Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

Тема у розділі 'Немовлята', створена користувачем guculyanka, 4 Травень 2007.

1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Висаджування -> рекомендації, досвід, коментарі...

на підлозі в хаті +16
    вперше за майже півроку вділи підгузник для підстаховки. але висаджуватись продовжуємо :)

2. innamorata

innamorata Well-Known Member

ееех, а в нас сьогодні за ніч повне фіаско. він останнім часом дуже крутиться ввісні, то якщо висаджувати кожен раз, доведеться всю ніч над горщиком висіти. так що ми все успішно пропустили і позапісювали гору пеленок. ну, нічого. може сьогодні буде краще...

3. cjomcjomka

в нас то саме сьогодні. Ніч якась "плавуча", але, чесно кажучи, холоднувато як для "запливу"...

Маю питання по старшеньких дітях.
    говорила про то з дитячим психологом, психолог рік знає Дми особисто. І вона сказала мені, що я сама спровокувала впісювання такої дорослої дитини - знаєте як? Тим, що висаджувала його, майже не пробуджуючи зі сну.
    Хм...
    1) може, психолог не дуже компетентна в тому питання?
    2) а шо ж дєлать? не всі висаджувані діти сплять цілу ніч з року віку...
    3) памперс на ніч - для мене просто петля на шию, бо підозрюю, що тоді, вибачте, до армії пісятись буде

Голова пухне.
    Ага, при тому вдень все чудово, жодних там "підпісювань", в денний сон - теж сухі. На болі/дискомфорт не скаржиться, аналізи в нормі, тобто то точно не сечовивідна система...

4. natorella

natorella Well-Known Member

не компетентна, то точно
    саша не впісювався, і не впісюється
    відколи юра народився, впісявся, наівть не так - свідомо обпісявсяодин раз
    так, через ревність
    юру на руках носила, був слабий, а саша шось нив-нив, сів, і впісявся. спеціально

а діти як і впісюються до 6-7 і дальше років і яких не висаджували? то як?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. cjomcjomka

багато разів... :sad: і лише в сні.
    а взагалі це нормально, якщо 4-річна дитина потребує нічного висаджування? чи то вже хвороба?

6. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Знайомо. Не хвороба. Не можу зараз знайти, але найбільш влучним поясненням, яке мені траплялось є вихід емоцій. Якщо дитині (а особливо хлопчикам) забороняють плакати, дитина плаче тілом. Вночі, тому що спить міцно і нарешті розслабляється. В старшого сильні емоції глибоко. Для профілактики воджу в туалет перед сном обов*язково і обмежую компоти і молоко перед сном, якщо п*є то просту воду. Але найкраще впливає спокій і гарний настрій мами.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. innamorata

innamorata Well-Known Member

дівчатка, маю питання. може дитина пісяти ... як то пояснити.... того що висаджую, а не того що хоче? бо як мені здається що хоче пісяти, то висаджую.. і він зазвичай пісяє. часом нормально, багато, а часом лише пісьне капельку.
    І ще маю питання. ми останнім часом ходимо гуляти тільки в слінгу. гуляємо довго 2-2,5 години. я вдягаю підгузок. може не слід? може він так привикне що в слінгу можна пісяти? вартує гуляти менше? біля хати? бо я якось хотіла замотати в слінг без підгузка, а він щось тоді був не довольний ну і взяв пісьнув... може то він вже привчився? чи то просто була акція протесту?

---------- Додано в 10:21 ---------- Попередній допис був написаний в 10:20 ----------

гуляння - то єдине де використовуємо підгузки. хоча то мене зовсім не радує. влітку так добре висаджувалися на вулиці. а зараз вже так не піде... :sad:

8. nattsol

nattsol Well-Known Member

звісно може) це висаджування на вимогу мами :) корисне особливо перед прогулянками і перед сном, щоб дитину менше турбували сечовий міхур і кишечник
    у вас це ще може бути ознакою того, що синочок прекрасно розуміє, що від нього хоче мама.
    в підгузнику для підстраховки нічого страшного не бачу. ну пісьне в підгузок раз-другий :) головне, щоб в загальному дитина розуміла, що таке пісяти/какати. а всі промахи - це вже діло десяте :)
    я взимку доню висаджувала по різних кафешках, то як альтернатива ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. cjomcjomka

в нас жорсткозубний період. Сьогодні вночі підстраховувались підгузником, бо ради не було. Висаджуєш - крик, не висаджуєш - крик, тільки носила і хитала, постійно пропонуючи груди... щоправда, перед ранком терпів десь години 3-4, бо налюрив в тазік багато. Ну але той памперс теж не був чисто сухий :)

питання до мам, які висаджують "дорослих" дітей (3-5 років). Як у вас відбувається висаджування? Дитина повністю просинається і каже "мам, хочу пісяти" і тоді йде на горщик? Чи крутиться увісні, а мама висаджує?

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:11 ----------

звичайно. Деколи так можна налагодити ритм, якщо збився підгузниками чи впісюванням. Ну і все, що писала Марина

10. natorella

я на вулицю, коли не така погода, щоб на вулиці висаджувати (в чужому приміщенні юрко не попісяє, навіть якшо буде дуже хотіти), вдягаю підгузок
    або якшо буду їхати і гром. транспорті і не зможу його посадити
    або йду на консультацію і не знаю як там з місцем для пісяння
    вдома ми не вдягаємо підгузків, виключно на вулицю

а він завжди хоче пісяти вночі?
    саша з року не пісяє вночі

11. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

В мене мала деколи сама встає, а деколи починає крутитись і я питаю чи вона хоче пісяти, і вона крізь сон відповідає.Як що вона відповіла так то я її буджу і вона біжить в туалет або просить щоб її віднести

12. cjomcjomka

завжди. Просто деколи може хотіти 1-2 рази, а деколи і всі 3-4

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

от в нас так.
    Але Дмитрик спить в своєму ліжечку, і трапляється, що я засплю міцно і не чую. Ну але таке - дуже рідко. Частіші причини "мокрухи" - одночасно крутяться двоє і я між ними "розриваюсь", але не встигаю

---------- Додано в 14:16 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ----------

сьогодні мала на вулиці концерт концертний - не хотів пісяти в підгузок, а погода самі бачите. Довелось сховатись у закуточку, дістати зі штанців тільки його дрібний краник і казати пісь-пісь. Він, видно, дуже хотів, бо стільки вилилось.
    і спробуй їх зрозумій...

13. Orman

Orman Модератор-бомба

ану наростіть мені дзен, бо в нас повний завал з висаджуванням ...

14. natorella

вжжжжжжжжжжжжжжжжж
    в мене сухих штанів залишилось на 1, 75 попіса
    і підлога зимна голяка лазити...

15. cjomcjomka

рости, дзен, великий і маленький...
    і в нас рости...
    в нас трохи більше ,але *долго ли, умеючи*...

16. natorella

заснув, тому надія, за найближі пару годин сну підсохнуть піпрані

17. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Не знаю, що таке той "дзен", але вділіть і мені кавалок:)
    В нас останні декілька ночей ознаменовані мокрим ліжком, а, буває, і вдень попісяється. Трохи мене то пригнічує, тим більше, що погода не зовсім сприяє частому пранню постільної білизни... Але не можу зрозуміти, чому він ніяк не показує, що хоче пісяти, отак спить собі, спить, і тут "Цюррррр!". Вчора і позавчора буквально на льоту перехоплювала:) ну, але то вдень, а вночі і я хочу поспати... Коротше, похмуро почуваюся.

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Більше ніж впевнена, що вона насправді не пам'ятає, коли діти перестали пісятися вночі.

У нас, до речі, теж якийсь завал. Уночі. Правда, вчора якимось чудом сталися дві "аварії". Напісяв на канапу і на підлогу раз. Такого вже не було дуже давно. Він сам ходить на горщик, коли хоче. Я іноді навіть не знаю, коли востаннє ходив.
    От нічка в нас поза правилами. Спав сухий, а потім раптом почав пісятися. Я кілька разів прала, потому вбрала багаторазовий. І от не розумію парадоксу. У підгузнику спить сухий, рано встає, сам його знімає й іде на горщика. То може бути і в 7ій ранку, і в 9ій. Знімаю підгузок - пісяє вночі. І ніби не зимно, але то як стандарт. Кілька разів було, що й підгузник запісяв, але то він цицявся цілу ніч, то це можна зрозуміти. Коротше, намагаюся розгадати загадку й не можу.

А Мелася в мене чемна. Я вже ловлю відсотків 45-50 усіх попісів. По-великому вона в штанці не ходить від початку, так що з тим проблеми нема, на щастя. І під час прогулянок почала тримати. Якщо й попісяє, то геть трошечки, а тоді решту вдома.

19. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

О, в мене вони теж синхронно полюбляють:girl_crazy:, я тоді молодшого над тазіком а старшій повторюю декілька раз вставай, вставай до вона не відреагує

20. cjomcjomka

я сьогодні так зробила :) получилось!
    уявіть, що мені кажуть, якщо Дмитро заспить і я засплю і він облюриться. та зразу діагноз - і йому, і мені ...