вже і досить довго тримає, особливо вночі. Звичайно десь в дорогу чи ще десь вдягаємо памперс деколи одноразовий,деколи багаторазовий, але я ніколи не думала, що дітки такі розумні))) і я знаю, що моя дитина спить по 40 - 60хв, бо потім хоче пісяти іколи скиглить вночі, то теж знак, що хоче, але настільки міцно спить, що треба з нею десь 5хв. сидіти:) ну і я не стараюся так фанатично висаджувати - виходить, то виходить зловити, а не виходить, то теж добре, розглядаю сигнали :)

20. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

ідентично) не заморочуюсь) вночі таки вдягаю одноразовий, але таки до ранку сухий. пісяє перший раз десь в районі 3-6 ранку. як маю настрій, до до 95% ловлю. а як не маю, то всі мокрі))