Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Моя мама так починала робити, то я досить настійливо попросила того не робити...
    Думаю швидше не то щоб пісяти лиш під шум водички, а пісяти під час кожного шуму водички....

2. innamorata

innamorata Well-Known Member

всьо, я здаюся. іду шукати багаторазовий підгузник, бо вже сил нема. пісяє всюди, висаджуватися не хоче. вночі пісяє під себе і спить на тому і вусом не веде, не будиться як раніше, не крутиться. просто пісяє і спить далі не поворухнувшись.

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

спочатку думала я собі так. Троє дітей, з яких двоє - груднички, вся домашня робота на мені, я чогось така слабка цього разу після народження Вірусі... ну його нафіг то висаджування, хоч пару місяців побудемо в памах, ну а там вже подивимось.
    Але...
    Ну не можу ж я не реагувати, коли моя Мурашечка показує, що хоче щось зробити на умивальник! Тому стала таки по її проханнях носити її пісяти-какати. Часто - повністю "сухі" дні. Бувають, звісно, дні, коли суцільне "непопадання". Ну і що. в мене є 2 багаторазові підгузки, 4 вкладки до них, безліч пеленок. Ну і одноразові підгузки, звісно. І я знаю, що в будь-який момент можу чимось з того скористатись.
    На даний час це найкомфортніший досвід висаджування в моєму житті. Якось зовсм без психологічного напрягу.

• Подобається Подобається x 1
  4. Amilada

Amilada Well-Known Member

Знов дублюю питання, бо ніхто не відповів. Де знайти якісь схеми як малятко, що не тримає голови, тримати при висажувати?

5. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

В гуглі, наприклад :)

6. Amilada

Amilada Well-Known Member

7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

стаття файна. А моя зіронька нині запісяла все, що могла. І я тішусь - бо це означає, що їй вистачає молока :)
    З Сергійком у дні *мокрухи* я переживала, що роблю щось не так. А зараз вже знаю, що все налагодиться.

До речі, про Сергійка. Після народження Вірусі, коли у мене зявилось молоко і він тим молоком став об'їдатись/обпиватись, він пісяв куди бачив, а в сні - і куди не бачив. Моє дитя, з гігієною якого жодних проблем не було місяців з 7 точно! Особливо вбивало запісювання ліжок, бо він в сні пісяв дикими порціями і по кілька разів. То все ледь встигало висихати (якраз почався дурнуватий холодний період перед опалювальним сезоном, коли вже холодно і ще нема рятівної рушникосушарки). Я вночі прокидалась годувати Віруню, садити на горщик Дмитрика - і ще і перевдягати Сергійка, чого, повторюсь, вже більше року в нас не було... капець, короче.
    Що я зробила. Заспокоїлась і вдягнула на нього на ніч підгузник. Памперс. Тиждень він той памперс запісював. А за тиждень прокинувся у сухому. І з тих пір Сергійко 1) спить сухий; 2) спить цілу ніч не прокидаючись.
    Мораль цієї казки в тому, що я не кіпішувала і не рвала на собі волосся, що "в поганої мами дитина пісяється". Думаю, якби не моє спокійне ставлення і впевненість у тім, що все минеться, то тривало би значно довше.

8. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

прочитала і засмутилася:
    Мозг не отключается во время сна, то есть он "не спит", а наоборот - у малыша он работает и развивается интенсивнее именно в периоды сна.

Следовательно, как раз в подсознательное откладывается более прочно все то, что происходит во сне: например, ощущение безопасности и близости мамы во время совместного сна; сосание во сне (очень быстро дети выучиваются находить источник питания, не просыпаясь - тоже сложная работа мозга); все другие впечатления, доступные органам чувств во время сна (например, аудиальные). И, соответственно, высаживание более закрепляется в мозгу во время сна, нежели дневное.

И наоборот - если во сне ребенок постоянно находится в памперсе, мозг получает команду "ненужности регуляции" этой системы. Мозг наш (к сожалению и к счастью) очень экономично работает - он не любит совершать "лишних движений" и поэтому перестает отдавать те команды, которые становятся неактуальными. Команды на установление биоритмов и регуляцию мочеполовой системы в случае с памперсами становятся ненужными.

ми вже більше не висаджуємося вночі ні разу, тільки зранку. кричить що йому мокро, але скільки б я не тримала над тазіком, не давала цицю, все одно не пісяє, деколи аж засинала з ним так.

9. kidsphoto

kidsphoto New Member

І в мене таке, правда з чужою дитиною, бачу сигналить, пісяти проситься, так і хочеться посадити)

10. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

хочу навчити синочка (молодшого) пісяти "по-пацанячому" :) - стоячи. А він не розуміє... Звик над умивальником, з цицьою. По-іншому не погоджуться...
    Що це - зарано нам пісяти стоячи?..

11. Orman

Orman Модератор-бомба

хай тато навчить?

12. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

В рік, самостійно, стоячи? Не знаю, чи можна навчити, певно все можна, але чи треба?

Ну і так, тато в цьому найліпший вчитель)

13. Suzi

Попросіть чоловіка взяти його з собою в туалет. Сходіть в гості (запросіть до себе) до хлопчиків (від інших дітей теж швидко вчаться (за умови що дитина готова)), які пісяють стоячи.

14. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

та в нас є ще один вчитель - старший братик, він бачить процес час від часу, але..

15. Suzi

Можливо ще не час.

16. HAPPY NATA

HAPPY NATA Форумляночка

можливо, ще не час :)
    мені не так принципово, щоб він зараз того навчився, важливіше - щоб до теплої пори, бо на вулиці таки зручніше стоячи ;)

17. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

До теплої пори ще є час, синочок з кожним днем росте, а діти люблять копіювати, то навчиться !!!

18. Plenilunio

І я так вже чекаю того тепла!... Шоб можна було без проблем на вулиці висадити. І зняти підгузник, ага )))) правда Владюха досить рідко зараз під час прогулянки пісяє, але буває, буває. Зазвичай коли не встигаю добратись до пункту призначення. Але буде проситись досить сильно і довго (було таке що десь півгодини ми топали і не було ні кафе нічого де б була можливість висадити, то дочекався аж поки додому прийшли)

19. Plenilunio

Дівчата, а як часто і довготривало бувають нічні відмови висаджуватись? Бо і вдень зараз тєжко, а тепер ще й вночі проколи бувають... От щойно в черговий раз попісявся через 3 хв після того як викручувався/відмовився висадитись. І то якщо врахувати, що вночі висаджую з цицею і він толком не просинається, а коли дійсно не хоче, то буде собі просто цицю смоктати поки я над горшком тримаю.

20. nattsol

nattsol Well-Known Member

Ті всі кризи - то дуже індивідуально. Он Оріянка, наприклад, десь від року і до 2,7 років відмовлялась висаджуватись какати. До 2-х років то було категорично ні і з криками, після 2-х давалась, якщо її ловили вже в процесі і тримали навстоячки-навприсядки над горщиком. Зараз або каже, що їй треба, або сідає сама (тим більше, що недавно нарешті навчилась самостійно знімати трусики, а то все на попі застрягали :girl_haha:)
    Як на мене, головне сильно не наполягати :)