Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Оль, а тренувальні трусики не пробувала? Мені здається, що вдома це оптимальний варіант мав би бути. Щоб і калюжок не було, і прати-сушити швидше, ніж багаторазові підгузки.

2. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Хотіла написати про наш досвід висаджування, який значно полегшив мені доголяд за малюком і покращив наш нічний сон, у порівнянні з періодом одноразових підгузників:girl_claping:
    Пробувати висаджуватися ми почали, коли Дмитрику було 4 місяці. Раніше я думала, що це надто складно і не для нас. Але мали алергію на дупці, яка ніяк не сходила і одноразові підгузники тільки погіршували ситуацію. Перші дні ми примірялися, підбирали місце і позицію - найзручніше виявилося робити свої справи в умивальник. Дмитрик десь протягом тижня зрозумів що означає пісь-пісь і все вдавалося на ура. Паралельно я купила багаторазові підгузники і одягала їх вдома, а надвір/в гості і вночі одноразові. Потім був період викручувань в мене з рук і плачу, як тільки заходили у ванну кімнату (коли після того клала на ліжко, зразу пісяв), але з часом минулося, я не відступала. Проте спав синок вночі все гірше і пісяв переважно в мене на руках в підгузник. Вдень успіхи були 50/50, половину разів висаджувала, половину мочив багаторазовий підгузник. Я зрозуміла, що так діла не буде і зняла підгузники взагалі (одягаємо на вулицю багаторазові для підстраховки, але вони практично завжди сухі). Дмитрику було майже пів року і раптом він почав подавати сигнали, коли хоче пісяти (на бажання покакати він завжди подавав)! Думаю, тут відіграло не останню роль те, що я почала спокійно реагувати на мокрі штанці і не ставила самоціллю контролювати кожен попіс - до того дуже боялася проколів. Дитинка відчуває всі емоції мами! А вночі ми встаємо пісяти тоді, коли їсти, ще може раз під ранок (Дмитрик починає хникати крізь сон і піднімає ноги), коли я того не чую, або вдень він бавиться без мене, а дуже хоче пісяти, то пісьне трохи, а вже решту, коли будемо висаджуватися. А ще Дмитрик тепер ходить пісяти з татком:girl_in_love: Напишу ще, що зараз мені набагато легше його висаджувати, ніж було раніше постійно міняти підгузники і прати гору закаканих пеленок (він завжди робив свої справи як тільки я знімала підгузник), і сон нічний став значно глибшим і спокійнішим. Але це ніщо у порівнянні з ще міцнішим зв'язком, який з'явився між нами, і цим взаємопорозумінням. Так кумедно, коли він попісяє і зразу повертає до мене голову, чекає похвали і цьомчика:d25:

• мімімі мімімі x 1
  3. napoleona

napoleona Well-Known Member

похвалюся і я:)
    на вихідні до нас приїжджали бабусі, почерзі)
    наша доцька вирішила показати все, що вміє:)
    показувала бабусям як вона ходить в туалет, бабульки наші були трохи в шоці, що дитина сама собі ставить насадку на унітаз, сама витирається папером, лише треаб встигнути забрати, бо весь рулон змотає:girl_crazy: і викидає сама в смітник ну і на кінець просить підняти її, щоб вона натиснула кнопку для спуску води, хоч в чомусь мене похвалили, дуже пишаюся своїм доціком:girl_cool:
    і нарешті відстали з тим горшком

• Подобається Подобається x 1
  4. Almariel

Almariel Well-Known Member

дівчата, скільки разів за ніч діти 10 місяців пісяють. ми лягаємо спати в одноразововму підгузку, бо якщо в багаторазовому, то я мушу за ніч кілька разів змінити, бо протікає. якось вирішила, що буду висаджувати і вночі, але порахувала, що вона пісяє мінімум 6 разів за ніч - це частіше, ніж їсть. вона прокидається їсти вже мокра і ще під час їдіння пісяє знов.
    як же ж оце навчитись висаджувати вночі...
    п.с. до 7 місяців вона вночі зовсім не пісяла, а потім почалось: спочатку 1-2 рази, а тепер всі 6, як не більше. іноді через верх одноразового підгузника виливається.

5. natorella

natorella Well-Known Member

в нас від півроку до року з копійками було 1 раз
    а з того часу (1,1 десь) - ні разу
    а пити на ніч скільки даєте?

6. innamorata

innamorata Well-Known Member

ми теж разів 6-7 пісяємо. рідко буває 3-4, то вже рахуємо що нічка вдала. ще більш вдалою рахуємо нічки коли то все вдається зловити(пра таких небагато), часто тепер 1 запісяна пеленка за ніч, що вважаю прогресом. Я вже якось змирилася. важко звичайно, але я вже звикла якось, та й чоловік також. мови за підгузки більше не заходить.
    але я маю інше питання. ми сьогодні от вже 8 день не какаємо. і мені здається що якби його висадити стоячи. притиснувши колінця до животика. він би покакав. але ж не тут то було. виривається і плаче. я підозрюю що мабуть не варто силою тримати. але з кожним наступним днем бажання стає все сильнішим. турбує воно мене.... в першу чергу тому що то вже не є чисте гв, коли б я не переймалася. ми трошечки гамаємо педприкорм і щось мене лякає думка що то все там стоїть :sad: саме цікаве що його вродь не турбує. за винятком того що періодично видає звуки ніби тиснеться, але далі того справа не заходить. решту часу дитина активна і весела...

7. Almariel

вона жлокче ту воду цілий день і то багато. я вже пробувала поховати чашки, то ходе ниє, поки не дам води. груди чи щось з їжі на заміну не бере. вдень пісяє щогодини, а вночі виходить десь кожні 1,5-2 год.
    ну так, причина може й у воді...

---------- Додано в 16:13 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

вам великий респект!!! я кілька ночей пробувала. ще поки не сплю (дитина раніше мене кладеться спати), то половину можу зловити, але доня при цьому плаче, отак пісяє над тазком і плаче. але як я засинаю - сплю мертво. коли будиться їсти - пробую вже мокра, і знаю, що ще буде пісяти - але ж трагедія робиться, кричить, бо ж цицю забрали.
    пробувала багаторазові і по 2 вкладки класти, то треба 2 рази за ніч змінювати, бо раз заспала, то вранці була мокра від колін до грудей.

8. natorella

9. Suzi

Свєта-сюзі пророкує зуби :) Якщо додати ваші коломийки з вкладанням, то дуже подібно на то.

А висаджувати доречі можна і з цицею.

10. Almariel

Свєта-сюзі - справжній пророк!!!! вчора один прорізався і ще один на підході.
    так ніколи не робила, але можна якось спробувати: для початку залучу чоловіка (він такий смішний, коли серед ночі його щось просити), а далі буде видно.

11. Suzi

Тата можна не чіпати :)

12. napoleona

ми з цицьою висаджуємся, раніше, то для нас було стимулюючим, а тепер вже даю зразу і нагодувати і висадити і всі дальше сплять. Правда я ставлю її на ноги і так висаджую, бо не даю ради сонна тримати руками під коліна свою дівчинку:)

13. Almariel

та щоб тазочка подав, бо доня прокидається і їй треба циця ВЖЕ, якщо ще я за тазочком через чоловіка полізу - буде крик.

---------- Додано в 21:19 ---------- Попередній допис був написаний в 21:18 ----------

то вона пісяє вперед, як хлопчики?

14. napoleona

ні:) так як дівчинка вертольотиком)))

15. Almariel

то я не поняв, як ви висаджуєтесь...)))

16. napoleona

17. StarKa

StarKa Member

так ви ж пишете що на ногах а не під коліна? теж не розумію..

в нас теж такий був цілий 10-ий місяць, з 9 по 10-ий коли в один місяць 6 зубів вилізли. Плавали всі і температуру хапали і віруси всякі, а потім все разом як рукою зняло, була добра перерва до наступних зубів

18. Orman

Orman Модератор-бомба

що ми почали робити в рік, гггг

до того з цицею не хотіли і не вміли

19. natorella

особливо якшо згадати шо варуню висаджував тато;)

20. Orman

Orman Модератор-бомба

*не завидуй*

нє, то не воно, бо перше я її вночі висаджувала без циці, а потім якось за один раз вона категорично перестала відпускати цицю коли пісяє :).