Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. newlife

newlife New Member

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Бувають кризові дні. Думаю справа в них , алдже Ви ж добре вдягаєте синочка і це не є проблемою переохолодження.

2. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Кажуть, що хлопчики таки частіше трохи пісяють :)

3. Holly

Holly Moderator

ура-ура
    Вчора цілий день, цілу ніч і нині Маркіян в багаторазових підгузниках. Вночі файно висаджується, завжди сухенький. Вдень по різному, але результати мене тішать

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У мене було таке саме питання щодо Меласі. :xaxa: Натусик зовсім так часто не пісяв, як вона. Дарка я не висаджувала, але він теж дуже багато пісяв. Так що я так собі думаю, що то від дитини може залежати більше, ніж від статі.

Молодці! А в мене з Меласею успіхи дуже маленькі... Натусик з 5-ти місяців без підгузків, а Меласю щось не можу з них витягнути ще. Бувають дні, коли ловлю майже все, а бувають суцільні проколи. :sad:
    Що бачу по ній, то це те, що як зловлю її сигнал і вона пісяє (із більшими справами проблем нема), куди треба, то зразу на мене дивиться й шукає посмішку. То так незвично. І так солодко. :girl_in_love:

5. StarKa

StarKa Member

хіба йому в 2 тижні є різниця куди пісяти?? :)) думаю він не бачить ще різниці, може збіг обставин?

6. Liliyah Romanova

Моя Мелася мусить мати дзеркало перед собою, інакше не сходить. ))

7. StarKa

StarKa Member

ну то вже велика дівчина :) і зразу видно, що дівчина росте:) бо хлопцям то так, хочеш під кущ хочеш де хочеш :)

8. Holly

Holly Moderator

Бачити не бачить, але різниця таки є, в різній позі висаджування. У ванні я його притуляю спиною до себе і підтримую під колінками, а над мискою, він лежить у мене на руках на спині.

9. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

в будь-якому разі сидячи ці справи робити легше.

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Олю, я розумію, що то третя дитина і що ти - крута досвідчена мама, але... хлопець такого віку напевно ще просто не може бути цілодобово сухий :) Вночі гарно висаджується - то дуже круто.

А в нас - знову "за байраком байрак"...
    Підчас вітрянки Сергійчика жахливо висипало між ніжками і на пісюнчику. Він криком кричав, так боявся пісяти, і знайшов для себе єдину зручну позу - "рачки", бо тоді на промежинку нічого сеча не потрапляє і не пече. Тому цілий тиждень я отак за ним ходила і витирала то все, і вночі не було інакшої ради як погладити його спинку, щоб він розслабився і попісявся, а потім перевдягти.
    Після хвороби ми інтенсивно почали ходити - і тепер пісяє стоячи, і дивиться на процес - черговий етап спостереження. Я вже думаю щось йому підставляти, може зрозуміє, що можна в той же горщик/тазік люрити і дивитись :)
    Вночі плюс-мінус врегулювались. Сухий з 21.30 до 06.00, ну а там вже як пощастить, якщо просплю сигнал - то пливемо. Але проспати важко, бо сильно вовтузиться і хнюпцяє

11. Liliyah Romanova

Не просто зрозуміє. Буде класна забава для нього. Ми виділили на то одне відерко з пасочок невелике. Йому подобалося, а мені підлоги не доводилося мити. )))
    Оце в мене теж таке було з Меласею. Бо ж із Натанчиком усе було так успішно. Із трьох тижнів чудово висаджувалися, кожну другу ніч був сухий, з п'яти місяців без підгузників, а з Меласею майже суцільні проколи.
    Правда, із нею я помітила, що вона дуже чекає на мою позитивну реакцію. Щоразу як пісяє, то вже дивиться на мене й чекає, коли я скажу, що вона молодець, і дуже радіє, коли то почує і дістане цьомка. Проколи у нас далі бувають, часом цілими днями, але її сигнали все чіткіші. Хоча з підгузників не наважаюся ще її витягнути. Ну, і ще ускладнює ситуацію те, що муж дуже рідко малу висаджує. Натанчика постійно пильнує, а малу - коли вийде.

12. natorella

natorella Well-Known Member

ну і в мудрій книжці пише, шо висаджування варто починати не вже он наглє з перших днів, а по 40 днях (якшо не помиляюсь)
    та й ставити за мету ШОБ ВСЬО БУЛО СУХО!!! не варто

13. cjomcjomka

моїх поки всього двоє, але я теж з сумом то зауважую. Ще і недавно заявив, що "мучся тепер, що не привчила до горщика". Ну-ну :)
    пішла за відерком :)

14. natorella

юрко не хоче пісяти на відерко;) саша деколи ліниться і бере юркову миску для малих дєл
    а юра хоче шоб його тримали

15. Liliyah Romanova

А я з малятами з перших тижнів починала. Але не стільки висаджувала, скільки вивчала, придивлялася на реакції.
    То Сергійчика? У нас Натусик завдяки висаджуванню на горщику з 22 місяців. І то сам до того дійшов. Бувають аварії (он нині на моє ліжко напісяв, бо зачитався), але то така дурниця.

16. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Нашому синулі чогось так сподобався горщик, що може по 5-6 разів показувати, що хоче какати :) але от горщик залишився в діда-баби, а тут по сто раз бігати в туалет і там з ним сидіти не хооочеться... А ігнорувати не мона, бо в якийсь з цих походів він таки покакає.

17. cjomcjomka

ну та :)
    щойно вчора пожалілась на "мокруху" - всю ніч сухенький :) ляля
    ага, то ще все буде...

18. Orman

Orman Модератор-бомба

ми з 7-ми днів почали, але без МЕТИ ... воно в нас само якось так вийшло, бо я ще хотіла трохи потягнути, але у Варюньї почалось подразнення, на тому ми підгузок зняли і усьо!

• Подобається Подобається x 1
  19. natorella

придивлятись, пізнавати, вгадувати, пробувати
    но але коли хочуть шоб дитина НІЧОГО не намочила))

20. Holly

Holly Moderator

насправді то не про мене, може то так здалось. Просто малий має сильні подразнення від одноразового підгузка, а коли в багаторазових, то зауважила що часто пісяє, порівнюючи з Оленкою. Тому мені простіше одягати його в трусики ніж в багаторазовий підгузник - менше прання і скоріше висихає :)