Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. kidsphoto

kidsphoto New Member

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Так же ш повзати почав, заняття нове, нема часу на пісяння) В нас теж таке було, і протести минають, пісяв тільки з цицьою в роті. шоб штанці не міняти ми голенькі повзали, правда тоді опалення було, ну і ми гартовані трошки. Минеться)
    І дякую дівчата за підказки з підгузниками одноразовими для висаджування в поїзді, я про таке і не згадала. Бо тазіки і горшки мене лякають, то не попадем, то розлиємо, тай таскати з собою не хочеться.

2. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Дівчатка, назріла в мене наступна проблема. Настя вже дуже давно без підгузників, пісяє-какає або на горшок або в туалеті над унітазом.
    Сьогодні вже третій день, як ми повернулися з лікарні, лежали в урології і там зробили дуже неприємну процедуру (зросталася плівочка і її розрізали) відповідно дитину там все пече:sad:.
    Третій день Настя пісяється і какається тільки в штани! На горшок, унітаз, у ванну- умивальник, миску відмовляється пісяти, каже що боїться. Тримає все дуже довго, а потім коли забувається то робить ту справу.
    Вчора вночі одягнула підгузник бо насправді вже не було в що перевдівати дитину:no: . На вулицю теж не можу вийти з нею- бо не знати коли обпісяється.
    Що мені робити? Як пояснити що вже боліти не буде? Ми, як тільки беремо щоб її висадити над чимось' дитина вивертається і кричить криком.

3. Hanny

Hanny Active Member

як бачиш що хоче пісяти в теплу водичку (з ромашкою) спробуй посадити, швидше розслабиться і може хоч так попісяє . Коліжанка мала з донечкою таку ж проблему, то розказувала , що помогло. Виздоровлюйте

4. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Пробувала так, але в той момент вона просто вивертається і не дається навіть щоб до неї підступили. Але цей варіант мабуть найбільше нам підходить, ромашки напарила багато. Розумію що головне терпіння, але так мені шкода дитини, та :sad:й вона потім ще починає плакати що попісялася в штани і каже що "більсе так не буду, Настя не хотіла"

5. natorella

natorella Well-Known Member

сьогодні були в лікарки зі старшим
    довго чекали
    юрко попросився пісяти
    поки туда сюда, пішли, прийшли
    лікарка питає - а скільки йому?
    кажу- 2 роки
    вона - і він так довго терпить? то таке дуже рідко в дітей буває
    я могла тільки здивуватись(

6. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

маю питання до вас...
    а в чому ви вкладали/вкладаєте мацьоп спати, щоб було зручно висаджувати?
    Поки було літо-тепло, то спав наголяса прикритий пеленкою (ну бо то ж хлопчик :) ). похолоднішало - почала вдягати футболку (бо ручки завжди дістає) і все. іноді + шкарпетки.
    але чим далі, тим холодніше. от і задумалась чи щось треба на дупцю? а як же тоді вночі висаджувати? то ж капець не зручно щось знімати/одягати, враховуючи що то може його розбудити або і не встигнути...

7. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Я страхувалася багаторазовим підгузником, то кнопки розщіпала лише з одного боку, і швиденько зсувала. мені було так зручно. В кімнаті теж зараз прохолодно, то прикриваю зверху махровим рушничком, але малий дуже крутиться, то переважно спить ненакритий, але футболка така, що дупу накриває + підгузник, бо маємо кризу з висаджуванням....

8. natorella

natorella Well-Known Member

штанці як було дуже зимно
    але то не важко було знімати, не будився

9. nattsol

nattsol Well-Known Member

в мене Оріянка першу зиму так і спала, лише у футболочці; після року спить взагалі наголяса.
    це при тому, що в нас вночі вікно завжди відчинене, навіть в найлютіші морози взимку :) просто я розраховую на те, що доня, як змерзне, то підповзе до мене, або що я її крізь сон вкриватиму. десь так і виходить :)

10. Plenilunio

Влад останнім часом дуже не любить вдягатись, тому натягнути на нього штани тяжко...

Я потроху здаюсь :sad:
    По-перше, Влад і так сигналів не подавав (чи, скоріш, я їх не бачу), а тепер щей з тим повзанням і зубами протести увесь час... Якщо раніше я хоч якось по годиннику могла висаджувати, то тепер маю купу прання щодня. То і штанів не вистачає на день, а я їх закупила ого-го на секонді...
    По-друге, цей тиждень щей какати почав часто і без попередження (іноді може перед тим почати хникати, але при спробі висадити знову протест і брудні штани через дві хвилини) Сьогодні не витримала і вдягнула вдома підгузник :sad:
    На вулиці в слінгу легше - висаджую щогодини і ми щасливі.
    По-третє, холоднооо... Тобто в слінгу я можу забігти в будь-яке кафе чи громадський вц, а на всяк випадок страхуюсь багаторазовим підгузником. А от якщо гуляєм візочком то так не вийде. Вже кілька раз вдягала одноразивий підгузник і... не висаджувада :sad: бо холоднооо і дооовго то робити.

Все, виплакалась...

---------- Додано в 00:55 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:31 ----------

Тоді б я не хотіла з під ковдри вилазити щоб висадити :)

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

12. tiramiska

tiramiska цинічна бандерівка

є якісь такі спеціальні піжамки-спальники для висаджування.
    Типу виглядає як спальничок, але знизу не зшитий, лиш стягується гумочкою чи шнурівкою. Здається,Усмішка про таке колись писала,якщо не я не помиляюсь.

13. nattsol

nattsol Well-Known Member

14. fiesta

fiesta Well-Known Member

В Картерс є така типу доооовга нічнушка внизу на резинці

15. invisible

invisible Well-Known Member

У нас така є.
    Люда, як тре, то можу віддати, бо нам вона в принципі без потреби, але вона рожеееева і на довгий рукав...

16. Plenilunio

17. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

На днях протестувала флісову ковдрочку замість медичної клейонки.
    Фліс, наверх байкова пеленка. Пеленка була мокра, а фліс під нею сухий. А от якщо напісяти відразу на фліс - мокне. Плюс фліса перед медклейонкою - не парить, тому можна зверху лише одну пеленку класти, а не кілька шарів тканини, як на клейонку.
    Ще читала, що таким самим чином роблять на вовняному пледі, але пробувати не ризикую, бо в разі чого не матиму де прати/сушити плед :)

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я щось наразі дівчачих сигналів не бачу :) тому висаджую за чистою логікою: прокинулась сухенька - сходили на умивальник, витягнула сухеньку зі слінга - висаджую, тиснеться - масажик животика - і сходили на умивальник..

19. innamorata

innamorata Well-Known Member

я он вже нажалілася в сусідній темці. не проситься моє дитьо. і не сигналить вже дуууже давно, висаджую по ритмах. і от тепер переді мною дилема. підгузник одноразовий вдягали ще як минулої зими на прогулянки, боюся що цієї зими теж можливо прийдеться. пісяє дуже по різному. є дні що по кілька годин тримає(мама як ненормальна висаджує - авось), а є що щопівгодини пісяє. Питаю - синок, пісяти хочеш? мотає головою що ні(ствердна відповідь була разок лише), і тут же не відходячи від каси може напісяти. з одного боку, добре дитину вчити, що мама йому вірить і якщо він каже ні. значить ні. а з іншого - ну не довіряю я, він каже ні, а сам пісяє. короч, не хочу знов підгузок, але що ж робити.... взимку холодно запісяним додому йти

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Іро, у вас - криза висаджування. тривала. але минуща.
    1) до зими ще є трохи часу, може і налагодитись саме по собі
    2) я вже колись казала про той психологічний бар'єр перед одноразовим підгузком. НМСД, нічого страшного нема у тім, щоб колись там годинку в тому підгузку пробути. Від того ні звикання не буде, ні запарювання. Просто отака собі вимушена підстраховка. ну а крім того, є ж і багаторазові підгузнички.

у мене Сергій зараз гастролює нє по-дєтскі. надворі, дяка Богу, сухий, але вночі... чи то він не дає собі ради з кількістю випитого перед сном мого молока, чи то від стресу через народження сестрички... напевно, і те і інше, бо вдень може пісяти куди попало мені назло.